Cairne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bilgisayara msn messenger yükledim çevrimdısı anlık iletiler yüzünden 6 kere bilgisayarı kapayıp açmak zorunda kaldım of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 elitim msn kullanmıorm ama aynı zamanda da cok populerim herkes beni merak etmiş diosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çok popilermişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok bilgisayar msn kaldırmıyordu windows messenger kullanıyordum o yüzden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o zaman cevrim disi iletiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 evet cevrim dısı iletiler yüzünden kastı bilgisayar zaten oluyor ya ben cıkıyorum bb diyip lak diye cıkınca bb yazar karsındaki bunlar yüzünden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hep şu resme bakmak veya foto http:// .... yazıodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bizde derdimiz var sanıp üzülüyorduk.ya senin yerinde olsaydık.kahrolurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 valla 15 dk da facebook a giren şarkı dinlerken şarkıları slow mo dinlemeni sağlayan ultima online'ı bile kasarak oynatan bir bilgisayarın olsaydı görürdüm ben seni edit: SoulCube said: hep şu resme bakmak veya foto http:// .... yazıodur. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 6 aydir napiyodun ki o bilgisayrda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar