reddiye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Şahin pipo markasının süper üç üç yıldız yıldız serisinden çok güzel bir pipo satıyorum. internet satış fiyatları 85 tl yanında yine internet satış fiyatı min. 40 lira olan deri çantası, 1 paket içinden 1 tane kullanılmış filtre, 1 paket içinden 2 tane kullanılmış temizleme çubuğu, 2 paket de captain black (farklı çeşitler) ikişer kere kullanılmış tütün, bir de pipo kılıfı hediyemdir. tüm set toplam 90 liradır. pipo yalnızca 4 defa içilmiştir. lületaşından aldığım zevki alamadığım için satıyorum. piponun ağacı gül köküdür ve işçiliği muazzamdır. 0 durumda yolluyorum. uyarı: pipo entel göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 foto falan olsa dadından yinmezdi. hatta baldan dadlu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 foto atmaya çalışırım ama msn eklerseniz direk kamerada karşınızda içebilirim (: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hala satılık, fotoğraf da eklerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 "pipo yalnızca 4 defa içilmiştir. " tabi bu yalan oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 olsun olsun kullanılmış pipo daha iyidir, iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pipo içine çekilmiyo di mi içerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pipo mu içceksin? eline de bi büyüteç al, olursun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar