Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 net provideri degistirmeyi dusunuyorum yalniz ttnet mevcut adsl hattinin bagli oldugu portu kac gunde kapatiyor bi fikri olan var midir 1 ay netsiz bekleyip kanser olmayayim
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yav o değilde ttnet fatura ödemeyince kapanıyo ya.Otomatik olarak explorer borcunuzdan dolayı hattınız kapanmıstır dıye bi sayfaya yönlendiriyo. proxy kullanınca interneti kullanabiliyosun yeni öğrendim cok guzel ya.seviyorum ttneti.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben kapanma dilekçesini verdikten 24 saat sonra kapattırmıştım. maksimum 3 gün netsiz kalırsın o da yeni isp'nin bağlantıyı vermek için yasal süresi olan 3 gün.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Czentovic said: yav o değilde ttnet fatura ödemeyince kapanıyo ya.Otomatik olarak explorer borcunuzdan dolayı hattınız kapanmıstır dıye bi sayfaya yönlendiriyo. proxy kullanınca interneti kullanabiliyosun yeni öğrendim cok guzel ya.seviyorum ttneti. epicmiş
Öne çıkan mesajlar