Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mind buff'I

barbu

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar mesela bazen mind wound u düzelsin diye master musician falan dinliyorum. sonra cıkınca bufflanmak için 2 dak. dinlemelisin diyo. sonra dinliyorum hiçbirşey oldugu yok. bu mind buff ı aynı doc. ların yaptığı gibi ayrı bir pencerede gösterilmiyo mu? ben nasıl mindi mi bufflıyacam.(yiyecekler hariç, dansçıyla falan). bir türlü işe yaramadı. diyo 2 dak. dinle diye dinliyorum, hiçbirşey olduğu yok. sonra doc.lara 10k para veriyoruz naff avlamaya. bir koyuyo minde, biz yerlerde.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa
Sosyal ağlarda paylaş

dansöz ya da müzisyenle aynı grupta olman lazım mind buff alabilmen için. yiyecekler hariç demişsin ama mind buff almadan mindını yiyeceklerle desteklemen muhtemelen entertainer buff almaktan daha ucuza gelir. vasarian brandy en yaygın kullanılanı, biliyorsundur.

bu arada evet, entertainer buff da aynen diğerleri gibi buff penceresinde gözükür.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 27 Temmuz 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dansozler, ozellikle hologrind edenleri, genelde afk insanlardir. orada olmadiklarindan cevaplamazlar.
ordaysalar smileyler havada ucusur zaten. smileysiz konusan bi dansoze rastlamadim.
herhalde "Smiley II: Flirting" gibi bir skill kutusu var.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...