Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en acil sorunu!! matrox g400 DualHead OpenGL şeysi

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

yav. kırk yılın başı bi oyun oynayalım dedik insan gibi, demez olaydım. kotor aldım sufiden, installadım bi dünya zamanda sonra da çalıştırmadı utanmadan. neymiş tanımıyomuş opengl desteğini yokmuş gibi görünüyomuş. sevecen bi arkadaşımız veya en azından teknik terimlerden googledan vesaire anlayan bi kardiş yardım ederse o kadar süper olur ki! YUH! yani bu kadar mı süper olur. o derece.

hatta direk "bu linki download et. aç" tadında bişi istiyom mümkünse. öküzüm ben çünkü.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

horas windowsun kendi sürücülerini mi kullanıyorsun yoksa ayrıyeten bi sürücü yükledin mi?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıyeten bi sürücü yükledim. w2k_582 die bişi
en son driverıymış
ekran da patladı o yüzden zaten o driverda da bi bug varmış ufak. ama 3d ile alakası yok. naapcez?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni versiyonu çıkmış 5.92 diye belki o sorunu çözer.
burda.

yalnız bunları yüklemeden önce diğerlerini Program ekle-kaldır dan kaldırman gerekliymiş.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Amanın site up olduğuna göre link'de uptır dedik denemeden linki verdik. Çok pardon.

ftp.matrox.com/pub/mga/archive/turbogl/tgl130.exe

Buradan indirebilirsin TurboGL'i. Ama 98 için deniyor. Büyük bir olasılıkla bu da işine yaramayacak. Ama denemek istersen en azından boş link vermemiş olurum. XP/2000 için turboGL desteği yok deniyor pekçok yerde. TurboGl'in yaptığı da openGL'de %45'e yakın performans artışı. Overclocking diyebilirsin. En vahimi de XP/2000 sürücülerinin değişik sitelerdeki download infolarında "OpenGL dahayla sorunlu" ibaresi olması.

Edit: Bu gece linkler beni yedi bitirdi. Adresi kopyalayıp bir browser penceresinde aç. Direk url olarak verince sorun çıkıyor.
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 04 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kotu haber :(

Currently Unsupported 3D Chipsets

The following chipsets did not meet the minimum specification or were found to have significant problems when playing Star Wars: Knights of the Old Republic. Some chipsets listed below may end up working if updated drivers become available.

Matrox G400/G450
Matrox G550
Matrox Parhelia

iyi haber sadece bunlar yok yaklasik 50 tane vardi uzun oluyor diye sadece senle ilgili olanlari yazdim.

genede driverlari up-date ettikten sonra cozunurluk renk derinligi ayarlarinda degisiklik yaparak dene . hardware acceleration ozelligini kapa . directx in son surumunu yukle yukluyse herhangi bir problemi olup olmadigina bak (isletim sisteminin yuklu oldugu surucude program files klasorunde bulabilirsin dxdiag i calistir) . kisa bir arastirma yaptim oyle netten pek bir ihtimal yok gibi ama genede dene .
[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...