Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Son oyuncu da katılsa, setting belirlenip roller dağıtılsa bu gece güzel olurdu. Hafiften başlardık diğer oyunun heyecanı halen sıcakken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben de oynarım daha önce 3 tane filan oynadım yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hadi gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kurallarla ilgili bi lin koyunda okuyayım ben önce =) heyecan yaptım ilk defa katılcam bak. okuyom bazen burda imreniyodum cidden size hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.sitesled.com/members/mikeburnfire/mafiascum04.swf şuradan bak dicem de ingilizce tutorial. senin de zayıftı biraz ingilizcen di mi? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aynen ashdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 boşver ya köylüler oynamasın lan partide de fasulye diye alıyoduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 AHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mulgear6 said: boşver ya köylüler oynamasın lan partide de fasulye diye alıyoduk zaten seni bi dvöerimde neyse. spyro şurda uğraşıyo didiniyo bi organizasyon yapıyo bok etmeyelim. öğrenirim bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya bir önceki oyunu takip ettiysen zaten becerebilirsin rahatlıkla. etmediysen de bi gözden geçir kaparsın iki dakikada. oyun içerisinde de çakabilirsin köfteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermite bulasani rl de bulur rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Setting belirlenip oylar dağıtılsa ya abi. Başlasak hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ACELEYE GETİRMEYİN LAN sakin aheste olsun setting ayarlamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dün sonuncu adam çıkmayınca uyudum ben de.. şimdi de işe gidiyorum.. fırsat olursa işteyken başlatacağım oyunu.. yoksa en geç 19:00 gibi roller dağıtılıp oyuna başlanmış olur.. oyuncu listesi: 1-) blazkowicz 2-) Cassiline 3-) Farinal 4-) ShadowFury 5-) Vivi 6-) Nosfe 7-) Bittus 8-) BabacumMostors 9-) kermit 10-) Fly 11-) Krusty 12-) RaidenXelRu 13-) cenx 14-) fede 15-) Vingthor kusura bakma berk.. tam 15 lazım bu oyuna.. +1'i mafyaya da koysam townieye de koysam dengesiz oluyor gibi geldi bana.. belki de yanlışım vardır ama riske atmayalım.. bundan sonrakine katılırsın sen de =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Setting'i şimdiden verirsen, oyun başlayana kadar ilk kez oynayan/deneyimsiz arkadaşlara oyunu anlatabilme şansımız olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bak hala... ne sabirsiz adam oldun sen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 vayy heyecan yaptım. az diğer topici okiyim ben ne yaptınız ne ettiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Azmodai said: bak hala... ne sabirsiz adam oldun sen sdf. Abi ilk kez oynayanlar var, setting'i bilmeyenler var, hazır müsaitken onlara anlatabilmek için çabuk başlasın istiyorum. Yoksa önümüzdeki iki gün son iki vizem var, bakamayacağım zaten konuya doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi ben de oynıcaktım. ne ara basladi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 banlanan fede'nin yerine bir replacement yapabilirim oynamak isteyen olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Beni diriltin. JEEESUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 seni oyuna almak isterim abi ama yeni katılan arkadaş fede'nin rolüne devam edeceği için doğru olmaz gibi geliyor bana ehue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Takılıyorum zaten. Yalnız fede mafyaysa bayağı zor yeni gelen arkadaşın işi. Bir de edit yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gelebilirim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar