Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda T-Shirtlerinizi nerelerden alırsınız??

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

sportive var bagdat caddesınde ordan alıyorum cogunlukla orda no fear ve mıstral var ayrıca levı's ve dieseldanda begenırsem alıyorum t-shırt bu saydede 60 tan fazla t-shırtum var kucuk olupta attıklarımı saymıyorum....=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

t-shirtlerimin%97si siyahtır,siyah grup t-shirtleri işte:)dream theater,blind guardian,death,opeth,pentagram,iced earth,kreator,metallica falan var,kendimi garip hissetiğimde kafam karışık olduğunda falanda değişik renkte giyerim sihat renk çok rahat hissetiriyo kendimi.türkiyede basılan dandik grup t-shirtleri işte ucuza getirip basiyolar sevdiğimiz için alioruz bizde:D bazen güzel baslılar oluyo,düz siyahlar falan var.rock the nations dan aldım bi tane iced earth grdi bi tarafıma ama baya kaliteli baskı.yurt dışından getirtirebiliosun akmar hamer müzikten,sonra akmardan atlantisten beşiktaş pena müzikte var,alabilirsin.işte taksimde de değişik modeller var.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 04 Ağustos 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
t-shirtlerimin%97si siyahtır,siyah grup t-shirtleri işte:)dream theater,blind guardian,death,opeth,pentagram,iced earth,kreator,metallica falan var,kendimi garip hissetiğimde kafam karışık olduğunda falanda değişik renkte giyerim sihat renk çok rahat hissetiriyo kendimi.türkiyede basılan dandik grup t-shirtleri işte ucuza getirip basiyolar sevdiğimiz için alioruz bizde:D bazen güzel baslılar oluyo,düz siyahlar falan var.rock the nations dan aldım bi tane iced earth grdi bi tarafıma ama baya kaliteli baskı.yurt dışından getirtirebiliosun akmar hamer müzikten,sonra akmardan atlantisten beşiktaş pena müzikte var,alabilirsin.işte taksimde de değişik modeller var.

bir gun uyandiginda abartmisim ben yuh deyip giymemeye basliyosun siyah.[`:bana oldu oradan biliyorum`] cradle of filth tshirtlerim var cok severek aldigim, 2-3 yildir giymiyorum heralde. bazilarini uyurken giyiyorum artik :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Ağustos 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 19 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
aranızda büyük boy ve üzerinde herhangi bir resim, yazı bulunmayan tshirt satan bi yer biliyormusunuz?

Collezion'da var, sadece sol tarafta küçücük Collezion logosu var, 5 milyon sadece.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

osmanbey metro istasyonunun orda yanyana birkaç tane büyük beden satan yer var..

ayrıca bu topic mayısın topiciydi ama iyi olmuş yeniden gündeme gelmiş ;)

aa benim bi sorum kaynamıştı arada..
orijinal man utd formasına sırt yazı ve numara baskısı nerde yaptırabilirim??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

valla yaptirmadim Oky, adam oyle dedi sadece
kendi kaybiydi musteri kaybetti :P

Enes demisti bunu bana, vektorel baski 10 milyona yaptiriyosan ben siyah ustune gri bi tane yaptirmak istiyom vektorel nerde yaptirabilirim bana ozel mesajla detayli sekilde anlatabilirmisin istanbuldaysa (20 milyondan fazla tutmasin yeter, tek tshirtden bahsediyorum bak, olmadi 5 tane yaptiririm, 5 ini de alirm, tshirt basina 15 milyon veririm hehe)[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de hiç böle marka takılmam falna die geçiniodum ama geçen gün baktım bütün kıyafetlerim Levi's mış :)

kaliteli ve güzel oluo hem t shirtleri olsun hem pantolonları..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 04 Ağustos 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
istanbulda yards nerde satılır bilen var mı ?

istiklalde de atlas pasajının çaprazında var yards mağazası..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 04 Ağustos 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
quicksilver var birde fiyatları indirime girdiğind acayip düşüyor ve çok güzel şeyler var

qsilverın bu seneki t-shirt modeli çok dandik sade bir quiksilver yazısı eskiden ne t-shirtler yaparlardı bu seneki deniz şortları bir enfes yanlız.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...