kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kötü alışkanlılara izin yok forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 pipi diye okudum onun için girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 pipe ne olaki die geldim, beenmedim geri gidiyorum bende afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 zannetmiyorum amerikadaki head shop gibi bir yer yok TR'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kadıköyde var bong satan bir yer sanırım bunlardan da satıyordur ama yerini tam nasıl tarif edicem bilemiyorum.Camiinin sağındaki sokaktan balıkçılar çarşısına gir oradan yukarı git ilk soldan yukarı dön sahafın tam karşısında nargile satan bir dükkan var oraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar