adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 msnde şuan online gozüküyorum ben ama herkes offlinesın diyo ama ben onlineım niye oyle oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bana da olmuştu bir keresinde. malware'den dolayıymış. malwarebyte's anti malware ile temizledim düzeldi. sen de bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 japonca konuşsan anlardım belki ama o yazdığın şeylerin ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://www.malwarebytes.org/mbam.php indir kur temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tarama bi 40 dakika filan sürebilir. bittikten sonra herhangi birşey çıkarsa, hepsini seçip kaldır diyeceksin. sonra restart atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 eyvallah dostum düzelirse herşey benden sana +4 rep hatta +5 rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 adamınbiri said: japonca konuşsan anlardım belki ama o yazdığın şeylerin ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok:D それはかつて私だった。マルウェアによるものです。 Malwarebyteのマルウェア対策は、私は[OK]を、きれいだった。私はあなたが試してみたい。 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 senko said: adamınbiri said: japonca konuşsan anlardım belki ama o yazdığın şeylerin ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok:D それはかつて私だった。マルウェアによるものです。 Malwarebyteのマルウェア対策は、私は[OK]を、きれいだった。私はあなたが試してみたい。 http://www.malwarebytes.org/mbam.php indir kur temizle. tarama bi 40 dakika filan sürebilir. bittikten sonra herhangi birşey çıkarsa, hepsini seçip kaldır diyeceksin. sonra restart atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bundan önce bendim. malware kaynaklanmaktadır. Malwarebyte anti-malware, I, OK] [ve temiz idi. Seni denemek istiyorum. google translate böyle çevirdi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar