nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 @Konn: Abi seni mi kıracağız o cümle Fransa'dan kimi aldık da işe yaramadı olsun sdfsdf İngiltere ve Fransa'dan kimi alsak süper oluyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Rewendor said: Kim kaybetmiş de beşiktaş bulmuş 20 milyon euro'yu? asparagas gibi geldi bana :) O BENİM PARAM!! geçen aöf ye giderken akaretlerin orada düşürmüştüm!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sterlin o, o para yoktur zaten Beşiktaş'ta, yemişlerdir bunları :P
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 heheh gs hazardın peşine düşmüş. fenere misilleme
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beşiktaş'da gene Guti hareketliliği başladı bugün. Hadi hayırlısı bakalım.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Takımın muhasebesini sen tutuyorsun heralde. nileppezdel said: Sterlin o, o para yoktur zaten Beşiktaş'ta, yemişlerdir bunları :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beşiktaş'ta yoktur, bunu görmek için takımın muhasebesinin başında olmak gerekmez. Tüpçü cebinden verirse olur, onu da bi daha yemezler bence. Yoksa 20 sene borç öderler tüpçüye
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 jose maria gutierrez hernandez geliyor diyorlar ahaha süper olur ya, büyük hayranıyım.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Hazard'ın peşinde niye vakit kaybediyoruz, gelmeyeceği belli. Kulübü de satmıyo kendi de Türkiye'yi tercih etmez. Yalnız bursa ve kayseri bayağı güzel transferler yapıyo, kayseri gerçi 3-4 senedir çok çok iyi adamlar alıyor ama kimyayı oturtamadı bir türlü. Geçen seneden itibaren Antep, Eskişehir, Ankaragücü falan da eşlik etti bunlara, bireysel olarak takım olarak değil de komple lig olarak sınıf atlayacağız sanırım nihayet yakında.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 nereden biliyorsun? belki sponsorlar birleşip verdiler bu teklifi? Ahah yazık lan millet Beşiktaşımın parasının derdine düşmüş.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam, saçma sapan konuşma. Beşiktaşın parasının derdinde değil kimse, Türkiye'de şu anda Robinho yu getirecek takım yok benim düşünceme göre. Adam rekor transferle geldi oraya. Ayrıca olmayan birşeyin derdine de kimse düşmez. Yıllarca burada GS fakir zaa diyen insanlar oldu, burada herkes mantıklıca açıklama yapıyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 asıl siz saçmalamayın, teklif yapılmış deniyor yok Beşiktaşın o kadar parası yok, kim kaybetmiş bıdı bıdı. Nereden biliyorsunuz abi? Var yok nereden biliyorsunuz? Ben onu merak ediyorum. espn ve goal gibi siteler yapmış bu haberi. Fanatik değil. Bu ülkede 3 büyükler için 20 milyonluk teklif hayal değil. Ha robinho 20 milyona gelmez o ayrı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Abi 20 milyon pound tek adama veren Türk takımı var mı? En fazla 20 milyon toplam bütçe olur onu da 15-5 harcarsın falan, quaresma gelmiş 7.5e üstüne yıllık 3 mü ne alcak, adam da satmamış BJK ve bu kadar transfer parası var ha? lol
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam said: Ha robinho 20 milyona gelmez o ayrı. gelir abi adamlar veriyorsa bonservisini : ) robinho kendisine verecegin paraya bakar
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 beyler beşiktaşın elinde 13 yabancı oluyor gutiyle : ) 6 adam satsak, ortalama 3 milyondan paraya bak bea :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hahaha hangisi 3 milyon eder işte o soru işareti :p (satacak olduklarımızdan)
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam said: nereden biliyorsun? belki sponsorlar birleşip verdiler bu teklifi? Ahah yazık lan millet Beşiktaşımın parasının derdine düşmüş. Olay para değil. Robinho Beşiktaş'a gelmez
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 He herkes de bekliyo beşiktaşın çöp yabancılarına 3er milyon vermek için
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Kapımızdan çöpleri beleşe toplayanlar var o ne olacak?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 E haklısın bence de çöp, o konuda ben de çok kırgınım Galatasaray'a
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam said: Kapımızdan çöpleri beleşe toplayanlar var o ne olacak? adamlar doğrusunu yapıyor işte. ÇÖP'e neden para versin ki
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bedava diye evine çöp mü topluyorsun 4ever?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sakatlık yüzünden kanatsız kalacağımıza çöp de olsa bi adam olsun
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tenekeadam said: Kapımızdan çöpleri beleşe toplayanlar var o ne olacak? En azından milli takım kariyeri olan bir Gökhan Zan + wonderkid ayağındaki Serdar Özkan'ı kattık. Tutmazsa da hadi güle güle sizi ilgilendiren ne bu konuda?, ilk 11'e Mehmet Yozgatlı, Berkant, Ali Güneş'leri falan monte ettiğinizi ne çabuk unuttunuz bi Quaresma görüp?
Öne çıkan mesajlar