Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 emine isuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ardeth said: wastyrx said: Ama Türkiye de ezerim mi diosun? afasdfa bilimsel merak meselesi açısından türkiye baya kötü evet. onu gözlemlemek çok zor değil bir sürü enteresan ders açılıp da kimsenin matematiği zor diye ilgi göstermemesinden derslerin kapanması gibi olaylarla ölçülebiliyor. millet masterı geçtim doktorada bile önüne ne koyulursa ondan fazlasıyla ilgilenmiyor kimse oturup da bi şunu okuyayım bi şunu araştırayım biraz kendim fikir model üreteyim yok arkadaş. Türk profesörleri genelde böyle çünkü. http://img228.imageshack.us/i/profig8az8.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 fede said: paranız kadar kon.. Ulan aklıma geldi yine güldüm ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ne adamsın lan tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar