El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Az önce ev telefonundan aradılar ve türk telekomdan arıyoruz dediler. Evinizin adresi şu mu diye sordular (hakikaten de doğru söylediler) ama daire numarasını söylemediler ve benden istediler. İsmimi bilmiyolardı zaten, ilk olarak ondan şüphelendim ve ismimi bulamazsanız vermem bilgiyi dedim. Kadın şimdi kapatıp sonra arıycam dedi. Sonra hakikaten yeniden de aradılar ama ben kıllanıp açmadım :) Şimdi böyle bişey gerçekten varmı acaba? Eğer gerçekten telekom sormuyosa bunlar apartmanıma kadar adresi nasıl öğreniyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 CIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fatura ödemelerinde falan adres gözükür de isim yıldızlanır. şüpheli bir durum. arayıp öğrenirdim yerinde olsam, o süre içerisinde de konuşmazdım adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 adres bulabiliyorlar.mesela annemin cep telefonundan bulgar bi numara aramıştı.adam resmen evimizi söyledi.ve yeni taşınmışız yani.tebrik ettim muhtemelen kapına geliceklerdi.tam dogru adresi istediler.organ mafyasımı artık hırsız mı neyse kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Lan dolandırıcılıktan organ mafyasına geçtik, saol Red içimi rahatlattın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hepinizi ince ince doğrayıp kemiklerinizden tavuk yemi yapmak isteyen tavukçuluk ve beyaz et ürünleri şebekesi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 imki kırmızı et diilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 git bi en yakın telekom müdürlüğüne bi sor var mı böyle bi uygulamaları diye. yani herşey olabilir. adam gelir postanı alır, senin kimlik bilgilerini, adres bilgilerini kullanıp senin adına birşeyler postalattırır. türlü türlü şeyler var. dolandırıcıların aklı binbir türlü çalışıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar