Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hummm 4 saat kadar suren bir tutorial newbie kismi varmis ondan sonra esas oyuna geciliyormus. biraz daha kasalim bakalim dogrumu yanlismi. lag sorunum yok oyunda hic bir sikinti gormedim. cok iyi bir oyun. F2p degildi zaten baslarken. oyunda mine vs bulunuyor beta forumlarinda okudugum kadari ile bu madenler uzerinde guildler savas yapabiliyorlar ve elde ediyorlar yani sanirim bir astroide git mine et olayindan cok bolge elegecirme ve madenleri elde etme olayi var, guildlerin uzay ussu insaa etmeleri vs de mevcutmus.. guildlerin istasyon kapasiteleri guild uye sayisini belirliyormus vs. guild vs guild pvp bulunuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Şuana kadar olumsuz hiçbirşey görünmüyor oyunda anlattıklarına göre.Bu durumda bir tek f2p olmaması için dua etmek kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hedef tutturma biraz zor ama buda normal cunku oto target diye bir sey yok birde sanirim daha newbie olarak silah vs de boktan oldugu icin zor vuruluyor elemanlar. missile falan gelirse super olacak. oyun kesin f2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yazık olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 instanced mantığıyla işlemesi hevesimi kaçırdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 f2p aylıklardan daha pahalıya geliyor ya, çapulcular da cabası. potansiyele yazık ettiler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 paralari bitti yapamadilar sonrasinda gamigo olaya girince ister istemez f2p oldu, yoksa p2p olacakti bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 instanced ise benim iştahım kabardı. f2p oyunun instanced olması demek : savaşırken sadece istediğiniz adamlarla iletişim halinde olmanız demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 f2p'de instancelı mmo avantaj tabii :p anti-agalit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ama uzayda geçen oyunda instanced olmazki abi ya. koca uzayda sadece parti elemanların var. meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 evren ufak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 koca uzayda , ufacık bir astroid patlatmak için bir görev verilmişse , orda bulunucak oyuncu sayısının zaten mkas 5 olması gerek. görev dışı instance değildir , open world de mutlaka vardır. pve instanced olsun işte , pvp de open world. pvede open world olmasının ne gibi bi avantajı var ki, görev yaparken ganklenmek veya ganklemek dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fazla beta keyi olupda vermek isteyen varsa .p hich cekinmesin pm atsin yane .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulcan94 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arkadaşlar beta key satiyorum isteyenler iletişime geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 beleş keyler, demin aldım son 87 tane kalmıştı. linki unutmuşum dsf http://www.mmo-base.com/black-prophecy-beta-kljucevi/12675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi hangi dil bu anlamıyorum. anlamadan üye olmaya çalıştım olmadı. ne uyarısı verdiyse artık. nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hırvatça. chrome ingilizceye çeviriyor güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şifre küçük harf, büyük harf ve rakam kombinasyonu olacakmış. ordan patlıyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 google translate ile açtım ben anca öle :p sonrasında bide 5743 mb lık client var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 link açılmıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 açılıyor bende şu an, başka oyunlar için keyler de var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 3 yere daha üyelik istiyor beta keyi activate edebilmek için. yoksa ben mi beceremedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 işte bi black prophecynin kendisine üye olcan bide aynı sistem içinde forum acc si var ki oda aynısı olabiliyor username felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 foruma üye olabilmek için başka yere yolladı beni. uzadı da uzadı. sonra bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar