fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ThsyG39rOdQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fede sen nice sahipsiz ve yanlız topiklere arkadaşlık yaptın. mesajsız kalmasına izin vermedin. bugun ben de ne mutlu bana ki senin topikini mesajssız bırakmıcam. buraya mesaj atmayan arkadaslara da cok ayıplar olsun diyorum. 62 kisi bakmis bi yorum yazan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ne gunlere kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fedeyi böyle görünce içim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 gramer nazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bişe deniom buraya post atim bari bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hell yeh.. IE ile Alt+S tuşlarına basarak msj atabiliom ama FF da atamıom. ben de kaç gündür neden şirkette alt+s ile gidio da evde gitmio die düşünüodum. buldum sonunda. oh ya.. beki neden FF ile atılamıo o şekilde. ayar oldum şimdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 maksat fede'nin topiği uplansın ve bir yurdum genci daha yalnız ile yanlışın farkını görsün sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Dragonmax said: hell yeh.. IE ile Alt+S tuşlarına basarak msj atabiliom ama FF da atamıom. ben de kaç gündür neden şirkette alt+s ile gidio da evde gitmio die düşünüodum. buldum sonunda. oh ya.. beki neden FF ile atılamıo o şekilde. ayar oldum şimdi pff iki kere tab + enter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar