Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Gece olunca ben zaten çok büyük ihtimalle öleceğim.

Hadi Doktor'un beni koruduğunu varsayıp haklarını bende harcamak istemediler desek ilk gece için, şimdi ne doktor kaldı ne dedektif. Herhangi bir townie'yi kesecekler ve yazdığım o WoT'ları siz ne kadar görmezden gelseniz de anti-town'lar gözden kaçırmıyor bence. Beni bu gece kesmezlerse -ki keseceklerine neredeyse eminim- tek sebebi şu yazdığım mesajı bana gösterip "Ee gece kesilmedin, ne ayak?" diye gündüz linciyle öldürmeye çalışmaları olacaktır. Öyle bir riski de alacaklarını hiç sanmıyorum, özellikle de tahminlerimde doğruluk payı varsa.

Yani tekrar tekrar yazıp aslında ben de hedef şaşırtıyo olabilirim de, fede-Babacum-kermit üçlüsünün townie olduğunu düşünürsek, anti-town olsaydım asla öldürmezdim bu üçlüyü. Resmen ortalığı tamamen olmayan sebeplerle karıştırıyorsunuz zira. İçinizden 1 tane anti-town çıksa bile kazançtır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

şu postla mafya olduğun açıkça belli oluyo artık

"kesin beni keserler gece" demek ben kesmezlerse mafyayımdır ama bakın inanmayın onlara mafya değilim demek bence.

Şu adamı kesin, gece beni öldürmezlerse gündüz de beni linç edin.

Tek bir mesaj atmayacağım kendimi savunmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

BabacumMostors said:

sende itiraz etmiyorsun bu duruma.. "kermit ben farinalden kıllanıyorum korumuyorum" da demiyorsun.. ne ayak?

cassiline e diyorum bunu bu arada

http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4837811#msg-4837811

http://forum.paticik.com/read.php?77,4834973,4841329#msg-4841329

Zaten yazmışım iki kere, çok bir dayanağı da yok adamdan şüphelenmemin, 50 kere yazıp anti-town olduğuna eminmişim izlenimi mi vereyim?

Şüphe uyandırdı, ama sadece o kadar, somut bir şey yok elimde.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
linç oyumuzu değiştirme ihtimalimiz varmı ?

var.. cevap vermiş diğer oyuncular ama ben yine de tekrarlayım..

Spyro said:
1.) Sadece kralın oyu geçerlidir. Yine de ben, oyunun takibini kolaylaştırmak için kral olmayanların da oylarının güncel halini yazacağım sık sık. Eğer oy sayımına dahil olmak isterseniz, oyunuzu bold harflerle yazın (Linç Oyu: Spyro, Oy Geri Çekme: Azmodai gibi). Bold olmayan oylar sayılmayacak. Aynı şekilde kral da son kararını bold harflerle yazarak bildirmeli (İnfaz: arcane gibi).

bir iki yerde konuşulmuş.. kral kendini idam ettiremez ama kurallarda da yazdığı üzere kimsenin infazında karar kılmazsa, halk isyan edip kralı öldürür.. yani teknik olarak mümkün kralın ölmesi..

bir de güncel oy sayımı verelim..

said:
Oy Sayımı:

Krusty: 1 Oy (Cassiline)
kermit: 3 Oy (fede, BabacumMostors, blazkowicz)
BabacumMostors: 1 Oy (kermit)

Kullanılmayan oy sayısı: 8
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...