sinad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 AHAHAHA iyimiş. adamlar salak mı suç işlesin bile bile? Hep yanlış anlıyorlar bu fenerbahçeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 said: Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 120 liralık Kasımpaşa maçı biletlerinin, 50 ve 80 liraya satılmasının 5149 sayılı yasanın 14. maddesi ve Turkcell Super Lig statüsünün (8. madde 4. paragraf) sarı-lacivertli kulüp tarafından ihlal edildiği gerekçesiyle Bursasporlu bir taraftarın Cumhuriyet Savcılığına ve Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) suç duyurusunda bulunduğu şeklindeki haberler yer aldığı anımsatıldı. "Fenerbahçe Kulübü tüm eylem ve tasarruflarını yürürlükteki yasalar, yönetmelikler, tüzükler vs. her türlü hukuksal düzenlemeye uygun bir şekilde gerçekleştirmektedir" denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Kasımpaşa ile oynanacak olan lig maçının ev sahibi Kasımpaşa’dır. Söz konusu müsabakanın maç biletlerin Kasımpaşa tarafından 120 TL bedelle Biletix şirketi eliyle satışa çıkarılmış olup, taraftarlarımızın satın aldığı biletler dahil olmak üzere müsabaka biletlerinin tamamı üzerlerinde yazılı bu rayiç bedel üzerinden satılmaktadır. Biletlerin toplu olarak ya da üzerinde yazılı bedelin üstünde ya da altında bir bedel üzerinden satın alınmaları, temin edilmeleri ya da dağıtılmaları söz konusu değildir. Kasımpaşa maçı biletleri üzerinde yazılı rayiç bedel ile ve bir taraftarın en çok 3 adet satın almasına izin verilerek satılmaktadır. Kulübümüz, Kasımpaşa maçı biletlerini rayiç bedelleri üzerinden satın alan kulüp üyelerimizin, Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerinin ve Fenercell abonelerinin ödedikleri bilet bedellerinin bir bölümünü promosyon olarak karşılamaktadır. Bu şekilde yapılan promosyon, Fenerbahçe üyeliğinin yaygınlaşması, Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell projelerinde abone sayılarının büyütülmesi ve bu şekilde bu projelerden elde edilen kulüp gelirlerinin arttırılmasını sağlamaya yöneliktir. Dolayısıyla söz konusu bu uygulama ne 5149 sayılı yasanın 14. maddesine ne de Turkcell Super Lig Statüsünün 8. maddesi 4. paragrafına aykırı bulunmaktadır. Benzer projelere sahip olan rakip kulüplerin kendi projeleri kapsamında aboneleri olan taraftarlarına ücretsiz maç bileti sağladığı düşünülürse kulübümüzün gerçekleştirdiği bu promosyon çalışmasının yasaya ve talimata aykırı olduğu iddiaları gerçekten son derece uzaktır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yargı ve idare organına başvuru hakları anayasal hak olup, bu hakkın kötüye kullanılmasının hukuki ve cezai sonuçları yasalarla düzenlenmiştir. Kulübümüz konunun takipçisidir." Fenerbahçe Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fenerbahçeyi çekemeyenlere http://images.gittigidiyor.com/1922/ESKI-KEMIK-CEKECEK-4X4-KONDISYON-ITALYAN__19229924_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 HAHAHAHA Minareyi çalan kılıfını hazırlar dememişler boşuna. Pişkinliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 pişkinliği açıklada bizde anlayalım yahu. adamlar yazmışlar işte yaptıkları şeyin içeriğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Yahu şunu acaba Beşiktaş yapsa veya Galatasaray ne olurdu acaba burada hepiniz yönetim böyle olur falan diye sıkardınız etrafa... @blazkowicz ben oratada pişkinlik göremedim ama troll görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sizde tam tersini söylerdiniz. taraftarlık zaten bu sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bildiğin kılıfına uydurulmuş. ama bence güzel yapmışlar takdir ettim durum buysa. ben, biletler alınıp tekrar satışa çıktı sitede şeklinde biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Myshkin said: aziz başkan hepsine pabucunu ters giydirir devlete silah satan adam bunu mu beceremeyecek ahahaaha açıklama gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Kasımpaşa kulübü yöneticileri bu terbiyesizliği Galatasaray'a da yaptın 120 tl bilet olayını ben de çok karşı çıktım bu olaya ya ama şampiyonluğa giden bir Fenerbahçe var burada ve yönetim müthiş bir jest yaptı taraftara yöneticilik bu işte. Ve işin ilginci hiçbir kulübün yöneticisi ve tff yöneticisi ağzını açmazken burada 3-5 trollün abuk subuk konuşması da acayip komik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Aksine bunu Bjk veya Gs yapsa eminim ki medya bunun usulsuzlugunu anlatıp, bu cirkin davranısı spor ahlakına ters dustugunu anlatan medya olurdu. Mevcut medyanın Fenerbahce'nin elinde olmadıgını goren kördür zaten. Adam usulsuzluk yapıyor, manşetler Aziz Başkan Taraftarına Sahip Çıktı! Ne güzel dünya. Ha Türkiye'de nerede yasalar adam gibi uygulanıyor ki futbol gibi 346345. dümenin döndüğü oyunda uygulansın. Orası apayrı. :) Bugun güc Fenerbahcenin elinde, sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyorlar başarı için. Dönem dönem değişir bu. Mesela 95-00 arası Galatasaray'ın medya, federasyon bazından daha ön planda oldugu donem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne var abi.zararına ticaret yapıyor adam.fener kadıkoyede yenilmiş kasımopaşaya 50 bin kişi önünde.5 bin kişi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 LucifeL said: Yahu şunu acaba Beşiktaş yapsa veya Galatasaray ne olurdu acaba burada hepiniz yönetim böyle olur falan diye sıkardınız etrafa... @blazkowicz ben oratada pişkinlik göremedim ama troll görüyorum... ahahahahhaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Seyircisiz de o maç Red. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Khelben said: bildiğin kılıfına uydurulmuş. ama bence güzel yapmışlar takdir ettim durum buysa. ben, biletler alınıp tekrar satışa çıktı sitede şeklinde biliyordumAbi tabi ki bazı şeyler kılıfına uydurulacak ama burada yapılan Fenerbahçe kulübüne bir yerde maddi zarar ama şampiyonluk yolunda müthiş bir kazanç şu yapılanlardan sonra taraftarın orada yapacağı itici güç futbolcuların motivasyonu üst düzey olacak yani bence yönetim çok iyi bir iş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 LucifeL said: Khelben said: bildiğin kılıfına uydurulmuş. ama bence güzel yapmışlar takdir ettim durum buysa. ben, biletler alınıp tekrar satışa çıktı sitede şeklinde biliyordumAbi tabi ki bazı şeyler kılıfına uydurulacak ama burada yapılan Fenerbahçe kulübüne bir yerde maddi zarar ama şampiyonluk yolunda müthiş bir kazanç şu yapılanlardan sonra taraftarın orada yapacağı itici güç futbolcuların motivasyonu üst düzey olacak yani bence yönetim çok iyi bir iş yaptı. Ben başarılı buldum bunu valla. Kasımpaşa bize 120 yaptığında çok sinirlenmiştim. Bide adamlar pişkin pişkin, başkanımız da fenerli ama bakın biz fenerede 120 yaptık, bi tek beşiktaşa 90 yaptık çünkü ben beşiktaşlıyım demişti. Bunu diyende futbol sorumlusuydu kasımpaşa nın sanırım. İnanılmaz şımarık hareketler bunlar. Millet turnikelerin üstünden atlayıp girmişti kasımpaşa gs maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 blazkowicz said: Seyircisiz de o maç Red. :) aa unuttum onu.olsun yinede problem değl bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Beyinler yosun tutmuş okuyamıyor abi. İlk açıklama Fenerbahce.Org; " Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak." Savcılık işin içine girince tutuşularak yapılan düzeltme; F.BAHÇE KULÜBÜ'NDEN 'KASIMPAŞA' AÇIKLAMASI '' Söz konusu müsabakanın maç biletleri Kasımpaşa tarafından 120 TL bedelle Biletix şirketi eliyle satışa çıkarılmış olup, taraftarlarımızın satın aldığı biletler dahil olmak üzere müsabaka biletlerinin tamamı üzerlerinde yazılı bu rayiç bedel üzerinden satılmaktadır. Biletlerin toplu olarak ya da üzerinde yazılı bedelin üstünde ya da altında bir bedel üzerinden satın alınmaları, temin edilmeleri ya da dağıtılmaları söz konusu değildir. Kasımpaşa maçı biletleri üzerinde yazılı rayiç bedel ile ve bir taraftarın en çok 3 adet satın almasına izin verilerek satılmaktadır. '' Bence okumadan AZİZ BAŞKANIM BİRİCİK FUTBOLSEVERİM 5.000 KANARYASI MAÇI İZLESİN DİYE BİLET ALMIŞ UCUZDAN SATMIŞ KÖTÜ MÜ YAPMIŞ. HEM UCUZDAN SATMAMIŞ ASLINDA 120 LİRAYMIŞ GÜZEL BAŞKANIM BENİM KASIMPAŞADAN 120 LİRAYA BİLET ALDI BİZE 120 LİRAYA SATTI UCUZ İZLETTİRİYO TAMAMEN LEGAL İŞTE ACIKLAMIS CANIM BAŞKANIM diyen siz daha trollsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ha zaten siz Fenerbahçe menfaatlerini düşünmüş, itici güç yakalamış başkan. süper iş yapmış diyorsunuz. Kanun falan anlatıyoruz biz de yoruyorsunuz. Başarıya giden her yol mübahtır diyin kıssadan hisse, uğraşmayalım yazmaya biz de, di mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sen zaten yazma abi trollüyorsun sende tam bir Beşiktaşlı tipi sezdim sinad'ın kardeşisin galiba. Unutmadan alttaki yazı bi oku sonra da sus abi. said: Kulübümüz, Kasımpaşa maçı biletlerini rayiç bedelleri üzerinden satın alan kulüp üyelerimizin, Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerinin ve Fenercell abonelerinin ödedikleri bilet bedellerinin bir bölümünü promosyon olarak karşılamaktadır. Bu şekilde yapılan promosyon, Fenerbahçe üyeliğinin yaygınlaşması, Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell projelerinde abone sayılarının büyütülmesi ve bu şekilde bu projelerden elde edilen kulüp gelirlerinin arttırılmasını sağlamaya yöneliktir. Dolayısıyla söz konusu bu uygulama ne 5149 sayılı yasanın 14. maddesine ne de Turkcell Super Lig Statüsünün 8. maddesi 4. paragrafına aykırı bulunmaktadır. Bu en baştan düşünülmüştür sadece açıklanmamıştır ve senin gibi trollerede açıklanmak zorunda değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yaptık bir usulsuzluk toparlayalım derken sıvamışlar. su an tüy dikiyorlar. ve hayır. ne sinadı tanırım, ne seni, ne beşiktaşlıyım, ne galatasaraylı. ne güzel iş ama. adam gibi cevap veremeyince trollsün sen yaz. tam ergen işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ah keşke ergen olsam ama ne yazık ki değilim ama bir trollü nerde görsem tanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 blazkowicz said: Kanun falan anlatıyoruz biz de yoruyorsunuz. . kanun anlatmak nedir? kanun anlatmak icin vasfin nedir ogrenebilir miyiz? yirtmissin kendini buralarda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 blazkowicz said: Beyinler yosun tutmuş okuyamıyor abi. İlk açıklama Fenerbahce.Org; " Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak." Savcılık işin içine girince tutuşularak yapılan düzeltme; F.BAHÇE KULÜBÜ'NDEN 'KASIMPAŞA' AÇIKLAMASI '' Söz konusu müsabakanın maç biletleri Kasımpaşa tarafından 120 TL bedelle Biletix şirketi eliyle satışa çıkarılmış olup, taraftarlarımızın satın aldığı biletler dahil olmak üzere müsabaka biletlerinin tamamı üzerlerinde yazılı bu rayiç bedel üzerinden satılmaktadır. Biletlerin toplu olarak ya da üzerinde yazılı bedelin üstünde ya da altında bir bedel üzerinden satın alınmaları, temin edilmeleri ya da dağıtılmaları söz konusu değildir. Kasımpaşa maçı biletleri üzerinde yazılı rayiç bedel ile ve bir taraftarın en çok 3 adet satın almasına izin verilerek satılmaktadır. '' Bence okumadan AZİZ BAŞKANIM BİRİCİK FUTBOLSEVERİM 5.000 KANARYASI MAÇI İZLESİN DİYE BİLET ALMIŞ UCUZDAN SATMIŞ KÖTÜ MÜ YAPMIŞ. HEM UCUZDAN SATMAMIŞ ASLINDA 120 LİRAYMIŞ GÜZEL BAŞKANIM BENİM KASIMPAŞADAN 120 LİRAYA BİLET ALDI BİZE 120 LİRAYA SATTI UCUZ İZLETTİRİYO TAMAMEN LEGAL İŞTE ACIKLAMIS CANIM BAŞKANIM diyen siz daha trollsünüz. şunun üzerine ne deseniz boş abi kusura bakmayın. Bariz usulsüzlük var, sıvamışlar sonra bi de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar