sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Çok iyi bir Vk arıyorum arkadaşlar. Elinde olup satan var mı??[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Elimde var ama satmıyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sen zaten toptan satmışın bizi. vkyı satsan ne satmasan ne? :-p[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 devvo senin elinden vk kullanılmaz zaten. ellerin benimkinin yarısı olduğu için iki tane lazım seninkilerden bana :) ayrıca senin satıcılığın da dillere destan olmnuş gördüğün gibi artık ne diyebilirim ki sana :P[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yok Sufi, elinde iyi VK olan varsa da bu adama satmasın zaten. Mümkünse mesajlarına cevap falan da yazmayın. Allah'ın lazı seni... :-D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: sgecca, 02 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki: devvo senin elinden vk kullanılmaz zaten. ellerin benimkinin yarısı olduğu için iki tane lazım seninkilerden bana :) ayrıca senin satıcılığın da dillere destan olmnuş gördüğün gibi artık ne diyebilirim ki sana :P Sen bana laf edeceğine git önce imzanı düzelt, Zati Zungur kılıklı adam senii... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 benim imza gereksiz eminim ki zaten işim olmaz imza ile.... ayrıca vk satmayan satmasın kardeşim zaten devvonun sözünü dinleyip vk sını satmayacak olan varsa bende almam ondan hiç bir şey unutmayın ki devvo sadece bir bothan üflesen uçar yani :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla dmg 200 olmalı diyorum. Nasıl ama?? birde unsliced olursa ben ona bir slice atıcam iyi bir silah olabilir. yani sadece yüksek dmg istiyorum elimde zaten 1.1 ve 1.5 1.7 var ama yuksek dmg li az var[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 1-2 gün lokda nym avlayın güzel componentlar çıkıyor, bide iyi birşey çıktımı oh oh =P 300 damage VK var bloodfinde[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neden abi gerçekten 200 dmg li vk yok mu dalga mı geçiyorsun ki yoksa ciddi misin anlamadım?? bende bir tane iyi dmgli var 210 mu ne o da sliced dolayısı ile unsliced özel bir şey arıyorum. ama eğer gerçekten 300 lük falan varsa inanılmaz bir durum bu ki eminim yoktur :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 200 lük war canım bn bi oyuna giremde şu problemi çözüp oyun içinde tell atarsan satarm benimkini 2xx di max dmg...[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 252 dmg unsliced vk'dan 6 tane sattim 3 tanesi %34 dmg slice yemişti.Sonuç 1.6 speed 340 dmg gibi bişidi.[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pearce nerde buldun sen onları loot mu onlar??[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ve de bende arıyorum ayrıca ne kadara sattın abi süpermiş yani onlar!![signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bütün iş vibro motor kalitesinde bitiyor, eğer exeptional bulursanız yaşadınız.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 133 dmg lik ns motorla yapıldılar tanesini 10m den satmıştık[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Piırs, Sgecca aç adam abi onda 1 milyon bile olmaz. Rüyasında görür öle VK'ları.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sen nerdesin kardeşim duyduguma göre çizgi film gibi oyun oynuomuşunuz en son[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 açlıktan ağzım kokuyor olabilir ama 10 yinede gönlüm tok benim. ayrıca o zaman yine bizim ns mi avlamamız lazım yani. bir an önce master smuggler olmak ve öbür chara geçmek lazım o zaman tamam öyle yapalım....[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 lok a git nym npc lerini oldur onlardan vibro motor cikar. ns motor kadar iyi degildir ama seni idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Escobar, 03 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Sen nerdesin kardeşim duyduguma göre çizgi film gibi oyun oynuomuşunuz en son Evet abi, hatta filmimiz de yakında gösterime girecek: www.theincredibles.com :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar