kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 maç saati 5 kişiyi toplamayan takım hükmen yenilir. umrumuzda değil za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: said: Takim 7 1. Barbu 2. Fortuna 3. El Barto 4. Snail 5. Msirvan -------------- 6. Redall 7. Taskiranus abi bu takımdan kimseyi tanimiyorum lan. hani o sorun değil de maç günü ortaya çıksalar yeter. Aynı şekilde, ama ezeceğimize hiç şüphem yok hatta büyük ihtimalle hiç yenilmeden bitiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 said: Takim 1 1. Vingthor 2. Revenah 3. Cuce 4. Dynun 5. Reksa --------- 6. Werewolf 7. Kerim bu nasıl takim abi ayrıca yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 @Barbu Ahahhahahahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 niye hukmen yenilsin, buldugu kadar adamla oynar. adam bulamazlarsa beni arasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Buddha said: kermit said: umrumuzdamı ? Bizene o sizin derdiniz hacı umrumuzda olsa sence şöyle bi takım kurarmıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 @fortuna: benim suphem var valla. takim 1 cok dengesiz olmus. en boktanları beyhan abi o takimda. nasıl takim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aquila said: niye hukmen yenilsin, buldugu kadar adamla oynar. adam bulamazlarsa beni arasinlar. sanane lan karışmasana sen 7 kişiden 5 kişiyi bulamayan takım defolsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beyhan her takımda en boktan olurdu ki xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 olm tek başıma maç günü ortaya çıkıcam. roshanın oraya 1 e 1 e çağırıcam hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hajı oda sizin aşağılık komplexiniz illa şampiyon olacaksınız. Ama yemezler isterse Chu'yuda koçunuz yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 off gökalp eline alacağanı anladı. şimdiden geyiğe vurayım bari diyor. yemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fatih sen kocaman bi gerizekalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ne alıcak eline fede. ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ayrıca eliniz boş kalmayacak canınızı sıkmayın. ağızlarınıza kadar doldurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: ne alıcak eline fede. ben anlamadım benim oğlanı almak istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yeni doğdu 25 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hadi şimdi uzayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 olm sen nası fenerli değilsin. tam fenerli tipi var lan sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kes hamşik kılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 viktor köylü dediği kadar varsın lan. ahahha hala hamsik diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben büyük bizim takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 maçta hamŞik gibi oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: hadi şimdi uzayın. Kimse gülmedi demi espiriye senin oğlana sölede gülsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar