horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yav. kırk yılın başı bi oyun oynayalım dedik insan gibi, demez olaydım. kotor aldım sufiden, installadım bi dünya zamanda sonra da çalıştırmadı utanmadan. neymiş tanımıyomuş opengl desteğini yokmuş gibi görünüyomuş. sevecen bi arkadaşımız veya en azından teknik terimlerden googledan vesaire anlayan bi kardiş yardım ederse o kadar süper olur ki! YUH! yani bu kadar mı süper olur. o derece. hatta direk "bu linki download et. aç" tadında bişi istiyom mümkünse. öküzüm ben çünkü.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 horas windowsun kendi sürücülerini mi kullanıyorsun yoksa ayrıyeten bi sürücü yükledin mi?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ayrıyeten bi sürücü yükledim. w2k_582 die bişi en son driverıymış ekran da patladı o yüzden zaten o driverda da bi bug varmış ufak. ama 3d ile alakası yok. naapcez?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yeni versiyonu çıkmış 5.92 diye belki o sorunu çözer. burda. yalnız bunları yüklemeden önce diğerlerini Program ekle-kaldır dan kaldırman gerekliymiş.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 TurboGL'i yükledin mi?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yüklemedim! nedir o![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 rahan saol indiriyorum.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Benzer sorunlarla karşılaşanlar onu kullanmışlar. Burada 1.3'ü var bilmiyorum en son sürmümü oluyor ama bunu kuranlar en azından oyunu başlatabilmiş. Sonra olacak olan sorunlar için zaten Kotor'un patch'ini indirmen gerekiyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Amanın site up olduğuna göre link'de uptır dedik denemeden linki verdik. Çok pardon. ftp.matrox.com/pub/mga/archive/turbogl/tgl130.exe Buradan indirebilirsin TurboGL'i. Ama 98 için deniyor. Büyük bir olasılıkla bu da işine yaramayacak. Ama denemek istersen en azından boş link vermemiş olurum. XP/2000 için turboGL desteği yok deniyor pekçok yerde. TurboGl'in yaptığı da openGL'de %45'e yakın performans artışı. Overclocking diyebilirsin. En vahimi de XP/2000 sürücülerinin değişik sitelerdeki download infolarında "OpenGL dahayla sorunlu" ibaresi olması. Edit: Bu gece linkler beni yedi bitirdi. Adresi kopyalayıp bir browser penceresinde aç. Direk url olarak verince sorun çıkıyor. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 04 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çok sağol. hiç iye yaramadı ama :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kaldım mı böyle?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kotu haber :( Currently Unsupported 3D Chipsets The following chipsets did not meet the minimum specification or were found to have significant problems when playing Star Wars: Knights of the Old Republic. Some chipsets listed below may end up working if updated drivers become available. Matrox G400/G450 Matrox G550 Matrox Parhelia iyi haber sadece bunlar yok yaklasik 50 tane vardi uzun oluyor diye sadece senle ilgili olanlari yazdim. genede driverlari up-date ettikten sonra cozunurluk renk derinligi ayarlarinda degisiklik yaparak dene . hardware acceleration ozelligini kapa . directx in son surumunu yukle yukluyse herhangi bir problemi olup olmadigina bak (isletim sisteminin yuklu oldugu surucude program files klasorunde bulabilirsin dxdiag i calistir) . kisa bir arastirma yaptim oyle netten pek bir ihtimal yok gibi ama genede dene . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla saol hun. parhelia bile çalıştırmıyo ha... vay be. eheh. dandik bi ekran kartı alıyım o zaman kendime :/[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 geforce4mx al ucuz onlar çalıştırıyo oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim geforce 4 ti 4200 var, doom 3 bile çalıştırıyor :-P satayım mı 100 dolara :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 50 dolara asus fx 5200 verim kotor u cok guzel oynatiyor . cok ciddiyim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 auhaua çok pis bozuldum ben.. tamam sustum[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok ben ciddiyim ihtiyactan doom3 icin yeni bir kart alacam . en son kaca olur demistin :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Horace dinleme bunları, bana misketlerini ver benim bilgisayarda 3 el KOTOR oynatayım sana. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hani benim kart kotor zor oynatıyor ya. onla iyi dalga geçmişsin sevdim, süper espri olmuş :D pc karşısında yarıldım gülmekten[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar