di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Selam, Paypal'dan banka hesabina odeme alan var mi hic ? Ne kadar komisyon oduyorsunuz EFT'ler icin falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 599 dolara kadar (599 dahil) $5 kesiyordu en son, üzerinde komisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 banka hesabında komisyon yok, kredi kartına çekersen 5 dolar bir komisyon ödüyorsun 600 dolar altı meblağlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Oha supermis. Oyle okumustum ben de ama ne yalan soyleyeyim inanamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 normal banka hesabında da kesiyorlar aynı miktarı. ama bankada paranın gelmediğine dair sorun çıkabilir. paypal'e soruyorum yatırdık diyorlardı, akbank'a soruyorum yatmadı diyorlardı. gittim bankaya anlattım bir bir sonunda haa yatmış evet falan demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Akbank olmaz olsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HSBC de de olmuştu o yatmama olayı. Gerçi benimki kredi kartı refund dı. Paypalde gözüküyor, bankada gözükmüyor hatta borç olarak gözüküyordu. Baya entresan bi deneyimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar