Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel olarak Warhammer sorularım.


MehmetTW

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar.Aranıza daha bu gece katıldım.Warhammer online oyununu tesadüfen Lord Of The Rings Online oyununun videolarını izlerken buldum.Ve iyikide bulmuşum diyorum.Şimdi sanırım sorularım biraz uzun olucak.Şimdiden özür diliyorum.Fakat sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olucam.

Şimdilik trial accountum var.Ve farklı karakterler açıp hangisinin kendime daha uygun olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Sorularım

1-Arkadaşlar trial account la oyuna girdiğimde gider topiclerde rastladığım server isimlerinden yok.Sadece belli 4 tane server var.Onlarda karakter açabiliyoruz.Acaba ben trial accountumu normal account a çevirdiğim zaman benim yapmış olduğum karakterler gidicekmi.Çünkü farklı bi serverda.

2-En çok öğrenmek istediğim sorulardan birisi ise oyunda healt potion diye bişey warmı :). Bi tane buldum yeşil bi şişe.Fakat bunu savaşırken veya yaratık keserken içemiyorum.Yani hem skill vurup hem içemiyorum.Ve içtikten sonrada 3 dk beklemek zorunda kalıyorum.Buna bi açıklık getiriseniz çok sevinicem.

3-Bügün elime bi staff geçti.Empire Bright wizard'ım.Fakat stafı takamıyorum.Üzerinde bi not yazıyordu ama şimdi tam hatırlarmıyorum ama sanırım şöyleydi."Bazı merchantlar tamir edebilir.." gibi bişeydi yanlış olmasın.

4-Bir sorunumda şu.Ekran kartımdanmıdır tam olarak bilmiyorum ama.Bazen oyuna girdiğimde karakter seçme ekranına geldiğide karakterlerimin yerine warhammer online ın logosu çıkıyor.Veya yeni bi karakter oluştur dediğimdede aynı sorunla karşılaşıyorum.Ama bazende tüm karakterleri gösteriyor.Bunada bi cevap yazarsanız :))..

5-Orjinal oyunu aldığımda aylık ücreti nasıl ödeyebilirim.Ve örneğin ilk 3 ay ödedim daha sonraki ay ödeyemedim takdirde ne oluyor.Veya bir kart numarasından çektirsem otomatikmen o kartdan mı çekiyor her ay bize sormadan.

6-Oyunun bazı resimlerinde gördüm çeşitli sitelerde.Bazı classlar çeşitli hayvanlar kullanıyorlardı.Acaba her classın belirli bir hayvanı varmı.Mesela choppa ve bright wizard ın nedir ?

7-Ve şu guild kavramı nedir heryer görüyorum :D

Arkadaşlar aklıma gelen sorular tam oalrak bunlar.Eğer cevaplarsanız çok sevinirim.Bende şimdi yaza kadar benim için hangi karakterin iyi olduğuna karar verip yazın tam olarak başlıcam oyuna. "[email protected]" bu benim mail adresim.Eğer yardımsever bi arkadaş beni oyun hakkında bilmediğim şeylerde aydınlatmak isterse lütfen eklesin. :) Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.Yanıtlarınızı bekliyorum.İmla hatalarım varsa affola ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- Zaten 4 tane mi ne sunucu var. Herhangi bir şekilde karakterin gitmez.

2- Aynı anda ability ile potion kullanamazsın. İçtikten sonra herkes 3 dk bekliyor, orada da bir sorun yok.

3- Önce bir merchanta gidip, repair'a tıklayacaksın. O şekilde çantanda çıkacak. Minimap'de altın çantası olarak gözükürler.

4- Bağlantıyla alakalı. Karakterler çıkana kadar WAR logosu gözükür. 1-2 saniyeden fazla sürüyorsa sunucuyla aranda bir bağlantı sorunu vardır.

5- Bu nasıl soru borç mu takacaksın ahah. Ödediğin kadar oynuyorsun. Otomatik aynı karttan çeker ancak ayarı var. Ödedikten sonra terminate subscription yaparsın. Bir sonraki ay tekrar kart detaylarını girmen gerekir.

6- Squig Herder ve White Lion dışında hayvanlısı yok.

7- Gült
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-emin değilim ama bildiğim kadarıyla başladığın serverda devam ediyosun
2- heal pot var pot yapabilmek için apothecary ve cultivatin craft ve trade skilleeri kasman gerekiyo ya da hazır kasan bi arkadaştan alıcaksın quest ve rvr yaparken de öldürdüklerinden düşebiliyo onun dışında daha bir cok pot çeşidi var
3- eline gecen kırık itemleri camplardaki herhangi bir merchanta tamir ettirebilirsin. repair/repair all gibi secenekler var onlara tıklayıp tamir ettiriyosun itemleri
4-emin değilim ekran kartı ve ya internet problemi olabilir
5- karttan cektiriyorum ben her ay otomatik ödüyo ama 3 ve 6 aylık ödeyedebiliyosun sanırım ayrıca istediin zaman terminate subcription yapıyosun oyomatik ödemeyi kesiyo.
6- her classta yok sadece magus squig herder ve whitelionda var pet olayı bi de engilerin turrenti var pet gibi ama oynamıyo yerinden :)
7- oyunda en önemli şey guild bence cünkü bu oyunda tek başına takılmaca yok gibi bişey(hele bw oynayacaksan:)).guildler, girip ordaki oyuncularla birlikte aktivite yapmak dungeon orvr sc vsvs... ve crafting olayları için tradelerde yardımcı olur sana ayrıca guild hall e (orderda sigmars hammer ve destde viper pit) gidip guildinin seviyesine göre senin işine yarayacak itemler alabilirsin(tabi bunları trial acc ile yapamazsın :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğer sorulara zaten cevap verilmis :

1- Buradakilerle oynamak icin war-europe.com'dan indirmen gerekiyor client'i (avrupa serveri), www.warhammeronline.com'dan indirdiysen amerika sunucusundan baska bir yerde oynayamazsin.

6- Pet diye iki tane olay var. Birisi bazı class'lara ozel kullanabilecekleri hareketli veya hareketsiz yardimci hayvanlar var. Ornegin White Lion'da bir aslan geliyor hem skill yapabiliyor hem de hareket ediyor senle beraber. Magus'ta ise hareketsiz bir iblis cagiriyorsun, skill yapiyor + patlatip herkesi stun edebiliyorsun falan.

Ikincisi ise mount diye gecen binek hayvanlar. Bunlar irktan irka farkediyor, greenskinlerde kurt veya yaban domuzu, insan ve elf'lerde at, dwarflarda helikopter tadında bir makina, dark elflerde dinazorumsu bir binek hayvanı, magus'ta da tepsi var mesela. Bunlar sadece oyunda hizli ilerlemek icin kullanilan hayvanlar, skill falan yapma ozellikleri yok. Bazi oyuncularin standardin disinda boyle kanatli aslan tadinda yaratiklara bindigini gorebilirsin, o hayvanlar test serverlarinda beta veya patch'lerin test edildigi donemlerde aktif rol almis ve katkida bulunmus oyunculara hediye olarak veriliyor. Yine saldirma vs. ozellikleri yok sadece hiz ve sekil amacli.

Bu ikisinin disinda oyundaki bir yaratigi alayim, benim petim olsun tadinda bir opsiyon yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplar için teşekkürler.Bazı kavramlara kafam takıldı ama sanırım oyunu oynadıkça hepsini anlayıcam.

Ya benim oyunda en çok canımı sıkan healt potion işi.Mesela rvr de sanırım kapışırken canım azalıyor ve potion içiyorum yeşil olandan.Fakat dediğiniz gibi daha sonra 3 dk içemiyorum.Acaba neden böyle bişiy var anlamış değilim.Bana biraz saçma geldi.

Birde şu tamir işi.Sanırım her merchantlarda tamir etme yok.

Ve benim sormak istediğim pet değildi.Binek hayvanıydı.Bu binek hayvanlarını rank kaçta alabiliyoruz.

Son olarak o zaman ben bir süre amerikan serverlarında oynuyayım trial accountla yazın avrupa serverını indireyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rank 20'de alabilirsin binek hayvanini 15 golddu yanlis hatirlamiyorsam. Kendi ana sehrinden alıyorsun. Eger guildin yuksek ranksa daha pahalısını ve daha hızlısını alabilirsin, daha cok paraya.

order -> altdorf'da war quarters, haritanın güneyinde,

destro -> inevitable city, ilk geldigin noktadan asagi in, saga don, yuru daha yuru, piramitin oradan sağa doğru cikan bir yol goreceksin, orası.

sehre gelince sor chatten, kesin cevap veren birisi cikar.

her merchantta yoktur, quartermasterlarda vardır, meslek merchantlarinda yoktur diye hatirliyorum, hic mesleklerle isim olmadi kendi potumu kendim alirim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bide bi sorum daha var oyundayken karşılaştığım ve çözemediğim bir sorun.Bazı itemlerin üzerine sağa tıklayıp giymeye çalıştığım zaman "you couldt not move <İTem adı>" diyor.
Bunun tam olarak manası nedir ?Ve bu itemi nasıl giyebiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...