karabekar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yeni kız arkadaşımla geziyoduk, arabayla birileri yaklaştı, kız arkadaşımın exi laf attı: "Ben o kızı götürdüm birader" bende: "Bende senin babanım evladım" dedim çocuk arabadan indi üstüme yürüdü bende ağzın ağzına vurdum!
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sonra ders zili çaldı ve hayat bilgisi dersine gittiniz di mi çocuğum
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şair burda yeni manita yaptım ama 2. el demek istemiş.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`..............
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 inanmayın siz göstercem hepinize(ama neyi)
benjani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aptallarla tartışma, önce kendi seviyelerine çekerler
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kız arkadaşın yok, hayatında hiç kavga etmedin.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Phae said: Kız arkadaşın yok, hayatında hiç kavga etmedin. ama sen etmiştin dimi. ulan ne güzel dövdüydün adamı be abi. başlık bile gözümün önünde hala peh peh
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Phae said: Procladıydım öyle işte ehahah. eline sağlık lol
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şiddet işe yaramadığında yeterli kullanılmadığındandır.
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 arabayla üstüne üstüne yürüseymiş çocukta, sonra vurabiliyormuydun ağzına ağzına. hem ben söyliyim, kızın exinin arabası var senin yok, kızın ona dönmesi yakındır.
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bende izmirdeki seri katilim selam
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet arabam yok ama arabası olan birini dövebiliyorum!
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gel beni döv gel fight club mı lan bura?
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sonütücü said: bende izmirdeki seri katilim selam amca sen katil misin?
Öne çıkan mesajlar