Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

said:
Hayattaki Oyuncular:

BabacumMostors (mafya değil.. valla lan)
Bittus (bilemedim)
blazkowicz (kıllanıyorum)
Farinal (kıllanıyorum)
mulgear6 (fedenin halefi hızlı bir giriş yaptı beni hedef gösterdi direk)
Fly (bilemedim)
kermit (kral)
RaidenXelRu (kıral silkici)
Vivi (bu da konuşmuyor arada tek atıp gidiyor)
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

babacum fly farinal

bence ildeniz çok kötü oldugu için mafya mı yoksa townie mi belli etmiyo
ama sadece yetersizlik ve kötülükten

asalım fly yada farinali direk

hiçbir kanıt yada en azından yorum en ufak bir düşünce sunmadan, 1-2 posttur konuşulan 2 ismi hemen asalım direk demek mafya hareketi değildir de nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit efendi tutturuyordu farinal farinal diye. Mantıklı (öyle kendini çok savundu gibi saçma sapan değil) bir açıklama ile beni infaz etsin tamam yetemedi yanlış karar verdi dersiniz ama direk bir açıklama vs sunulmadan manasız şekilde infaz edilirsem emin olun ki Kermit mafyadır. gerçi ben hala fede mafyaydı diye düşünüyorum ilk turda dedektifimizi kesti
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi evet ilk turdan dedektifi tutturmakda cenabetlik fln diyeceğim de.. mulgearın son suçlamaları çok feci.. hayır şidm iadamı keseriz cidden townie fln çıakcak e sorna gelin beni de kesin ne diyeyim.. de emin olamıyorum.. siklamen doktor yok dedektif yok resmen tuttuğumuzu siklamen

bende böyle düşünüyorum. fedenin dedektifi cart diye kesmesi ve mulgearın durduk yere hemen onu yada bunu şekilde keselim infaz edelim demesi çok şüpheli
Sosyal ağlarda paylaş

fedeninki direk cenabetlik yada oyuna renk gelsin diye oyunu trollledi bilmiyorum ama zaten ilk gündüzde dedektif vasıfsız olarak duruyordu yani dedektifin söyledigi her şey tahminden olusabilirdi herhangi bir dayanagı olmadan çünkü 1. günün aksamında bakabiliyodu insanlara

doktoru da bilmek imkansızdı konusmasının geçtigini hatırlamıyorum
rastgele bi townie keselim dediler doktor çıktı sanırsam

vivi filan da var hiç konusmayan bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

BabacumMostors said:

abi evet ilk turdan dedektifi tutturmakda cenabetlik fln diyeceğim de.. mulgearın son suçlamaları çok feci.. hayır şidm iadamı keseriz cidden townie fln çıakcak e sorna gelin beni de kesin ne diyeyim.. de emin olamıyorum.. siklamen doktor yok dedektif yok resmen tuttuğumuzu siklamen

bende böyle düşünüyorum. fedenin dedektifi cart diye kesmesi ve mulgearın durduk yere hemen onu yada bunu şekilde keselim infaz edelim demesi çok şüpheli

diyosun?
açıklamamı bi üst postta attım
ama su yaptıgın şey de pek süphe çekmeyen bir hareket degil açıkcası
pis provakatör
barındırmayın şöyle leş adamları aranızda

(o degil de farinal mafya çıkmazsa resmen mafyaya çalısıyo gibi olucam ildeniz v2 ahaha )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...