BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 zaten mafyalar bu saatten sonra fede kermti ya da beni kesmeye çalışmazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 amma çok "zaten" demişim lan öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vatan haini mi olduk lan şimdi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 öyle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 infaz: ShadowFury hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bismill... townie çıkarsa o zaman sıçtık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 %75 tovni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 neden shadowfury ? shadwfury ile ilgili bi yorum yaptında ben görmedim galiba yada öyleyse kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hislerime güvendim. kralım ben sorgulamayın kesin kellesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Shadowfury said: 12- RaidenXelRu(4) - kingmaker? (muhtemelen masum, ama çok güvenmemekte fayda var) oyundaki tek güvenilir kişi raiden şuan. yani mafya olmadığı kesin olan kişi. ona bile güvenmemekte fayda var diyerek zemin hazırlamaya çalışmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bence kararınızı değiştirebiliyosanız tekrar bi gözden geçirip Babacum'a odaklanmanızı istiyorum. mafya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babacum'a yeni kral odaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya :( oldu oalcak "babacuma belediye baksın" deseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Uzun bir muhakemenin ardından Krusty, ShadowFury'nin asılmasını emretti muhafızlarına. Bu karar sonucunda halk, ilk defa bir katilden kurtulmuş oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Gün 2 - Gece herkes susuyor şimdi.. dedektif ve doktor kalmadı zaten.. katiller kararlarını verdiğinde yeni tur başlayacak.. gecikirlerse özelden bir deadline koyarım.. shadow gg.. edit: bir de kingmaker var tabi.. onun da seçimlerini bekliyorum yakın zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oha çok iyiymiş yalşnız krusty bildiğin iyi yerden yakalamış kingmakerın mafya olmasının imkansızo lmasına rağmen hedef gösterme çalışması yapılması.. ben dikkat etmemiştim o hususa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Spyro said: herkes susuyor şimdi.. bir kere laf dinle be adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yok kingmaker olma iddiasıyla ortaya çıkan birini gündüz öldürtmeye kalkmazdım zaten. fake olma ihtimaline karşın cidden şüpheleniyodum ama neyse^^ ilk kill iniz hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bir arkadaşlarını kaybeden katillerin ikinci gece kurban olarak seçtiği isim Cassiline oldu. Cassiline, townie olarak sürdürdüğü hayatına veda etmiş oldu böylece.. Gün 3 - Gündüz Krallık görevini bugün Fly devralıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yeni kral hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha lan ben cassiline kesin mafyadır diyodum. yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sen herkese mafya diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 az önce çok kötü bi rüya gördüm yam komşum townie casseline rüyama girdi gg diyodu. daha bu sabah toprağa verdik halbuki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 siyanürcü güle güle.. ölüler altın takar mı.. cassiline hiç mafya durmuyordu be hacı.. ama bazı noktalarda tutturamamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar