pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Araba alınca haftada 2 kere yıkamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 araba alacak kadar zengin yıkatacak kadar fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Selam, Bölümün adı patinaj ama müdavimlerinin arabaya özen gösterecek zamanı yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Farinal said: yağmurdan yağmura ahaha.. bende yagmur yagdimi seviniyorum. iyi lan temizlemiştir biraz belki diye ama sonu hep hüzün. bye bye 10 tl. edit: alamadım ki bi a3 para.. alsam a3'ü.. haftada 5 kere baştan aşağı bakım yapmazsam namerdim. (bu dedigim ilk 1 ay için geçerlidir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arabamı mümkün olduğunca yıkatmamaya çalışıyorum. Nedeni ise ortalık piç kurusu dolu temiz gıcır gıcır araba gördümü çiziyorlar bir dünya masraf açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kendi arabam yok babamın arabasını dükkanda iş olmadığı zaman yıkarım, iş varsa ayak altı oluyor küfrediyor çünkü sdfg abimin arabasını her hafta yıkarım. Araba yıkamayı seviyorum. Hele abimin araba siyah, temizleyince böyle siyah araba ağır duruyor ya, bayılıyorum sdfg valla sapık değilim sdfg, eğleniyorum araç temizlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 günlük kullandığım polo'yu akaryakıtlardan aldığım fişlerle vs yıkatırım. hafta sonu kullandığım slk 200'ü ise kendim yıkarım 15 günde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Selam, Eğer vakit ve imkân varsa, aracı kendin yıkamak gibisi yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bugun yıkattım mobesenin dibinde vurdular, kaçtılar kirli kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bugün yıkattım.. henüz bir şey olmadı.. muhtemelen sabaha kuş sıçar deliririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar