Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Oy oy oy , 1.5 yıldan fazla oluyor bırakalı mereti. Piyasada ne kadar online olyun varsa hepsini denedim, hepsiyle oynadım zevkimi aldım şimdi baba ocaana dönme zamanıdır... 1 saat kadar önce DaoC+SI+ToA seti sipariş ettim sanırım 2 hafta içerisinde gelir. Eskisi kadar yoğun oynayamasam da yinede maksat vakit geçsin.. Şu anda karşımda İlluin de sipariş etmek için hazırlıklarını yapıyor :P Hadi vatana millete hayırlı uğurlu olsun :P[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 herkes demisti geri geleceksin diye :P,hosgeldin exc hib/alb/mid?hangisini sececeksiniz sayin thalion?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mid olacak sanırım daha karar vermedik.. En son bırakırken Middeydim çok da eğleniyordum o nedenle sanırım mid olacak. [signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. [Bu mesaj Thalion tarafından 30 Temmuz 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bekleriz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya bıragh en son middeymiş te eglenmiş te demiyo ki DUrlag i özledim ondan geciyorum oraya :) gel sen gel[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yalarım seni kelim benim :) 50 olana kadar ben rhat yüzü yok olm size.. Sevinciniz kursaanızda kalacak 2 tane aç geliyo. .[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kedi bu kel warya senin arkandan çok konustu ahah. söle böle dedi sana. suratina bakmicam bi daa seytan görsün yüzünü dedi ahah mide gel mide hepimzi ordayiz, haftaya durlag bana char da kasicak ohh =P olmadi ezik zerker war ariakan adli[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 30 Temmuz 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eheheh evren istersen geri satam acc unu sana eheh mid de bak 50 ledim herkes laf ediyordu eheh simdi hepsi buraya geldiler eheh huzur burda:)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gidipte donmeyen kaldi mi ? :) .. hosgeldin geriye herkez gelsin :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 işi bilen mid e geçio sonunda . tekrar hojgeldin thal, keske bizimle oynasaydin merlin midde :([signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tamam oyuna geç başladık ama bu kadarda olmazki kardeşim...yurdum insanlarıyla olayım dedim alb e geldim millet terk eyledi buraları :/ benide banladılar :P[signature][hline]Azo [LVL50 4L7 Sorcerer] Kibos [LVL49 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Nie BANLANDIN BE?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 la sadece bu threadi mi okuyon :)[signature][hline]Azo [LVL50 4L7 Sorcerer] Kibos [LVL49 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar