Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede acele ettin sanki biraz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi öldün sen. ölüler konuşamaz. yoksa ben hayalet mi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi adam hem kendini hem beni öldürüyor farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fedenin anti-town olma ihtimali çıkıyor bir de ortaya... tutturamadıysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benim ölmem mühim değil. toplumsal kalkınayı amaçlıyorum ben eğer köylü çıkarsan bana yüklenirler ama en azından ben dedektifim diyip suyu bulandıran bi köylüden kurtuluruz. birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde suyu bulandırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tutturamadıysan bişey olmaz. kör atış yapıyorum abi. hiç bişey belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ohaaa adam bildiğin çat diye infaz etti laaaan biraz daha düşünseydik keşke. çünkü gerçekten de dedektif olma ihtimali vardı. (gerçi hala büyük ihtimalle vasıfsız townie veya mafya olduğunu düşünüyorum ama yine de biraz daha tartmamız iyi olurdu) neyse, hadi hayırlısı. (bi de spyro nun mesajını bekleyene kadar konuşabiliyomuyuz yoksa gün bitti mi sayılıyo infazdan sonra?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 neyse bugünlük kral sensin sonuçta. bir kral gider, diğeri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: abi öldün sen. ölüler konuşamaz. yoksa ben hayalet mi görüyorum daha ölmedim gece olacak spyro onaylacak. fakat tekrar düşün derim. yani kimsenin başka bişi demesini beklemeden bana infaz oyu veriyosun. açıklamamım üzerine tutuşmuş gibi resmen. townielerden hiçbiri benim yazdığım açıklamanın ve düşüncenin arkasına birşey yazmadan karar veriyosun. bush musun arkadaşım? başkası evet adam haklı demeden susturmak mı bu? eğer katilse adam şu anda fedeye yaramıyor bide beni öldürmek tam tersine dikkati üzerine çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 katil olsam, ben dedektifim diyen adamın üstüne mi atlarım yoksa diğer 14 kişiden birine garanti olacak bişeye mi atlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fedenin aceleci kararı hatalıydı bence. geri dönme şansı yok muydu? anti-town çıkmanı ümit ediyordum, şu an dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: katil olsam, ben dedektifim diyen adamın üstüne mi atlarım yoksa diğer 14 kişiden birine garanti olacak bişeye mi atlarım. dedektifin üstüne atlarsın tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 belli ki fake dedektif. kesinlikle atlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi sağlamasını vermişim dedektif olduğumun. rakılı kafayla okumadın uzun geldi ve kesiyosun beni resmen galiba. ve VINGTHOR DEDEKTİFTİ çıkınca umarım mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bol şans o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hata yaptıysam beni de keserler 8 e 3 kalırız. pek bişey kaybetmeyiz. ama kötü olur azıcık. çok bişey değişmez. ama 10 2 kalırsak süper olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yahu CL maçı sırasında adam mı asılır sdf.. İlk günün kralı fede, günler boyu süren hararetli tartışmalara son verme vaktinin geldiğini düşündü. Ağzından çıkan tek sözcük "Vingthor" oldu. İnfaz çok hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ne var ki Vingthor, gerçek katilleri ortaya çıkarmaya çalışan gözü kara bir dedektifti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 doktor kimse koruyup korumadığını bekleyecez demektir bu. doktorda azıcık aklı varsa beni korur. katilsem 1 tur daha yaşamam çok birşeyi değiştirmeyecek fakat dedektifsem geri kalan 11 kişi için kazanma şanslarını baya arttırmış olacam. şu saniyeden sonra townilerden doktorun beni koruması için desteklemeye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Gün 1 - Gece Gün 2 başlayana kadar mesaj atmak yasak. Gece rolü olan arkadaşların özel mesajlarını bekliyorum. Anti-town takımı şimdi kendi arasında konuşabilir. vingthor.. sen de öldün artık.. konuşamazsın.. daha önce dediğim gibi sadece bir veda mesajı hakkın var (oyunun gidişatını etkilemeden).. gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aha gitmişiz. peki gg. müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 OOV. kotü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pardon mesaj yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mesaj yazarken gece olmuş, mesajımı siliyorum kusura bakmayın şimdi edit sorun olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet süper olur da, bana inandırıcı geldi bir yerde dedektif oldugu. ama tabi açıklanana kadar bilemeyeceğiz bunu. neyse, artık spyro'nun açıklamasını bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 arkadaşım susun lan =P.. ShadowFury said: mesaj yazarken gece olmuş, mesajımı siliyorum kusura bakmayın şimdi edit sorun olmaz herhalde? edit her koşulda yasak.. neyse artık.. seni de uyarmış olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar