fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 valla zararım olabilir dedim sebebini de söyledim ama çok soru sorarak mafyayı hata yapmaya da zorluyorum aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ve şurda iki saattir 6 kişi konuşuyoruz. diğer 7 kişi nabıyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Gece olunca ben zaten çok büyük ihtimalle öleceğim. Hadi Doktor'un beni koruduğunu varsayıp haklarını bende harcamak istemediler desek ilk gece için, şimdi ne doktor kaldı ne dedektif. Herhangi bir townie'yi kesecekler ve yazdığım o WoT'ları siz ne kadar görmezden gelseniz de anti-town'lar gözden kaçırmıyor bence. Beni bu gece kesmezlerse -ki keseceklerine neredeyse eminim- tek sebebi şu yazdığım mesajı bana gösterip "Ee gece kesilmedin, ne ayak?" diye gündüz linciyle öldürmeye çalışmaları olacaktır. Öyle bir riski de alacaklarını hiç sanmıyorum, özellikle de tahminlerimde doğruluk payı varsa. Yani tekrar tekrar yazıp aslında ben de hedef şaşırtıyo olabilirim de, fede-Babacum-kermit üçlüsünün townie olduğunu düşünürsek, anti-town olsaydım asla öldürmezdim bu üçlüyü. Resmen ortalığı tamamen olmayan sebeplerle karıştırıyorsunuz zira. İçinizden 1 tane anti-town çıksa bile kazançtır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben olan sebeple karıştırıyorum sen farinal hakkında "kıllanıyorum" diye yazdın kermit de "cassiline farinali koruyor" dedi ya kermit burnuyla okudu yab typo yaptı ama her şekilded "aga ben orda yanlış yazmışım" da demedi hâlen de demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şu postla mafya olduğun açıkça belli oluyo artık "kesin beni keserler gece" demek ben kesmezlerse mafyayımdır ama bakın inanmayın onlara mafya değilim demek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sende itiraz etmiyorsun bu duruma.. "kermit ben farinalden kıllanıyorum korumuyorum" da demiyorsun.. ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BabacumMostors said: sende itiraz etmiyorsun bu duruma.. "kermit ben farinalden kıllanıyorum korumuyorum" da demiyorsun.. ne ayak? cassiline e diyorum bunu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tamam abi şu son 1 saattir yazan herkes mafya. şimdi diğer isimlere yoğunlaşalım yada bekleyelim diğer kişilerin yazmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: şu postla mafya olduğun açıkça belli oluyo artık "kesin beni keserler gece" demek ben kesmezlerse mafyayımdır ama bakın inanmayın onlara mafya değilim demek bence. Şu adamı kesin, gece beni öldürmezlerse gündüz de beni linç edin. Tek bir mesaj atmayacağım kendimi savunmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şimdi biri yanlış yazdım demiyorsa öteki de itiraz etmiyorsa.. bu işde bir şey var kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 off abi akpli mağdur ayakları yapıyosun bi de. çok uğraştım senle ama mafya çıkarsan çok sevinirim. köylü çıkarsan hiç üzülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 1- kermit neden "ben yanlış yazmışım onu aga" gibi bir savunma yapmıyor 2- cassiline neden kermitin yanlış idadesine itiraz etmiyor da şüpheli durumuna düşüyor? bu iki soruya cevap verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BabacumMostors said: BabacumMostors said: sende itiraz etmiyorsun bu duruma.. "kermit ben farinalden kıllanıyorum korumuyorum" da demiyorsun.. ne ayak? cassiline e diyorum bunu bu arada http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4837811#msg-4837811 http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4841329#msg-4841329 Zaten yazmışım iki kere, çok bir dayanağı da yok adamdan şüphelenmemin, 50 kere yazıp anti-town olduğuna eminmişim izlenimi mi vereyim? Şüphe uyandırdı, ama sadece o kadar, somut bir şey yok elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: off abi akpli mağdur ayakları yapıyosun bi de. çok uğraştım senle ama mafya çıkarsan çok sevinirim. köylü çıkarsan hiç üzülmem Zararsın sadece fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 beninm dediğim kermit "cass farinali koruyor" dediğind enedne itiraz etmedin? postu mu görmedin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahanda burada işte http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=17#msg-4841605 kermit bunu sölyedikden sorna "yanlışın var ben farinalden şüpheleniyorum" dememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ha onu diyosun sen. Oyundaydım onu, geç gördüm bayağı; http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,page=21#msg-4841734 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yahu ben çıkardım farinalı koruyor olayını ama bunu farinalı yanında yazanı okumadan dedim. sonra düzelttim yazdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Krusty said: bende merak ediyorum. neden ben ? oyunun başında saga sola cok hedef gosterdin , simdi tacı verdim sana , salla birinin kellesini de görelim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şahsi fikrim kermit yada babacum 2lisinden 1nin kesin mafya oldugudur , %50 ile atabilirsiniz zarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fede olamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben söyleyeceklerimi söyledim. daha yorum yapmıycam kralın infaz kararına kadar. eğer idam edilirsem 2.bi fail kral ile karşılaşacaksınız. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vivi, shadow, fly, cenx, babacum, fede, bittus, blazk bu isimlerden biri infaz edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Babacum'a giderseniz ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kermit said: linç oyumuzu değiştirme ihtimalimiz varmı ? var.. cevap vermiş diğer oyuncular ama ben yine de tekrarlayım.. Spyro said: 1.) Sadece kralın oyu geçerlidir. Yine de ben, oyunun takibini kolaylaştırmak için kral olmayanların da oylarının güncel halini yazacağım sık sık. Eğer oy sayımına dahil olmak isterseniz, oyunuzu bold harflerle yazın (Linç Oyu: Spyro, Oy Geri Çekme: Azmodai gibi). Bold olmayan oylar sayılmayacak. Aynı şekilde kral da son kararını bold harflerle yazarak bildirmeli (İnfaz: arcane gibi). bir iki yerde konuşulmuş.. kral kendini idam ettiremez ama kurallarda da yazdığı üzere kimsenin infazında karar kılmazsa, halk isyan edip kralı öldürür.. yani teknik olarak mümkün kralın ölmesi.. bir de güncel oy sayımı verelim.. said: Oy Sayımı: Krusty: 1 Oy (Cassiline) kermit: 3 Oy (fede, BabacumMostors, blazkowicz) BabacumMostors: 1 Oy (kermit) Kullanılmayan oy sayısı: 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar