Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şimdi benim işime yaramadığı için birkaç ay önce kenara koyduğum bir ethernet kartım vardı da, onu arkadaşıma takmak istiyoruz. fakat ben kartı çıkartıp öyle rafa koydum duruyordu. pek önemsemedigimden belki darbe falan almıştır hatırlamıyorum. ayrıca; hani genelde oem parçaların siyah bir poşetleri olur ya onlar acaba yalıtım amaçlı mı, benim parçayı bilgisayara taksak bir problem falan olur mu aklıma takıldı, bir söyleyin bakalım. aha parçada bu, sapasağlam gözüküyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 statik elektriklenmeyi onluyor o posetler. durdugu yere yakin elektronik esya varsa belki biseyler olmustur ama makinana zarar vermez. ille garantiye alayim dersen ayaklarin ciplak sekilde parcayi elinle biraz ovala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 salla gitsin ya altı üstü ethernet, yenisi max 10 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zaten kart çok önemli degil de maksat makinaya zarar vermesin diyordum sorun yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Batuhan_BJK said: şimdi benim işime yaramadığı için birkaç ay önce kenara koyduğum bir ethernet kartım vardı da, onu arkadaşıma takmak istiyoruz. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 eski kafalı pardon donanımlı bir arkadaş demek ki kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sypro said: Batuhan_BJK said: şimdi benim işime yaramadığı için birkaç ay önce kenara koyduğum bir ethernet kartım vardı da, onu arkadaşıma takmak istiyoruz. WTF ARKADAN MI ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar