Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Erutan, 05 Ağustos 2004 02:53 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 05 Ağustos 2004 02:53 tarihinde demiş ki: bende utanırdım ılk ama sora baktım herkezın bacaanda kıl var :P bu arada; öldürücek olsalar bile dans etmem cunkuuu bu gobekle komik oluyo biliyormuğğsunuzzz?? :-P ajdarın remixinde dans ettiği gibimi? hüüheühü :lol: abi ajdar cok komik dans ediyordu ya remixinde yarıldık biz abimle zuzuzu[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Topic başlığı çıkarılmış bir rokete döndü daldan dala atlıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne yazikki , hayatta boyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne dansı abicim headbang varken :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: BonePART, 05 Ağustos 2004 02:29 tarihinde demiş ki: mesela hala biseyde sampiyon olmadım bole kupa kaldırmadım hala hastanede cocuk beklerken 4 tane sigara yakmadım arabayla 200 km sınırını asmadım ulan bi daha sitsen binmem bu alete dicek kadar korkunc lunapark aletine binmedim hesabı odemek icin masanın ustune deteden cıkardıgım 20likleri firlatmadim yururken arkadan sırtıma atlamadı hic bi kız arkım yada ben kimim yapmadı ehuehue bunnar ufak detaylar ama lazım :lol: Bone süper yazmışsın..Tekrar ellerine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hayatınızda yapmak istediklerinizin listesini yapın heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 nicotinee nerde bulun bana[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Sigarada bolca var nikotin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bence arkanda değer verdiğin ve senin ölümüne üzülecek birisi olduğu sürece yaşamak gerekli ve değerli... arada bir ne kadar nefret etsek de...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 75 yaşındayım, 4 karım, 12 çocuğum, 48 torunum var. hayat da çok gerekli birşey tamam mı?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki: bu arda kıllı arkdaşlara selamlar,kendime kıl konusunda güveniyorum(böğk çpk iğrenç oldu) Harbi çok kötü oldu ya.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa [b]Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı hayati gereksiz bulmak × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki: bu arda kıllı arkdaşlara selamlar,kendime kıl konusunda güveniyorum(böğk çpk iğrenç oldu) Harbi çok kötü oldu ya.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa [b]Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar