Lilly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İzmir'de seri katil şüphesi Balçova ilçesinde bir gün arayla aynı şekilde iki cinayet işlendi. Başından vurularak öldürülen kadınların çanta ve cep telefonları alınıyor. İZMİR - İzmir'in Balçova ilçesinde, Cumartesi gecesi Bankacı Esra Yaşar'ın tabancayla vurularak öldürüldüğü yerin bir sokak altında, bir kadın daha tabancayla öldürüldü. Tayfun Sokak'tan geçmekte olan 25-30 yaşlarındaki bir kadın, silahlı bir kişi tarafından başından tabancayla vuruldu. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti, saldırgan ise kaçtı. Silah seslerini duyarak sokağa çıkan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25086564/
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bana dokunmayan yılan bin yaşasının içler acıtan canlı örneği......
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 seri katil 2 günde bir cinayet mi işler abi. ki seri katil olması için aynı yöntemle 3 tane cinayet işlemesi gerek bildiğim. bu henüz 2 de
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın.
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. komik mi?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çanta ve telefonları çalınmış işte?
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ölenlerden birisi ekonomi üniversitesi mimarlık 1. sınıf öğrencisi diğeri 29 yaşında bir kadın ya çok yazık gerçekten :(
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. haha (tu) bende öldürebilirim o insanları
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Lilly said: kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. komik mi? aa evet komik olmamış bu bence birisi boyoz yerken katilin arkadan "boyoz ne lan yağsız tuzsuz bişi nası yiyosunuz" diye öldürmesi daha komik olurdu eet.
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ölenlerden birinin "domates değil domat o" dediği duyulmuş en son
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 seri cinayet ne alaka, herif basbayagi hirsiz. umarim yakalarlar serrrrrefsizi.
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tecavüzler, cinayetler ne oluyor bu millete yaa =((
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. NE KADAR TERBIYESIZSIN YA INSANLAR ÖLÜYO HALA TROLLÜYOSUN. ANANI SIRTINDAN VURSALAR ÖLE DIYEBILIR MISIN????
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. NE KADAR TERBIYESIZSIN YA INSANLAR ÖLÜYO HALA TROLLÜYOSUN. ANANI SIRTINDAN VURSALAR ÖLE DIYEBILIR MISIN???? benim anam bacım domatese domat çekirdeğe çiğdem simite gevrek yıllığa andaç demez. boyoz yemez.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 boyoz yemedim ben hiç, çok merak ediyorum tadını.
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: benim anam bacım domatese domat çekirdeğe çiğdem simite gevrek yıllığa andaç demez. boyoz yemez. nerelisin ki kermit, bir inceleme yapalım neye ne diyor olabileceğine dair istersen? :P siz istanbul ağzı mı konuşuyorsunuz cicim?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi abartmayın ya geyiğin de bi yeri olması lazım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Lilly said: kermit said: benim anam bacım domatese domat çekirdeğe çiğdem simite gevrek yıllığa andaç demez. boyoz yemez. nerelisin ki kermit, bir inceleme yapalım neye ne diyor olabileceğine dair istersen? :P siz istanbul ağzı mı konuşuyorsunuz cicim? Lütfen
Öne çıkan mesajlar