Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu aralar cok yogunum kizlar. Söyle hizli yapilacak zaman kaybettirmeyecek yemek tarifleri lazim. sunlar disinda. Makarna. Menemen. Yumarta li tüm versiyonlar. Tavuk (haslama cart curt) Patates kizartmasi. Buzluk ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pazarlamacı kıza yaptırsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 french fries yap. french toast yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mercimek ve kuru fasulyeyi bir gün öncesinden kaynamada bırak bir süre. yapılışı 35 dakika . kolay . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 malzemeler 1) sucuk,tavuk veya et 2) kırmızı, sarı, yeşil dolmalık biber, soğan (soğan ince kıyılır biberler küp küp) 3)blenderdan geçirilmiş kaşar ve çedar peyniri. (ayrı ayrı) 4) 2 adet lavaş yapılışı: -sucuk,tavuk veya et, lokmalık şekilde kesilir, sucuk kızartırkenki gibi, veya kuşbaşı şeklinde. ve az yağda pişirilir, bi kenara alınır. -biberler ve soğan pişirilir( önce soğan, 2dk sonra biberler atılır) ve bir kenara alınır - eğer tavada çok yağ varsa peçeteyle silinir, az varsa silinmeden 1 adet lavaş konulur, altı kısık ateşte açıkken, lavaşın üzerine kaşar peyniri serpilir lavaşın heryerine gelecke şekilde. -üzerine sucuk/tavuk/et ve biber, soğan karışımı serpilir, yine lavaşın her yerine yaydırılır -bu karışımın üstüne de çedar peyniri serpilir ve üzerine bir lavaş daha kapatılır. bu işlemler yapılırken ocak açık olacağı için serpme işlemlerini hızlı bi şekilde yapmak gerekiyor yoksa lavaşın altı yanabilir. -2. lavaş kapatıldıktan sonra üzerine geniş bi tabak yerleştirip, tabağı tutarak tava ters çevirlir,(hamura takla attırılır yani) ve tabaktan kaydırarak yine tavaya konulur, ki demin üst tarafta kalan kısım ısınsın, içindeki kaşarlar çedarlar erisin. afiyet ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Pilav yap diyicemde ayıp olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 pilav kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mixin tarif çığır açmamakla birlikte güzelmiş, tebrik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kurufasulye, barbunya fln var en kolayı. bi gün önceden kaynamış suyun içine atıyosun fasulyeleri. sonra bi 20 dk fln haşlıyosun ayrı kaba al haşladıgın fasulyeleri. soğanları doğrayıp tencerede pişiriyosun daha sonrasında salça yı koyuyosun sonrada haşladıgın fasulyeleri koyuyosun üstünede sıcak su ekliyosun. fasulyeler yumuşadığında yenilebilir oldugunda pişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 benimde ihtiyacım var aslında böyle şeylere. gece kalktığımda beni tüm gün tok tutacak ve susatmayacak tarifler... tavuk - pilav ikilisi dışında :D hergün bunu yiyorum çünkü aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tavuk göğüs al şerit şerit kestir, hardal-zeytinyağı-baharat karışımına yatır 1 saat. Beşamel sos al hazır, kaynat, ocaktan al içine bi yumurta kırıp çırp. Uyuyan tavukları uyandır biraz kızart, fırın tepsisine döşe üzerine beşameli dök, biraz da corn flakes koy ver fırına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bullet, var mı foto hiç bu yemekle ilgili. beğendim ama neye benziyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?25,4565909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar