Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yav arkadaslar bisi sorucam herkezde ayri bi ruzgarlar esiyo.Neden herkez eskisi gibi bişler yazmiyo tartişmiyo eski heyecaninizdan eser kalmamiş.Valla 2 3 kişi hariç digerleri oynuyo heralde.Artik bu bolume bakasim bile yok ya hep ayni konular.acin tartisalim orenelim basinizdan gecen seyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Oyunun tekdüzeliği nedeniyle sanırım. Tabiki oynayan kişi sayısındaki düşüş de etkilidir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Gına geldi Level , Monster şu bu nereye kadar ya resmen baydi Deactivate ettim bende , oynamiyorum artik . yani doğru demişler tekdüzelik , işte ve bir çok kişi de birakti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi bi server e gecmeden olmaz bu isler cunku adamlar muhabbettten anlamiyor,turkun turkten baska dostu yoktur,,,ben belki okullar acilinca yine gelebilirim yani turklerin bol oldugu servere yoksa hayatta kimse baslatamaz beni tekrar,,,tabi bide para bulmamiz lazim :Pvfe en onemlisi vakit bulmamiz lazim :P yani ben tekrar geri gelirsem oyle gelirim zayif ihtimaller tabi :) Bana en cok koyan soyle bi kac Turk arkadasla party yapamadan ayrilmak oldu, o yuzden tekrar oyuna geri gelebirim ...ama gordugunuz gibi yine takip ediyorum burayi belki turk clan projemiz olursa gelirim hemen :) yoksa kas kas nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar