Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

ben söylediğimde ısrarcıyım
casseline ve farinalin mafya olma ihtimali çok yüksek
casseline neden bi anda farinali korumaya başladı.
yazısındada içgüdüsel olarak diyo.
kralın içgüdülere göre hareket etmeyeceğini biliyo.
eğer farinali öldürürsek ve mafya çıkarsa casselinede mafya.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

BabacumMostors : Oyunun başlarında mesajları var, sonra kayıp. Başlarda beni suçlaması bir yandan mantıklı geldi, bir yandan da şüphe uyandırdı bende. Oyuna aktif olarak katılmadığı sürece hakkındaki şüphe artmalı.

bu arada ben seni değil vinghtoru suçluyordum ehe ama resmen patladım

hatta vingtora linç olyu vrip "ulan ya adam doğru söylyorsa" diye editlemiştim mesajımı da spyro kızmıştı :P

ki vinghtor dedektif çıktıu.. ama adam dedektifliğini öyle bir hissettiriyordu ki bir ibnelik hissetmiştim :P de yanlış hisssetmişim
Sosyal ağlarda paylaş

yok korumamış aslında, yanlış anlaşılma oldu tamam ne demek istediğini anladım.

said:
Farinal : Enteresan bir arkadaş. Dediğim gibi tamamen içgüdüsel bir sebepten şüpheleniyorum kendisinden. Tümüyle yanlış olabilirim.

şu an çat diye kermiti kesesim var ama neyse :D
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada ben townieyim (kim değil ki.. kim değil ki..)

benim tahminim en az konuşanların mafya olması çünkü townieler zebil gibi anti-town aranıyoruz ama bunlarda bir sesszilik bir sükut var sanki bırakmışlar da biz birbirimizi yiyeceğiz

linç oyu: kermit

niye.. çünkü "casseline farinali koruyor" dedi ama casseline farinalden kıllandığını belirtmişti.. herif alenene gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor.. ahanda post yukarıda

bence bi kermiti kesip deneyelim.. kermiti kesersek ve townie çıkarsa anti-towen olmak içimde varmış derim ertesi gün beni kesersiniz..

ama yan yana gömün.. aşıkları ayırmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...