Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok iyi bir Vk!!!

sgecca

Öne çıkan mesajlar

devvo senin elinden vk kullanılmaz zaten. ellerin benimkinin yarısı olduğu için iki tane lazım seninkilerden bana :) ayrıca senin satıcılığın da dillere destan olmnuş gördüğün gibi artık ne diyebilirim ki sana :P[signature][hline]Sanny Sungur
Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer

Sinny Sungur
Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer

Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Sufi, elinde iyi VK olan varsa da bu adama satmasın zaten. Mümkünse mesajlarına cevap falan da yazmayın.

Allah'ın lazı seni... :-D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 02 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
devvo senin elinden vk kullanılmaz zaten. ellerin benimkinin yarısı olduğu için iki tane lazım seninkilerden bana :) ayrıca senin satıcılığın da dillere destan olmnuş gördüğün gibi artık ne diyebilirim ki sana :P

Sen bana laf edeceğine git önce imzanı düzelt, Zati Zungur kılıklı adam senii... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

benim imza gereksiz eminim ki zaten işim olmaz imza ile.... ayrıca vk satmayan satmasın kardeşim zaten devvonun sözünü dinleyip vk sını satmayacak olan varsa bende almam ondan hiç bir şey unutmayın ki devvo sadece bir bothan üflesen uçar yani :)[signature][hline]Sanny Sungur

Sinny Sungur

Sosyal ağlarda paylaş

valla dmg 200 olmalı diyorum. Nasıl ama?? birde unsliced olursa ben ona bir slice atıcam iyi bir silah olabilir. yani sadece yüksek dmg istiyorum elimde zaten 1.1 ve 1.5 1.7 var ama yuksek dmg li az var[signature][hline]Sanny Sungur

Sinny Sungur

Sosyal ağlarda paylaş

neden abi gerçekten 200 dmg li vk yok mu dalga mı geçiyorsun ki yoksa ciddi misin anlamadım?? bende bir tane iyi dmgli var 210 mu ne o da sliced dolayısı ile unsliced özel bir şey arıyorum. ama eğer gerçekten 300 lük falan varsa inanılmaz bir durum bu ki eminim yoktur :)[signature][hline]Sanny Sungur

Sinny Sungur

Sosyal ağlarda paylaş

açlıktan ağzım kokuyor olabilir ama 10 yinede gönlüm tok benim. ayrıca o zaman yine bizim ns mi avlamamız lazım yani. bir an önce master smuggler olmak ve öbür chara geçmek lazım o zaman tamam öyle yapalım....[signature][hline]Sanny Sungur

Sinny Sungur

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 03 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki:
Sen nerdesin kardeşim duyduguma göre çizgi film gibi oyun oynuomuşunuz en son

Evet abi, hatta filmimiz de yakında gösterime girecek:

www.theincredibles.com

:-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...