Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 C&C Generals oyunu overnet ve edonkeyde cikti dl edebilceklerin haberi olsun dedim... :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kazaa dan ben generals demosu çekeyim dedim empire earth çıktıydı eheuuh dosya adlarını yazarmısın ? belki kazaa da da vardır[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Command_and_Conquer_Generals_CD1_Deviance_DonkeyNL_ShareReactor.bin Command_and_Conquer_Generals_CD2_Deviance_DonkeyNL_ShareReactor.bin Command_and_Conquer_Generals_CD1_Deviance_DonkeyNL_ShareReactor.cue Command_and_Conquer_Generals_CD2_Deviance_DonkeyNL_ShareReactor.cue[hline]Dont make me more aggressive than devil...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 saol kazaa da henüz yok.[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 np :) overneti cek istersen ordan basla dl etmeye www.overnet.com[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sonra neden oyun endüstrisi xbox a kayıyo diye sorarız biz peh peh...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Volfied, 06 Şubat 2003 20:36 tarihinde demiş ki: Sonra neden oyun endüstrisi xbox a kayıyo diye sorarız biz peh peh...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' xbox oyunlarida var ki overnet ve edonkeyde aklina gelen her platformun oyunlari var[hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 06 Şubat 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Valla arkımda X-Box var,alt tarafı ona gidip oynarım hehe[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Elimde Populous'un, Sims'in kısacası gelen çoğu oyunun orjinalleri var, öğretmenlerimden biri (kendisi Hollandalıdır) Microsoft'un her programını kopya şekilde alıyor, ama Adobe Photoshop'u orjinal almış gidip 1250 dolar sayarak, neden? Çünkü hakediyor. Kusura bakmayın, ben birinin oyuna verdiği emeğe saygılıyım, ben de böyle kopya oyun alıpta sonra bık bık şikayet edenlere gıcık oluyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Volfied, 06 Şubat 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Elimde Populous'un, Sims'in kısacası gelen çoğu oyunun orjinalleri var, öğretmenlerimden biri (kendisi Hollandalıdır) Microsoft'un her programını kopya şekilde alıyor, ama Adobe Photoshop'u orjinal almış gidip 1250 dolar sayarak, neden? Çünkü hakediyor. Kusura bakmayın, ben birinin oyuna verdiği emeğe saygılıyım, ben de böyle kopya oyun alıpta sonra bık bık şikayet edenlere gıcık oluyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' volf o emege benimde saygim var ve sunu kesinlikle bilmeni isterim ki ben ilk önce oyunu overnetten dl ederim eger gercekten güzelse ve vercegim parayi hakediyosa gidip orjinalini alirim sonucta yurtdisinda yasiyorum ve burda her oyunun orjinali var ama bir oyunu denemeden hayatta orjinalini almam cünkü 40€ orjinal oyuna verip bide oyunun rezalet oldugunu görünce sinirlerim tepeme cikar ve icime oturur o para o yüzdende bu formülü kullaniyorum, bundan daha iyi bir cözümde yok ne yazikki, cünkü son zamanlarda ne kadar isim yapmis firmalar oyun cikarmis olursa olsun genelde cogu fiyasko oldu...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Vampire seninki de mantıklı bir şey, ama biliyorsun bunun için de oyunların demoları veriliyor nette sitelerinde Çoğu oyunun demosunu almadan önce denemek için indirebiliyorsun. Nasıl hileler review yazılması için çıkmışsa, demolar da millet gidip almadan önce denesin diye çıktı.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Volfied, 06 Şubat 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Vampire seninki de mantıklı bir şey, ama biliyorsun bunun için de oyunların demoları veriliyor nette sitelerinde Çoğu oyunun demosunu almadan önce denemek için indirebiliyorsun. Nasıl hileler review yazılması için çıkmışsa, demolar da millet gidip almadan önce denesin diye çıktı.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' haklisin volf ama bicok oyunun demosu ciktigi gibi bir cogununkide cikmiyor ne yazikki, demosu cikan oyunlar konusunda haklisin mesela gecen haftalarda Splinter Cell in demosunu yayinlandi ve oldukca hosuma gitti ne kadar kisa olsada ve oyun cikar cikmaz gidip alicam orjinalini ama demosu cikmyanlar icin rizikoya girmek biraz pahaliya patliyo :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya release date 12-13 şubattı nası satıyor millet sakat bişe olmasın ?[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yanılmışım sabretmek lazımmış :) [Bu mesaj arcane tarafından 06 Şubat 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 artik kazaa da da:[hline]Mekteb-i SultaniKing of Chaos[Bu mesaj Saykoleo tarafından 07 Şubat 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gittim satın aldım ohh :)[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 o indirilmez, description a bak, ben de diablo exp indiriyom diye broodwars indirmiştim, adı Diablo 2 Expansion lord of Destruction working di description da brood wars yazıyodu ekywords de de brodwas, starcraft falan :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
behran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oyun çıktı kadikoy de var aldım oynadım :)[hline]
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bugun aldim ve gercekten gusel yapmislar ozellikle helikopterle binaya adam indirip ele gecirme fln cok tatli olmus bi de gla tam capulcu surusu gibi tabiri caizse makinali tufekli pickuplar tam capulcu terrorist isi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oyun çooook zevkli :) süper zaten yakın takip ettiğim için biliyordum çoğu olayını ama yinede gördüğümde dumur olduğum çok olay var hard ta çin i yenemiyorum adamlar MASS !! böyle üretim olamaz yuh be GLA tam taliban.. dalga geçmişler amerikalılar talibanla adamların daha işe yaradığı sadece 1 tane ünite gördüm bi tane zırhı gelip yeşil birşey püskürttü binadaki bütün rangerlarım indi.. deli zevkli bir oyun :) taktiksel açıdan olsun grafik olsun her açıdan tatmin oldum skirmish oynuyorum deli gibi :)[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
Öne çıkan mesajlar