Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ALO DAYI DÜKKANI YIKTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet o sirttan sekip patlayan sise hepimizi sasirtmis, ben de once la plastik su sisesi atiyo diye dusunmustum, sonra cotank diye kirilinca ohasktr dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahah süper 1.50 de chivas mı atıyor acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Adama takmışlar tezgahın arkasında, ondan delirmiş sonunda anlaşılıyor. Ama adam akıllıymış, girse alamayacak 3-4 kişiyi şişelerle işi götürdü savuşturdu lavukları. Büfeci ise tam öküz, adam bıçaklanmış daha da fazlası olabilir karşı koymasa hala gitti mallar diyor besili camış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 diğer herif bacaktan bıçakladı sonradan delirdi ahmet abi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yirminci kez izledikten sonra kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Birincisi Ahmet dükkana girdiği sırada kırmızılı çocuk şişeyi değiştirmeye çalışan çocuğunun boynuna sarılıyor, bu neden? Bi de sanırım ahmet abiyi bacağından bıçaklıyorlar arbede esnasında, gittikçe sendelemeye başlıyor sonlara doğru, tezgahın arkasına geçip şişe fırlatmaya o yüzden başlıyor sanırım. EASTER EGG: Ahmet abi bütün şişe kavgası boyunca ağzındaki sigarayı düşürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alexi_Septimus said: EASTER EGG: Ahmet abi bütün şişe kavgası boyunca ağzındaki sigarayı düşürmüyor. en çok dikkatimi cezbeden şey oldu valla, ahahahahah önce davrandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi, efes dolabındaki ilk 20 kazanılan 20 lira. ahaha umut sarıkaya karikatürü gibi yav :D fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi ahmet abi aynı yalçın çakır flash tv deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alexi_Septimus said: Yirminci kez izledikten sonra kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Birincisi Ahmet dükkana girdiği sırada kırmızılı çocuk şişeyi değiştirmeye çalışan çocuğunun boynuna sarılıyor, bu neden? aynı yerde ben de pause'ladım, 45sn fln güldüm. said: Bi de sanırım ahmet abiyi bacağından bıçaklıyorlar arbede esnasında, gittikçe sendelemeye başlıyor sonlara doğru, tezgahın arkasına geçip şişe fırlatmaya o yüzden başlıyor sanırım. fact said: EASTER EGG: Ahmet abi bütün şişe kavgası boyunca ağzındaki sigarayı düşürmüyor. film gibi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hem de Tarantino yapımı, o sigaraya bittim ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oha çok acayip bişeymiş, adamı bıçaklıyolar galiba bana da öyle geldi. sendelemesini gerektiricek başka bişey yok gibi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Otuzuncu kez izledikten sonra Ahmet abinin stratejik dehasına gerçekten hayran kaldım. Yan dükkandan mevzuya destek vereyim diye gelip, bütün mevzuda tek başına savaşıyor Ahmet abi. Dükkanın mimari yapısını akıllıca kullanıp, dar alanda avantajlı kalmalarını sağlıyor. Dükkan sahibine ne malına ne de canına zeval getirtmiyor. (Kırdığı şişelerin parasını vereceğini defalarca söyledi zaten) Ayrıca ağzında sigarayla bir komutan edasıyla söylediği "POLİS ÇAĞIR" , "AMBULANS ÇAĞIR" ve tabii ki "TELEFON NERDE" gibi komutlar da unutulmaz. Bence her türk gencinin örnek alması gereken bir insan Ahmet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 of kapının öünde tam şişeyi atcakken birden geri çekilmesi çok iyi büyüksün ahmet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bobiler calissin, educatedear filan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oha bu ne lan herifin zarara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ulan cok merak ettim ya feysbukun abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://forum.shiftdelete.net/komik-video/146729-tekelde-savas-[-18].html ne nalet link lan bu boyle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alexi_Septimus said: Ayrıca ağzında sigarayla bir komutan edasıyla söylediği "POLİS ÇAĞIR" , "AMBULANS ÇAĞIR" ve tabii ki "TELEFON NERDE" gibi komutlar da unutulmaz. http://www.allposters.com/IMAGES/LIFPOD/712879.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam bence dükkanın camını indirdi ya, gözükmüyor ama çılgın bi şangırtı duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam komple dükkanı indirdi ne camı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 parasını vercek abi büyütmeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahahha abi cidden yazik adama = :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 parası verilcek beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haberlerde gördüm şimdi 5 bin tl zarar varmış dükkanda, vercem parasını demek kolaydı ödesin şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar