siddharta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bana olmuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eh kismen ama ciddi degildim, geyikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tamam :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende bir hareketlenme oldu.. uuu beybi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: bak ya, gecko'dan daha farkli bi imaj yaratmaya calisiyo.. vaniLLe said: fakat yemiyoruz. Farinal said: çokta fifi Kompozisyon çok şeker olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: olm kaç zamandır aklımda bir kız var hep kendim müsait olunca şuna yazayım diyorum hep o sıra sevgilisi oluyor ama sonunda ikimizde boş olduğu bir ana denk geldim o da şuandır. ilişki durumunu single ypamış koçum benim GÜN BUGÜNDÜR BEYLER YARDIRIYORUM BANA ŞANS DİLEYİN Serin hikaye abi! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: sen bilmiyosun ki ne gülüyosun! sandiginiz gibi tekme yemek degil hem o ortasonda, hali saha macinda karsi takimin kalecisini kizdirdim gol yedi o arada kafasini karistirdigimiz icin. sonra bütün sahada kovalamaya basladi, en sonunda duraksadim ve tekmeyi yiyip yere yapistim. buydu :( ama sonra ersinden KALE KÜCÜK AYI BÜYÜK dedigim icin özür diledim 2 ay önce, o da intikamini alabilirsin dedi gelince. alicam. şu yaptığını bana yapsa biri varyaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 NABARSIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kızlar ilişki durumlarını gerçek dünyadan uzak değiştiriyorlar facebookta falan, onu biliyorum. Başka bir dünyası var , orada single yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Madalyalarımı verin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar