blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Shadowfury'nin wot'u vardı. Herkes hakkında fikrini belirttiği. Yarın ayık kafayla onu alıp incelemek lazım. İlla ki birşey yakalanır oradan, bir katil daha çıkartabilirz iyi çalışırsak. rip cassiline bu arada. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ahahaha cmt akşamı tabi. herkesin kafa bi milyon kessek ya lan birini slfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sırf shadow fury nin puanlamalarından kermitle benim mafya olmadığımız ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şu durumda Krusty bile mafya olabilir. kafamda düşündüm durdum bütün gece. açıklamasınıda yazıcam bi ara. şimdi üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yeni aylıdım, yarın vizem var çok bakamıaycağım durum özetim şu : cassiline yazılarını takip edebildiğim birkaç isimden biriydi, fazladan kötü oldu ölmesi. krusty %98 townie, %2 yi aşmış uçmuş planlar ihtimaline karşı verdim. kısaca krustyi linç etme konusunda ısrarcı olan ilk kişiyi ben linç edeceğim ikna edemezse. townieyseniz de ciddi olun biraz, iki turdur çok geyik havasında geçti ama krusty üzerinde yaparsanız dinlemem asarım direk. raiden da %80 townie, bu iki isimden niye eminsin derseniz kaptan obviousu çağırabilirim, izah eder. şimdilik diyeceğim bu kadar, biraz çalışayım sonra devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ek : geyik derken asalım yeaa tavrını kastediyorum, teorinizin mantıklı olduğuna inanıyorsanız dinlerim tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben krustyi asalım demedim yani herkesten şüphhelenebiliriz dedim. şöyleki: 3 kişi olan mafyalar doktorsuz ve dedektifsiz kalan bizi pek önemsemeyiz "2 kişi kalsakta problem değil biz bunları her gece tek tek öldürürüz" demiş olabilirler. Krusty mafya ise kendi arkadaşlarından birini öldürüp, bütün dikkati kendi üzerinden çekmeye çalışmış olamazmı ? "bakın ben mafya öldürdüm ben kesin mafya değilim" diyerek aradan sıyrılabilirdi. ha kesin infaz edelim demiyorum. böyle bir ihtimalde var. artık kimin ne yapacağı belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 %2 ile kastettiğim şey tam olarak bu, ama şahsen olabilirliğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu arada raiden %100 townie, kingmaker mafyadan olamıyor çünkü raiden ı msfya olma olasılığını bile düşünmeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Spyro said: Kingmaker (pro-town): Bu oyun türüne ismini veren karakter. Kimliği gizlidir. Her gece, ertesi sabah kral olarak görmek istediği bir oyuncuyu ve yedeğini pm atarak bana bildirmelidir (as oyuncu o gece öldürülürse, onun yerine yedek oyuncu kral ilan edilir). Oyunda 5 veya daha az oyuncu kalana kadar, iki gece ard arda aynı oyuncu kral yapılamaz. Eğer kingmaker ölürse, pro-town oyuncuları arasından random bir şekilde yeni kingmaker seçilir. Eğer ölüm gece olursa, eski kingmakerın o geceki tercihi gerçekleştirilir. Yeni kingmaker bir sonraki gece görevine başlar. Tüm anti-town üyeleri öldüğü zaman oyunu kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kingmaker mafyadan olamıyor tabiki ama raidenin kesin kingmaker olduğunu nerden biliyosun her sakallıyım diyene dedemi diyosun sen babacum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 başka kingmaker varsa açıklasın kendini.. zaten kingmaker ölse de yine bizden biri kingmaker olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermitin son mesajından da iki şey çıkıyor ya kermit gerçekten kingmaker raidenin yalan söylediğini biliyor ama açık açık bleirtemiyor ya da kermit mafya ve %100 townie olanlardan bize kestirtip kesilen townie sayısını arttırmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arkadaşım bi mesajındada "kermit %100 mafya" mesajın olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 son mesajımda %50 %50 böldüm bir kerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Cassiline'in yaptığı listeyi bir gözden geçirmek lazım aslında. belki de onun seçilmesi, en iyi tahminleri yaptıgından dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi .. fede banlandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1 gün falan bakamaya bilirim oyuna o yüzden susuyorum sanıp şüpheli konumuna düşmeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 piiuuvv krallığa devam etsem direk infaz koyucaktım fly'a. adam kral olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: kingmaker mafyadan olamıyor tabiki ama raidenin kesin kingmaker olduğunu nerden biliyosun her sakallıyım diyene dedemi diyosun sen babacum ? :D valla sende haklısın ama gerçekten öyle , mesela Fly yedekten kral oldu :) , townieligi hakkında suphem olmayan tek isim cassiline dı onu kral yapıcaktım ,patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bence cassiline ne dediyse tersini yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 fede'nin bıraktığı role mulgear6 devam ediyor.. gl & hf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ben bi okuma işine girişiyorum süpheli tiplere bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 krusty yi tebrik ediyorum valla simdi durumlar kaça kaç ona bi bakalım 3 anti townie vardı 2 tane kaldı simdi 12 pro town dan dedektif ve doktor öldü 2 tane de normal townie öldü gece simdi selefim olan fedenin ilk tur yaptıgı nooblugu düşünmeyin tamamen bir nooblukmuş o simdi okuyunca farkettim bence su an asıl odaklanmamız gereken nokta cassiline in son mesajlarında suçladıgı kişiler demekki birilerini rahatsız etmiş de o yüzden öldürmüşler onu dikkatlice inceleme işine giricem ama önce duşa giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hafif offtopic, bugüne tartışılır ben de okur değerlendiririm diyordum ama pek bir şey olmamış. üç hafta sonrasına verilen ödevi hoca fikir değiştirip çarşambaya istediği için özellikle bugün ve yarın hiç bakamayacağım sanırım, çakma demokrasi ilan ettiğimi varsayın, linç oylarına göre bir ara gelir bunu linç ettik der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar