ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gaz bir şekilde her bulduğumuza saldırmamız ancak mafyanın işine yarar. doğru düzgün düşünüp tartıp öyle hareket etmemiz daha doğru olur bence. gerçi kaybediceğimiz dedektif ya da doktor kalmadı, en kötü ihtimalle bi townie kurban gider:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben söylediğimde ısrarcıyım casseline ve farinalin mafya olma ihtimali çok yüksek casseline neden bi anda farinali korumaya başladı. yazısındada içgüdüsel olarak diyo. kralın içgüdülere göre hareket etmeyeceğini biliyo. eğer farinali öldürürsek ve mafya çıkarsa casselinede mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Cassiline said: BabacumMostors : Oyunun başlarında mesajları var, sonra kayıp. Başlarda beni suçlaması bir yandan mantıklı geldi, bir yandan da şüphe uyandırdı bende. Oyuna aktif olarak katılmadığı sürece hakkındaki şüphe artmalı. bu arada ben seni değil vinghtoru suçluyordum ehe ama resmen patladım hatta vingtora linç olyu vrip "ulan ya adam doğru söylyorsa" diye editlemiştim mesajımı da spyro kızmıştı :P ki vinghtor dedektif çıktıu.. ama adam dedektifliğini öyle bir hissettiriyordu ki bir ibnelik hissetmiştim :P de yanlış hisssetmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok korumamış aslında, yanlış anlaşılma oldu tamam ne demek istediğini anladım. said: Farinal : Enteresan bir arkadaş. Dediğim gibi tamamen içgüdüsel bir sebepten şüpheleniyorum kendisinden. Tümüyle yanlış olabilirim. şu an çat diye kermiti kesesim var ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit çok fazla hedef gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit acaba acemi townie sanıyolar nasıl olsa diyip iyice saçmalaya mı başladı ne. eğer katilse acemi damgası onun için über saklanma metodu olabilir. ve biz acemi townie, yeni dedikçe daha da abartıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben çok fazla hedef göstermiyorum. tek bi hedef gösteriyorum. farinal diyorum. beni infaz etmek istiyosanız buyurun 2. bi fail vakası yaşayabilirsiniz. masum insanları öldürmek hoşuna gidiyo fede galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 olm ben nerden bilecektim vingtorun dedektif olduğunu. ilk turdan hiç bişey belli değilken çetrefillendi oyun. yapacak bişey yok. ya çok sessiz kalan birini kesecektim ya da risk alacaktım. aldım patladı o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ha bide eğer krallar kendilerini idam edebiliyosa krustydende şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 saçmalamayın abi kendimi mi öldürcem? birdahaki el şüphelenirsiniz. geçin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ha bu arada ben townieyim (kim değil ki.. kim değil ki..) benim tahminim en az konuşanların mafya olması çünkü townieler zebil gibi anti-town aranıyoruz ama bunlarda bir sesszilik bir sükut var sanki bırakmışlar da biz birbirimizi yiyeceğiz linç oyu: kermit niye.. çünkü "casseline farinali koruyor" dedi ama casseline farinalden kıllandığını belirtmişti.. herif alenene gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor.. ahanda post yukarıda bence bi kermiti kesip deneyelim.. kermiti kesersek ve townie çıkarsa anti-towen olmak içimde varmış derim ertesi gün beni kesersiniz.. ama yan yana gömün.. aşıkları ayırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit farinale gıcık olduğu için öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 casseline farinali hedef gösterriken hiçbişi söylemedi sadece içgügüsel olarak şüpheleiyorum dedi kralın idam kararı verirken içgüsülere bakmayacağını biliyor. eğer beni öldürürseniz yine fail olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fede said: kermit farinale gıcık olduğu için öyle diyo bu oyunla alakası yok gıcıklığın tahminim bi suç atıldığında direk daha öncede dedğim gibi viyak viyak bağırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 off kermitin son atarından sonra daha da bir emin oldum.. ben kral olsam kesmiştim kermiti townieler intihar edebiliyor mu bu arada? cidden kermit townie çıkarsa intihar olayını düşünüp olasılıkları azaltmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şöylede bişi var, fazla hedef gösteren mafyadır diye bir durum yok. aksine mafya olsa daha dikkatli davranıp dikkat çekmemeye çalışırdı. tabii ilk oyun olduğundan sürpriz olabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 edit yapamıyoruz kral idam ederken içgüdülere bakmayacağını bildiği için casseline ve yanında mafya arkadaşını 1 tur daha kurtarabilmek için böyle bi taktik seçti. fari,nali öldürürsek eğer dediğim gibi casselinede çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 adam iyice atara bağladı neyse yatıyorum ben dün mezarlığın karşısında bir meyhane keşfettim.. beni ararsanız ya meyhanedeyimdir ya da karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 atar yapmadım ben sadece düşüncemi söyledim diyeceğim tek şey beni idam ederseniz sayınız azalıcak ve tekrar fedenin yaptığı failin aynısını yapacaksınız buyrun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kafamdaki 3 mafya isminide söyleyim babacum farinal casseline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 babacum bana çok fazla yüklenerek dikkati benim üzerime çekmeye çalışarak başarısızlık yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 niye bu 3 isim. hem bulandırıyolar oyunu hem seni hedef gösteriyolar benim diyeceğim isim yoktu ama son posttan sonra kermit diyorum ben linç oyu : kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aferin fatih. babacumun beni hedef gösterip aradan sıyrılmasını sende yuttun. göte gelirseniz mezarıma gelip ağlamayın özür dilerim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 olum adam vinghtor gibi çok yırtındı.. ama her yırtınanı da townie sayarsak bitmez bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok abi eminim adam anti-town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar