Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

benim ölmem mühim değil.
toplumsal kalkınayı amaçlıyorum ben
eğer köylü çıkarsan bana yüklenirler ama en azından ben dedektifim diyip suyu bulandıran bi köylüden kurtuluruz.

birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde suyu bulandırmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaa adam bildiğin çat diye infaz etti laaaan

biraz daha düşünseydik keşke. çünkü gerçekten de dedektif olma ihtimali vardı.
(gerçi hala büyük ihtimalle vasıfsız townie veya mafya olduğunu düşünüyorum ama yine de biraz daha tartmamız iyi olurdu)

neyse, hadi hayırlısı.

(bi de spyro nun mesajını bekleyene kadar konuşabiliyomuyuz yoksa gün bitti mi sayılıyo infazdan sonra?)
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

abi öldün sen. ölüler konuşamaz. yoksa ben hayalet mi görüyorum

daha ölmedim gece olacak spyro onaylacak.
fakat tekrar düşün derim. yani kimsenin başka bişi demesini beklemeden bana infaz oyu veriyosun. açıklamamım üzerine tutuşmuş gibi resmen. townielerden hiçbiri benim yazdığım açıklamanın ve düşüncenin arkasına birşey yazmadan karar veriyosun.

bush musun arkadaşım?

başkası evet adam haklı demeden susturmak mı bu? eğer katilse adam şu anda fedeye yaramıyor bide beni öldürmek tam tersine dikkati üzerine çekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

yahu CL maçı sırasında adam mı asılır sdf..

İlk günün kralı fede, günler boyu süren hararetli tartışmalara son verme vaktinin geldiğini düşündü. Ağzından çıkan tek sözcük "Vingthor" oldu. İnfaz çok hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ne var ki Vingthor, gerçek katilleri ortaya çıkarmaya çalışan gözü kara bir dedektifti..
Sosyal ağlarda paylaş

doktor kimse koruyup korumadığını bekleyecez demektir bu. doktorda azıcık aklı varsa beni korur. katilsem 1 tur daha yaşamam çok birşeyi değiştirmeyecek fakat dedektifsem geri kalan 11 kişi için kazanma şanslarını baya arttırmış olacam.

şu saniyeden sonra townilerden doktorun beni koruması için desteklemeye davet ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gün 1 - Gece

Gün 2 başlayana kadar mesaj atmak yasak. Gece rolü olan arkadaşların özel mesajlarını bekliyorum. Anti-town takımı şimdi kendi arasında konuşabilir.

vingthor.. sen de öldün artık.. konuşamazsın.. daha önce dediğim gibi sadece bir veda mesajı hakkın var (oyunun gidişatını etkilemeden).. gg..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...