Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aradı beni az önce.tuhaf bi numara diye sallamadım sonra tekrar aradı. ben de neresi bu ya diye bi gugılda arattım karşıma ne çıktı. bulgar tuzağı diyolla. BU NUMARAYA DİKKAT Son günlerde cep telefonu kullanıcılarına bilmedikleri bir yurt dışı numarasından gelen çağrı, cep kullanıcılarının keyfini kaçırıyor. Yurt dışından gelen bu çağrıya cevap verenler ise ilginç bir durumla karşılaşıyor. ‘BENİ KURTARIN’ TEZGAHI +35989 ile başlayan bu numaraları geri arayan cep telefonu abonelerinin karşısına, kendisini Bulgaristan’da yaşayan Türk kızı olarak tanıtan birisi çıkıyor. Eniştesinin kendisini taciz ettiğini öne süren genç kadın, kendisini arayan kişiyi bir yerden tanıdığını iddia ediyor. Ancak işin gerçeği, Bulgaristan’da faaliyet gösteren bir ‘**** hattı’nın personeli olan bu genç kadın, arayankişileri ne kadar fazla konuşturursa o kadar fazla fatura geliyor. Genellikle eski numaraları ve 532 ile başlayan hatları arayan bu kişilerin numaralarını geri aradığınız zaman, faturanız 900′lü hatlar olarak bilinen özel hatların tarifesi ile ücretlendiriliyor. Daha önce de benzer olaylar yaşanmasına rağmen, dolandırıcılar bu yönteme yeniden başvurarak cep kullanıcılarını tuzağa düşürmek için yeni senaryolara başvuruyorlar. SAKIN GERİ ARAMAYIN Bu tuzağa düşmemek için, +35989 ile başlayan tanımadığınız bir numaradan size cevapsız çağrı gelirse sakın geri aramayın. İyi niyetle bir genç kıza yardımcı olmaya çalışırken altından kalkamayacağınız bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz. dikkat edin yani hehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2 tane topiği var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oha cidden mi :/ pardon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 önemli değil bidaha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 organ mafyası işte.nolurdu açsan.bi böbreğinizi bagılasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 geber pislik diyip kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2 bulgar kız için böbrekten olmaya değmez rus olsalar belki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bella said: bu genç kadın telefonda nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar