Vivi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Linç Oyu : Kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 neye dayandın bunu yazarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sandalyeye dayanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Cassiline said: Ha onu diyosun sen. Oyundaydım onu, geç gördüm bayağı; http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=21#msg-4841734 ok casseline üzerine olan şüphelerim şimdilik giderildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Vivi said: Linç Oyu : Kermit evet bu arada neye dayandığını da öğrenelim belki mafyasındır ve en çok linç oyu alana direk sen de oy veriyorsundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 okudum şöyle bir, vivinin nubluğuna veriyorum da linç oyu : ahmet diyip kaçmasak, en azından iki üç satır bir şey desek daha güzel olur. ikidir aynısını yapıyor. içgüdüsel farinal düşmanlığı aynı hızla devam ediyor, fede son hatası yüzünden aynı şekilde diğer aday, babacum ismi geçtiği an post attı, krusty kendini niye öldürsün be ahah dünden farklı bir şey yok yani, sadece babacumun bugün tartışmaya aktif olarak katılmayı seçişi dikkatimi çekti ve BabacumMostors said: k,ngmaker her gün değişiyor rastgele birisi kingmaker oluyor şeklinde çok dikkatsiz davranıyor, tasvip etmedim. gözümde mafya potansiyeli çok olan yok, sıralarsam yine de babacum, son dediğim sebepler yüzünden, cenx hiç konuşmadı bu tur, raiden de ben kingmakerım beni koruyun diyordu ve çok kısa gelip gitmiş, farinal-kermit veya genel olarak farinale çok fazla kapışıyor, fedenin mafya olmadığından emin gibiyim, çünkü ilk turdan townielerin nefretini kazanmak isteyecek bir mafya olmasına ihtimal veremiyorum. %5 falan yine de. ama babacuma bile %20 ihtimal anca mafyadır diyebiliyorum, şu anda gerçekten mafya kokan davranışlarda bulunan kimseyi göremedim, o yüzden geriye kalanlarla ilgili nötrüm ve oy vermiyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 farinale -> farinal ile çok fazla kapışılıyor olacak bir de vivi demişken az önce kermit ve 1-2 kişiyi (dönüp bakamıcam şimdi) takip edip hemen oyunu farinale vermişti (yine yanlış hatırlamadıysam), şimdi de zırt diye kermite döndü, farinalle en çok zıtlaşan isme. bir şey ima etmiyorum ama biraz daha stabil karar vermekte yarar var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=17#msg-4841629 bu mesajı diyoersan adımın geçtiği anda yazdığım ehe gece geç geldim eve anca yazmaya vaktim oldu :P bir de ilk kez oynuyorum (daha önce takipetmiştimde diğer oyunları) çok helecanlıyım bu arada vividen hâlâ geçerli bir sebep bekliyorum nedne direk zart diye kermit dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Dün geceden beri bayağı birikmiş, anca okudum. *incoming WoT* Öncelikle naaptınız siz ya demek istiyorum müsadenizle. Ortalığı öyle bi karıştırmışsınız ki kim kimdir ne nedir ayırt etmek imkansız. Townielerimiz bu haldeyken mafyalar keyif çatıyodur heralde. Tabii şu kapışmadaki herkes townie değil tahminimce. Muhtemelen birisi yemledi, geri kalan herkes kapışmaya balıklama atladı(en azından öyle gözüküyor). Şu tarz tartışma mafya hariç kimsenin hiçbir işine yaramaz. Bir kere konsept normal oyundan farklı, linç oyu yığmanın bir anlamı yok, karar krala ait. Bu durumda yapmamız gereken şey şüphelendiğimiz kişiyi açığa çıkarmaya çalışmak. RAGEEEEE diye üstüne saldırmak ve ikili-üçlü kapışmalara girmek hiçbir şeyi açığa çıkarmaz, tam tersine ortalık karışınca haklıyı haksızdan, townieyi mafyadan ayırmak imkansız hale geliyo. İlk olarak kermit-fede-babacummostors üçlüsü; ortalığı fazla karıştırmışsınız. Okudum, geri döndüm, tekrar okudum, öyle saçmalamışsınız ki elle tutulur bir yanı yok. Şu 3 kişi mafyadır diyemiyorum, çünkü kendilerini patlatırlar böyle bir durumda. Ama tahminimce 1+ kişi mafya bu üçlünün arasında. Hatta biraz yüksekten sallamam gerekirse ya kermit, ya da fede+babacum ikilisi mafyadır diyebilirim. kermitten şüphelenmemin sebebi ortalığı kasten karıştırmaya çalışması. fede+babacumdan şüphelenmemin sebebi de birbirlerini korumaları, aynı doğrultuda hareket etmeleri filan. takım gibi hareket ediyolar, bu da ancak mafya iseler mümkündür diye mantık yürüttüm. vivi nin hiç tartışmaya girmeden etliye sütlüye karışmadan kenardan linç oyu vermesi de dikkat çekici. Bir yandan noobluğuna veresim var ama yine de şüpheliler listeme kaydırmakta fayda görüyorum kendisini. Farinal konusunda bir fikrim yok. Cassiline ın townie olduğunu düşünüyorum. İkisi de mantıklı şeyler yazıyolar ve çoğu söylediklerine katılıyorum ama bir yandan da içime kurt düşüyo acaba ortalığı manipüle etmek için mi kasıyolar diye, o yüzden kesin konuşmuyim. blazkowicz, cenx, Bittus, Krusty, Fly dikkatimi pek çekmeyen/nötr düşündüğüm/az şüphelendiğim diğer isimler. Yalnız daha önce dikkat etmemiştim de Fly söyleyince farkettim. cenx bu topiğe mesaj atmıyo mu? Mesajları hiç dikkatimi çekmedi, aramayı kullandığımda da en son 2 gün önce 3 mesajını görüyorum. (arama bazen problemli çalıştığı için kesin bir şekilde suçlamıyim dedim) Neyse, konuya dönersek; kişi listesi halinde görüş bildirme furyasına ben de katılıyim. Şüphelerime göre 1 den 10 a kadar puan vererek yazıyorum yanında açıklamasıyla birlikte(1:masum olduğuna inanıyorum - 5:nötr - 10:mafya olduğuna inanıyorum) 1- BabacumMostors(8) - mafya olabilir(ihtimal: fede+babacum) 2- Bittus(5) - bilmiyorum(tamamen nötr) 3- blazkowicz(6) - bilmiyorum(nötrüm ama ardışık olarak oy furyasına katıldığından babacum+fede ikilisine üçüncü olma ihtimali yüzünden +1 puan) 4- Cassiline(3) - büyük ihtimalle townie, bir ihtimal 5- cenx(7) - (şüphelenmem için bir sebep yok ama uzun süredir mesaj yazmıyo, yukarlarda biyerde dursun) 6- Farinal(5) - nötr(+1 eklesem mi dedim de vazgeçtim) 7- fede(8) - mafya olabilir(ihtimal: fede+babacum) 8- Fly(5) - bilmiyorum(tamamen nötrüm) 9- kermit(9) - büyük ihtimalle mafya(veya troll:P) 10- Krusty(6) - emin değilim(yine de bir parça dikkatimi çektiği için nötr+1 puan) 11- Nosfe - doktor 12- RaidenXelRu(4) - kingmaker? (muhtemelen masum, ama çok güvenmemekte fayda var) 13- ShadowFury - kendime puan vermem ya da townieyim demem kimseye birşey ifade etmez doğal olarak.geçiyorum. 14- Vingthor - dedektif 15- Vivi(7) - şüpheli+pasif(noobluğuna mı versem diyorum da yine de şüpheli) Şüpheli listemi puana göre sıralarsam: 10- 9-kermit 8-babacum, fede 7-Vivi, cenx 6-Krusty, blazkowicz 5-Fly, Farinal, Bittus 4-RaidenXelru 3-Cassiline 2- 1- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi gece canım sıkıldı postladım kimseyi de korumadım. çok yazdık diye mi suçlu olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oha lan çok başarılıyım demek ki mafya olsam townie sanılacakmışım bu arada dönüp yazdıklarımı gözden geçitrriyordum da.. harbi lan mafya oaliblir miyim.. yok lan değilim.. ama ya mafyaysam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 mafyaysan söyle kardeşim, uğraştırma insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu arada ben de fedeyi korumadım.. ne zaman korumuşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 korunmuyoruz biz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben ortalığı karıştırmaya çalışmadım bu arada babacum hiç bi kanıt yokken bana direk gelip "aha kermit kesin mafya yazılarındanda anladım" demesi direk hedefi ben olarak gösterip kendisi üzerindeki dikkati çekmesi olarak algıladım. ortalığı karıştırmak değildi. önce farinalden şüpheleniyordum daha sonra babacum atlayınca kesin kararımı verdim. sizde benim ortalığı karıştırdığımı düşünüp mafya olarak ilan ettiniz beni. teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yok lan değilim ama ben kermitin mafya olduğundan çok şüpheleniyorum.. ben hâlâ adamın cassiline farinalden kıllandığını söylemesine rağmen "casseline farinalı koruyor" demesine taktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 casseline in yazdığı yorum değerlendirme http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=17#msg-4841329 bu da kermitin 3-4 post sonra yazdığı http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=17#msg-4841605 casseline ın uzun değerlendirmesini okumayız diye herhalde casseline i hedef gösteriyor diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 GHEL BUNA CEVAP VER ŞİDMİ ZİBİDİ!! burnun la okuyorsa "bunrumla okumuşum pardın" de bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babacum anlamamakta ısrtar ediyosun galiba ben orda yannış düşündüğümü söyledim. ve özürlerimide ilettim caseelineden. ben şu anda seni hedef gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ha.. o zaman linç geri al: kermit ulan sayfalar boyunca açıklama yapmadın patlak kurbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu ne nezaket gösterisi lan sanki londonda arıyoruz katili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tabii kibar katil bizimkiler öldürdükten sonra "pardon" diyorlar o değilde şidmi ben göt altına gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 asd shadow fly cenx babacum bittus blazk şunlardan birini infaz edicem eğer townie ölürse. üstteki üçlüden gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 krusty böyle diyosun ve daha önce sayfalardada kermiti direk idam etsemmi şu anda demiştin korkuyorum ben. galiba o yazdıkların değilde direk beni infaz ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 zaten beni kesersen üstteki kisi kalıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar