valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 deve kusundada surat var sabridede surat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sabri çok iyi tamam, en iyi gs lay lay lay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sabriyle deve kusunu benzetiyorum gelmis " en iyi gs laylalay" diyorsun. amacin belli senin bir gs li bir sey soylesede tartisma baslatsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 zamanında Pingel vardı fenerde..ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 valequenta said: sabriyle deve kusunu benzetiyorum gelmis " en iyi gs laylalay" diyorsun. amacin belli senin bir gs li bir sey soylesede tartisma baslatsam diye. evet ben hep beklerim böyle birileri bişey yazsında tartışayım diye. işsizim ben işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 off cok bossun harbiden. katiliyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 boş olan ben miyim sen misin bi düşün bakalım, bana tartışmak için yer arıyorsun diyorsun fakat olaya gel, ben birşey yazıyorum stoch'un sürati hakkında altına geliyorsun sabride hızlı yok deve kuşuda hızlı, sonrada ben sabriyle deve kuşunu benzettim diyorsun. baya bağlantılı bu söylediklerin evet ben boşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 valequenta haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bozacı şıracı for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 o işler hızla olsaydı tey tey demiş adam ama sen ısrarla anlamamak istiyorsun. birde üste çıkma çaban var ki 10/10 sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 off stoch iyi bi oyuncu nedir bu muhalefet olayınız, anlayamıyorum cidden, bu kadar kör olmak zorunda mısınız, biz sanki adam bitek koşuyo demişiz gibi sadece hızla olmaz diyosunuz. iyiki adam süratli dedim yani bin pişman ettiniz helal olsun. evet abi adam çok hızlı ama hiç bi işe yaramaz çöp çöp, iyiki gs falan almamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 guernica haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yani o ufak baglantiyi kuramiyorsan zaten senle tartismaya girmem, kendimi yoramam. Anlasmamiz mumkun degil. Tenekeadam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 5 gol atar min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 valequenta said: Yani o ufak baglantiyi kuramiyorsan zaten senle tartismaya girmem, kendimi yoramam. Anlasmamiz mumkun degil. Tenekeadam hakli. inatla anlamamaya çalışıyorsun, lütfen arka sayfayı aç ve bir daha oku benim yazdığımı; "çok dürüstçe söylüyorum, uzun süredir böyle süratli bi oyuncu görmemiştim fenerbahçede. adam afedersiniz ama kıçına nos bağlatmış gibi koşuyor. acayip garibime gitti yıllarca yavaş adamları izlemekten bizim takımda" şimdi senin yazdığına bakıyoruz; "deve kusundada surat var sabridede surat var " ben yukarda stoch'un çok iyi oynacağı yada oynadığı hakkında en ufak birşey yazmış mıyım ? yada hızlı oyuncular iyi oynar gibi bir önerme mi yapmışım ? sen niye bana böyle birşey yazıyorsun.. ? bana neden yazdığını söyler misin ? nasıl bir mantık kurdunda yazdın ? cidden madem bağlantıyı kuramıyorum, benim için kur lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Adam cidden hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 olm işsizmisiniz bu saatde deli deli tartışmalar yapıosunuz. bi raad olun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Pyro haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 stoch sabri nin avrupalısı gibi görünyüor videolardan. bu adamı canlı izlemedim, fikrim yok. videosunu izledim, sabri gibi birşey. kafasını kaldırmadan hayduru huyduru şeklinde koşup çok fenerlilere küfrettirecek gibi duruyor. :) tanıdık gelmistir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ne kadar ironik değil mi ? hastaları tedavi etmeye çalışan bir hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 masq stochun isabetli pas, sut ve orta yuzdesi sabrinin herhalde bir 10 katı vardır. o yuzden pek sabri gibi birsey degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 olur mu abi stoch hızlı koşuyor ya sabriyle aynı o yüzden, diğer durumlar mantıksız tamamiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bir onceki mesajina cevap verecektimde su onermen guzel oldu hatirlatti bana gerek olmadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ah canım, baktı aklına bişey gelmiyo, verdiği cevaplara bak. trollerin bugünlerinide mi görücektik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 transfer konuşsanıza biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar