barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Birbirini hiç tanımayan yabancılardan oluşan vurucu takımımızı basına tanıtalım.Crenia (barbu) paticik oyunlarında çektiği çile ve düşürdüğü psr'ların etkisi suratına yansımış. ama o çizgiler sadece hırs ve intikam haritası gibi. Takimini galibiyete goturecek motivasyonu sağlamayı kendisine görev bilen crenia, neredeyse charını sildirtecek olanlardan intikam almaya ant içti.fortuna göreve yeni atandığı için çok bir bilgi sahibi değiliz. Ama ekmek gibi kötülere zulum cektirmeye ant içmiş bir arkadaş kendisi.el barto kendisini çoğu kişi bilmez. aslında biz bile bilmiyoruz. takımın süpriz kozu. kenarda köşede tek yakaladı mı affetmez. her zaman ki gibi başarılı bir operasyon sonrası objektiflere yakalanmış.snail kendisi hakkında çok bir bilgiye ulaşılamasa da resimden de anlaşıldığı üzere koridor kontrolunde usta olduğu zannediliyor.Msirvan basına sızan fotoğrafı ve takımın takviye birliği. solda: Redall, sağda: Taskiranus maç sonrası yakaladıkları 2 apaçi ile. yabancılar şubesi iş başında! takimimizin ormana gank için girişi savaş alanında ezilip yerine kardeşini bırakan fede beklenen ekmek hareketi. takimi concede etmezse zulum bitene kadar aglayıp afk olan ekmek. orman baskını üzerine yakalanan, takim kurmuş hayat kadınları. sizleri adelete çağırıp, bir yanlış yapmadan concede etmeniz için uyarıyoruz. bunlar son uyarılarınız. maç sırasında merhamet gösterilmeyecektir.
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benim üzerimden niye prim yapıyosunuz olmshksjhf
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ahaha fede kısmı başarılı. el-barto iyi bu arada. beraber takım kuracaktık ama kısmet olmadı.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sadece fedeye güldüm gerisi başarısız ama emeğe saygı +rep asdf
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ciddi bir muesseseyiz biz burda ama aynı zamanda halkla ilişkilere de önem veriyoruz. operasyonlar sırasında her türlü görgü tanığı ve ispitçiye ihtiyacımız var. duyurulur
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu kadar çıktı olm. adamların hiç birini tanimiyorum. ciddi yabancıyız birbirimize sdfs
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 barbu said: ciddi bir muesseseyiz biz burda ama aynı zamanda halkla ilişkilere de önem veriyoruz. operasyonlar sırasında her türlü görgü tanığı ve ispitçiye ihtiyacımız var. duyurulur ward al
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 devlet ödenek vermiyo ona
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben hakemim maçları spect olarak izliycem özelden gönderdiğim hesap noya maç başı 50 tl yatırırsan ward derdin olmaz asdfsdf
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben begendim valla, okurken de eglendim. Ozellikle orman ganklerinizi heycanla bekleyecem.
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ahahahahaha güzel olmuş bence de.
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Snail, fede ve ekmek konulu resimleri beğendim ben ya :) Nickim mazerus bu arada, artık alıştırma oyunlarına başlayalım takım olarak.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 takım olarak bi oyun atalım alısma vs icin.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aksam saatlerinde girebilirim. ama bugun cok yorucu bir gun oldu. ve daha uyumadım. dun gece filan da uyumadım. geberiyorum. aksam 9 gibi filan uyanabilirsem oynarım ben
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hon kullanıcı adımda burdaki SNA1L.. buddy'e eklerseniz alıştırmalar için..
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bizim takımdan 2 kişi şuan oyuna girsin.
Öne çıkan mesajlar