Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 net provideri degistirmeyi dusunuyorum yalniz ttnet mevcut adsl hattinin bagli oldugu portu kac gunde kapatiyor bi fikri olan var midir 1 ay netsiz bekleyip kanser olmayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yav o değilde ttnet fatura ödemeyince kapanıyo ya.Otomatik olarak explorer borcunuzdan dolayı hattınız kapanmıstır dıye bi sayfaya yönlendiriyo. proxy kullanınca interneti kullanabiliyosun yeni öğrendim cok guzel ya.seviyorum ttneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben kapanma dilekçesini verdikten 24 saat sonra kapattırmıştım. maksimum 3 gün netsiz kalırsın o da yeni isp'nin bağlantıyı vermek için yasal süresi olan 3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Czentovic said: yav o değilde ttnet fatura ödemeyince kapanıyo ya.Otomatik olarak explorer borcunuzdan dolayı hattınız kapanmıstır dıye bi sayfaya yönlendiriyo. proxy kullanınca interneti kullanabiliyosun yeni öğrendim cok guzel ya.seviyorum ttneti. epicmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar