paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Selam, Aracımdaki ufak tefek dış onarımlar için AutoKing'e gitmeyi düşünüyorum ama deneyimlere ihtiyacım var. Bu hizmeti kullanıp deneyimlerini paylaşacak patiler arıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi arakda4in honda jazz inin torpidosuna glade oto spreyi akmi$ ve gune$te kalip orayi tahri$ etmi$ti. gri olan torpido boyasi cikip siyaha donmu$tu. auto king e goturduk, herifler yepisyeni yapip verdiler. $a$irdim baya cunku hicbir ton farki da yok. ama komple torpidoyu sokup boyamami$lar da. ayrica aracin di$indaki cizikleri de pasta cilayla onardilar sanirsam. kiz arabasi olunca ko$eler hep cizik cizikti. ilginc bi deneyim bu da boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 siteye girdim az önce hoşuma gitti. Arabamın kaputuna biri yaslanmış. 5cm den küçük göçük var bir iki yerde taş filan var onları yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 autoking iyidirde biraz pahalıydı diye hatırlıyorum. gerçi yıllar oluyor gitmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Selam, Sigortadan yaptıracağım ben ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oluyor mu öyle? hangi sigorta şirketi? gelecek sefer onalra yaptırtayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Selam, Birçoğu ile çalışıyorlar, benimkisi Allianz. Belirli hakkın var ücretsiz yaptırmak için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 para, şu belirli hak olayını biraz açıklayabilir misin? ya da bir başka bilen arkadaş da anlatırsa çok iyi olur şöyle ince detaylarla autoking tutorial lazım bana=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kasko anlaşmasına göre değişiyor ama mini onarım diye geçiyor 3 farklı bölge için bedava onarım yapıyorlar ya da onarımları birleştirip sorunlu tek bir bölgede işlem yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Selam, Ben de o detayı bulmaya çalışıyorum. Bir yerde bana belirtmişlerdi ama basılı mıydı yoksa netten mi öğrenmiştim bilemedim. Derken bunu buldum :) [list] [*]Hizmet grubu 1 [4 adet/yıl] -Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme (DR) 5cm çapa kadar boyanın zarar gördüğü kaporta göçükleri -Boya Tamiri, Mini Yama (PR) 30cm'ye kadar kaporta sıyrık ve çizikleri 20cm'ye kadar tampon sıyrık ve çizikleri [*]Hizmet grubu 2 [8 adet/yıl] -Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme (PDR) 5cm çapa kadar boyanın zarar görmediği kaporta göçükleri -İç Döşeme Tamiri (IR) 5cm çapa kadar deri, vinleks, plastik, kumaş, halı yırtık, çizik ve delikler 1cm çapa kadar sigara yanıkları 3cm çapa kadar plastik parça kopukları [*]Hizmet grubu 3 [limitsiz] -Plastik Tampon Tamiri (BR) Ön ve arka tamponlarda teknik olarak onarılabilir yırtık, göçük ve kopuklar Açıklama: 1) Poliçenin geçerlik süresince verilecek onarım hizmetlerinin toplam adet limitleri gruplar bazında yukarıda gösterilmiştir. Grup içindeki onarım hizmetleri, grup için belirlenen toplam onarım adedini aşmamak koşuluyla sigortalı tarafından esnek bir şekilde kullanılabilir. 2) 1.Grup hizmetlerden "Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme" (DR) hizmetinde kaporta hasarının düzeltilerek boyanması işleminde sigortalının 1 adet "Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme" ve 1 adet "Boya Tamiri" olmak üzere toplam 2 adet hakkı düşülür. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 autokingden iyisini bilmiyorum bu konuda, 2 ay önce falan beryllium grey aracımın tamponunu komple boyattım sagdan soldan çiziklerden, ondan önce de rengi ölümüne atmış siyah peugeotumu boyatmıştım lokal. adamlar mucize yaratıyolar. ben de sırf bedava onarımla hallettirdim :) üstüne bir de complimentary pasta yapıyolar aracın sağına soluna istyeince. söledikleri saatte alırlar söledikleri saatte verirler. kesinlikle bir numaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Selam, Hangi şubeden yaptırdın? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 maslak sanayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tek kötü tarafı mini onarım için 1-2 ay sonrasına gün vermeleri. işlerini çok iyi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Benim geçen sene çöpe gitme sınırına yaklaşmış, tırnakları kırılan ve içtende çatlak çatlak her tarafı kırılmış olan tamponumu Autoking'e göndermişti sigorta şirketi. Sıfır tampon gibi geri döndü ve 1 yıl geçmesine rağmen hala sapasağlam maşallah. Üzerine tekrar esnete esnete park edenler olmasına rağmen tekrar kırılmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Arabamı bırakıp 1 haftalığına şehir dışana çıkmıştım İş gerekçesi ile. Döndüğümde arabam bıraktığım yerde duruodu ama tamponundaki boyalar yerine yoktu yanaşanlar sürte sürte yanaşmışlardı. İlk iş olarak Autokinge bıraktım 2 gün sonun da arabamın tamponu sıfır aldığım anki gibi orjinal haline gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar