monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaslar online acc alımını nasıl yapabilirim siteden hesap acmak bilgisi olan varsa [email protected] adresinden ulasa bilir (dosya falan yollamak gerekirse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 zor i$ ve henuz paticikde bu açıklanmadı kolay bir $ekilde yapabilecek $ekli yok fakat asp felan iyi biliyorsan buradan temin edebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tesekkür edrim site için fakat siteye giremedim deniyecem yapmayı site php fark edermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Client-side bir şeyle tabiki account sistemi yapamazsın. Server-side diller kullanmalısın (asp, php). Hazır sistemler var, phpBB kullanıyorsan faust'un yaptığı sistem vardı. Birde OnlineUO vardı.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: -Aeris-, 02 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Hazır sistemler var, phpBB kullanıyorsan faust'un yaptığı sistem vardı. hiç bir zaman yayınlanmadı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 verdiğim link kırıkmı$ o zmn buradan devam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yada buradan[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Lucretius zaten aynı sistemler fakat şöyle anlatılan rahatca kurulabiliecek bişi gosterilse daha iyi olmazmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 verdiniz linkler çalışmıyor diye verdim boyle bir sistem şu anda ancak faust veya lostagein owneları phpbb 208 versionuna yapmışlar yanlız ben sitemde server acarsam ellede açmam gerekirse soyle bir iletişim formu yazıcam iletişim formuna sadece uyeler ulaşabilecek ve 1 uye bir kez kullanabilecek (böylece site uye sayısıda acc sayısı ile beraber artacak) iletişim formunda username: şifre: (şifre kutucugu normal bildigin sifreleri karakterler gozukmuyecek) e-mail:(iletişim formuna giren kişin e-mail'i otomatik olarak yazılacak) PIN: böyle bir sistemle bana gelecek ve ben elle acıcam accleri yine boyle bir iletişim formuyla şifre değişikliklerini ayarlıcam biraz ugraşılacak ama phpbb sistemi yayınlanmazsa boyle kullanıcam[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 phpbb sistemi yayınlansa hoş olurdu herkes için faust gerçi orada yazmış ciddi serveri olanlara verebilirim diye tabi ne kadar doğru bilemem. fakat senin dediğin çok zor günde 150 kişi başvuruyor sende insansın hata yaparsın şifreleri yanlış yazıyorsın haydiii noldu gitti :( işler karışıyor anlıyacağın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 O sistemi dağıtıyor, daha önce bir kaç uo shard'da vardı öyle bir sistem.[signature][hline]how much longer? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 03 Ağustos 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 DAĞITSIN DİYE VERMEDİM BEN ONA O SİSTEMİ![signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ondan bahsetmiyorum, phpBB sistemini.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben neden bahsettiğini biliyorum senin. allahım ya..[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 rezil, terbiyesiz.. sana güvenip kod veriyorlar, yayıyorsun.. kaliteye bak, o kadar banlandı, gitmiş şimdi de yabancılara rezil edecek türkleri admin yapmıslar bir yerde.. aklı olan ugramasın oralara zaten..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 2 3 mesaj atmıştım sakıncası varmı ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bizim diemasterın yazdığı asp tabanlı şuan indinollada kullanılan online account sistemi vardı.istersen bi temasa geç yardımcı olur sana.[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 daymastır para istemesin?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 daymastır değil diemaster . senin gibi mongol olursa sistemi isteyen parada ister başka şeylerde ama insan olandan birşey istemez merak etme sen ..[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 03 Ağustos 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 diyosunuz?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 0-6 ?[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Öncelikle online account sistemini hangi emulatörde istiyorsun? Runuomu spheremi? Sphere ise çok rahat bulabilirsin scriptsharing den veya sana yollarım online php versiyonunu. Runuo istiyorsan kendi yazdığımız asp.net teknolojisini kullanan sistem var. Onu vermesemde yardımcı olurum kendi kodunu yazmanda gerek asp.net gerek php gerekse klasik aspde.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Dalamar sphere için php olan sistem nasıl bir şey acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Birçok var. Zamanında istiaronda kullanılan Daggerin php acc. creation u var phpbb üzerinden açma olayı var ... var oğlu var :) http://scriptsharing.shorturl.com/ buradan bulabilrsin çoğunu [signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 03 Ağustos 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Dagger'in kullandığını dün denedim fakat tam olarak deneme vaktim olmadı admin paneline girmeyi deniyorum. admin vs. şifresi ile fakat bulamıor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar