Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom adres değişikliği için telefon

El-Barto

Öne çıkan mesajlar

Az önce ev telefonundan aradılar ve türk telekomdan arıyoruz dediler. Evinizin adresi şu mu diye sordular (hakikaten de doğru söylediler) ama daire numarasını söylemediler ve benden istediler. İsmimi bilmiyolardı zaten, ilk olarak ondan şüphelendim ve ismimi bulamazsanız vermem bilgiyi dedim. Kadın şimdi kapatıp sonra arıycam dedi. Sonra hakikaten yeniden de aradılar ama ben kıllanıp açmadım :)

Şimdi böyle bişey gerçekten varmı acaba? Eğer gerçekten telekom sormuyosa bunlar apartmanıma kadar adresi nasıl öğreniyolar?
Sosyal ağlarda paylaş

adres bulabiliyorlar.mesela annemin cep telefonundan bulgar bi numara aramıştı.adam resmen evimizi söyledi.ve yeni taşınmışız yani.tebrik ettim

muhtemelen kapına geliceklerdi.tam dogru adresi istediler.organ mafyasımı artık hırsız mı neyse kısmet :)
Sosyal ağlarda paylaş

git bi en yakın telekom müdürlüğüne bi sor var mı böyle bi uygulamaları diye. yani herşey olabilir. adam gelir postanı alır, senin kimlik bilgilerini, adres bilgilerini kullanıp senin adına birşeyler postalattırır. türlü türlü şeyler var. dolandırıcıların aklı binbir türlü çalışıyor valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...