Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN open beta bitiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bildiim kadariyla kalkan taunt falan filan su anda alirsan oluyo sadece. oyuncu sayisinin dusmesi acikcasi cok da kotu bisi diil sanirim, yani su anda 60k adam online oluyo, bunlarin 5 te biri almis olsa, bi 5 te biri daha da beta bittikten sora alsa 25k adamla cok guzel olabilir her sey
Mesaj tarihi:
Ayın 5inde zaten alınmış nickleri sahibinden önce alabiliyoruz yani? Bu arada nasıl olacak o iş? Türkiye'den hangi kredi kartları geçerli yada geçerlimi. Paypal filan hiç bilmiyorum nedir.
Mesaj tarihi:
necmi said:

surekli boyle göçecekse almanın bi anlamı yok nedir bu yahu her patchden sonra gg
oyunlar yok chat server kapalı vs vs

tam tersi oyuncu azligi nedeniyle daha kaliteli ve hizli serverlar olacaktir.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Ee durum yoklaması alalım, kimlerde almıstı, kimler alacak vs? Simdi alıpta 10 kisi cıkaramayacaksak bosuna almayak. Bir de 12 mayıstan sonra artıyor mu fiyat? Gecenlerde öyle bir geyik vardı sanki.

Alcamda 5 Mayısı bekliyecem başka nick alcam. Eğer dedikleri doğruysa, satın alınmamış ama free kayıtlı nickleri satın alabilmek. Birde alma yöntemleri nelerdir bilenler bir açıklasın 5 Mayısta tetikte olayım :D
Mesaj tarihi:
necmi said:

ahaahaşljhşljkhjklnm

Paypalın ne olduğunu bilmiyorum abi komik olan ne? Kredi kartıyla netten kitap ıvır zıvır alıyorum Paypala hiç gerek duymamak şimdiye kadar bilmemek komik mi?
Mesaj tarihi:
necmi said:

pardon kırmak istemedim

Yok abi gülebilirsin kırılcak bişey yok (Bu mesaj trollse ben kırarım ama). Şimdi benim cahilliğime güldüğüne göre biliyorsun paypalı. Nedir ne işe yarar nasıl para yatırılır vs? Sen yada bir başka arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Mesaj tarihi:
para yatırmıyorsun paypala buddha. kredi kartı numaranı giriyorsun onlar aracı oluyor. güvenlik vs sorunun olmuyor bir nevi. kart no vermek istemediğinde yada kredi kartın kabul edilmediğinde falan çokzel yani.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

para yatırmıyorsun paypala buddha. kredi kartı numaranı giriyorsun onlar aracı oluyor. güvenlik vs sorunun olmuyor bir nevi. kart no vermek istemediğinde yada kredi kartın kabul edilmediğinde falan çokzel yani.

Saol abi sende olmasan hep troll =) Beta keyide senden almıştım normalde yoksa hala dota oynuyordum =) (Gerçi dota başka) Dediğin gibiyse sorun yaşamam, 5 mayısta.
  • Yeni Oluştur...