BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mafyanın ekmeğine ötyle iyi yağ sürüyorum ki şerefsizler beni öldürmüyorlar.. yoksa.. SİZİ GECELERİ SICAK YATAKLARINIZDA BİRER BİRER BOĞAZLAYAN BEN MİYİM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Fly said: son beş zar : ['kermit 3', 'mulgear 2', 'mulgear 1', 'farinal 3', 'cenx 0'] Linç : cenx burada belli oluyor diye bir şey demedim ama kral kararını açıklarken infaz: xxx şeklinde yapsın pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 farinal ya da fly'dan biri kesin mafya. 2'si çıkarsa megakill olur. seç birini vur başını kralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 said: Hayattaki Oyuncular: BabacumMostors (mafya değil.. valla lan) Bittus (bilemedim) blazkowicz (kıllanıyorum) Farinal (kıllanıyorum) mulgear6 (fedenin halefi hızlı bir giriş yaptı beni hedef gösterdi direk) Fly (bilemedim) kermit (kral) RaidenXelRu (kıral silkici) Vivi (bu da konuşmuyor arada tek atıp gidiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben de ısrarla niye ikimize indirgediğini soruyorum. kralken de sordum, cevabını alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Fly said: ben de ısrarla niye ikimize indirgediğini soruyorum. kralken de sordum, cevabını alamadım. bende bunu merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 olm kral olduk bi sessizlik çöktü. huzurlu bi yönetim var diyosunuz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 babacum fly farinal bence ildeniz çok kötü oldugu için mafya mı yoksa townie mi belli etmiyo ama sadece yetersizlik ve kötülükten asalım fly yada farinali direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bi de oyun çooook yavas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ulan mafya değilim LAN.. olmak istedim ama almadılar yoksa ne güzel taktiklerim vardı.. düz townie oldum ola ola.. zaten iktisat mezunu adam ya muhasebeci ya bankacı oluyormuş.. onalrı da olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: babacum fly farinal bence ildeniz çok kötü oldugu için mafya mı yoksa townie mi belli etmiyo ama sadece yetersizlik ve kötülükten asalım fly yada farinali direk hiçbir kanıt yada en azından yorum en ufak bir düşünce sunmadan, 1-2 posttur konuşulan 2 ismi hemen asalım direk demek mafya hareketi değildir de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oyuna azıcık aksiyon gelsin ya gece bile 10 saat sürüyo son 3 sayfadaki postlar 1 hafta içinde atıldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 evet abi daha kac kisi var hayatta kalan biraz seri oynanmasi lazım oyunun , takır takır asın abi . Kermit , farinal veya babacum , top sende , okadar kral yaptım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 birileri feci kaşınıyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oha niye ben? tamam cenx için yanlış düşünmüşüm de dam da hiç konuşmuyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Kermit efendi tutturuyordu farinal farinal diye. Mantıklı (öyle kendini çok savundu gibi saçma sapan değil) bir açıklama ile beni infaz etsin tamam yetemedi yanlış karar verdi dersiniz ama direk bir açıklama vs sunulmadan manasız şekilde infaz edilirsem emin olun ki Kermit mafyadır. gerçi ben hala fede mafyaydı diye düşünüyorum ilk turda dedektifimizi kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi evet ilk turdan dedektifi tutturmakda cenabetlik fln diyeceğim de.. mulgearın son suçlamaları çok feci.. hayır şidm iadamı keseriz cidden townie fln çıakcak e sorna gelin beni de kesin ne diyeyim.. de emin olamıyorum.. siklamen doktor yok dedektif yok resmen tuttuğumuzu siklamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 BabacumMostors said: abi evet ilk turdan dedektifi tutturmakda cenabetlik fln diyeceğim de.. mulgearın son suçlamaları çok feci.. hayır şidm iadamı keseriz cidden townie fln çıakcak e sorna gelin beni de kesin ne diyeyim.. de emin olamıyorum.. siklamen doktor yok dedektif yok resmen tuttuğumuzu siklamen bende böyle düşünüyorum. fedenin dedektifi cart diye kesmesi ve mulgearın durduk yere hemen onu yada bunu şekilde keselim infaz edelim demesi çok şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fedeninki direk cenabetlik yada oyuna renk gelsin diye oyunu trollledi bilmiyorum ama zaten ilk gündüzde dedektif vasıfsız olarak duruyordu yani dedektifin söyledigi her şey tahminden olusabilirdi herhangi bir dayanagı olmadan çünkü 1. günün aksamında bakabiliyodu insanlara doktoru da bilmek imkansızdı konusmasının geçtigini hatırlamıyorum rastgele bi townie keselim dediler doktor çıktı sanırsam vivi filan da var hiç konusmayan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 o deilde mafya ilk olarak doktoruy nasıl tutturdu.. var mı böyle bir şans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Farinal said: BabacumMostors said: abi evet ilk turdan dedektifi tutturmakda cenabetlik fln diyeceğim de.. mulgearın son suçlamaları çok feci.. hayır şidm iadamı keseriz cidden townie fln çıakcak e sorna gelin beni de kesin ne diyeyim.. de emin olamıyorum.. siklamen doktor yok dedektif yok resmen tuttuğumuzu siklamen bende böyle düşünüyorum. fedenin dedektifi cart diye kesmesi ve mulgearın durduk yere hemen onu yada bunu şekilde keselim infaz edelim demesi çok şüpheli diyosun? açıklamamı bi üst postta attım ama su yaptıgın şey de pek süphe çekmeyen bir hareket degil açıkcası pis provakatör barındırmayın şöyle leş adamları aranızda (o degil de farinal mafya çıkmazsa resmen mafyaya çalısıyo gibi olucam ildeniz v2 ahaha ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 berk var ya.. sen kesin mafyasın.. orçun da belanı versin tez vakitte kelleni kazıkda göreyim.. bliyoruz dedektifin işlevinin birinci gece olacağını ama bir gece geçseydi en azından kendimizden başka güvenebilecğeimiz 2. bir mkişi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 benim üzerimden amsuım ayağına yatma kalıbını çökertirim ya da karnım acıktı ondan çok saldırgan oluyorum.. dur bir şeyler yiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: babacum fly farinal bence ildeniz çok kötü oldugu için mafya mı yoksa townie mi belli etmiyo ama sadece yetersizlik ve kötülükten asalım fly yada farinali direk bu mu açıklama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 farinal son postları ile ben mafyayım diye cıyaklıyor. ezin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar