Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğarken cinsiyetinizi seçme hakkınız olsaydı

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

vaniLLe said:

iste o rahatlik ve kosullara ''basarili'' bir birey olmadiktan sonra ulasmak pek mümkün degil sdf.

ne alakası var yahu, rahatlık derken daha rahat davranmaktan kastım.başarısız olanları var ama cinsiyetlerinden dolayı toplumda daha rahat olabiliyorlar.
hiç bi konuda başarısız olduğumu düşünmüyorum ama seçme şansım olsa erkek olurdum diyorum ben.
ama kızlara da tahammül edemezdim çoğuna ya.bilmiyorum.

neyse bu yüzden işte kızlar da saks erkekler de.

sana bisi demedim ki.
basarili olan bir sürü kadin var, imrenilerek bakilan.
istegi ve yetenegi olan basariyor tüm zorluklara ragmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:

vaniLLe said:

kiz olsaydim yollu olurdum diyenlerin, icinde vardir zaten.
icinizde kalmasin manwhore da olabilirsiniz.
.

nasi olucam
bi yol gosteren yok ki
nerden citir hatun musteri bulabilirim

otur bara, al sigarayi agzina davetkar bir sekilde icine cek...... sonra 333 yap hafif dudagi, dumani üfle.
ayni zamanda popona saplak at.

nebliyim ekstra bisi yapmana gerek yok o cevher varsa, hatunlar görüp yanasir zaten. icinde olmali!
icinde hissetmelisin
o ruhu!
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

O değil de, yaz geldi, dekolteli kıyafetler çıktı ortaya falan.

Sadece bugün gördüğüm güzel memeler yüzünden erkek olmak isteyebilirim ya.

yahu dalga mı geçiyosunuz, esas nimet kız olmakta, o gördüklerini geç her istediğinde bi çift çıplak meme görebiliyosun, her yerde üstelik, senle beraber geziyolar falan :P

Şaka bi yana erkeklik paha biçilemez yahu, adetiydi şımarıklığıydı tripleriydi sinsiliğiydi felan uğraşılmaz kız olmakla. Muhabbetin daha sağlam, tüm tavırların 10 kat daha samimi, eğlence anlayışın çok daha iyi erkek olunca. Niye vazgeçelim erkek olmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi de şeyi anlamıyorum hiç.
bu kızların ve kız ortamlarının çok samimiyetsiz olduğunu iddia ediyor ya devamlı erkekler buna hiç anlam veremıyorum.direkt rewendor için söylemedim de patide hep görüyorum bunu.

bu arkadaş çevresiyle ilgili birşey.ben asla böyle birşey görmedim çevremde.kendimde kemik kitle arkadaş grubum için asla aklımdan birşey geçmez.arkadaşlar rulez hayat felsefem gibi birşey.

bilakis erkeklerde daha fazla gördüm.
tamamen ortama bağlı.
çevren iyiyse kaliteli insanlarla arkadaşlık kurduysan,samimilerse ve bi çıkar ilişkiniz yoksa asla böyle birşey olmaz bence.

yes.
aslında topik açsaydım hit alırdı heahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Bella, senin tecrübelerin fikrin nedir bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacam. Ama ben kendi çevremde gözleyebildiğim her kız ortamında gördüm bunu.

Aynı spor takımı içindeki kızların birbiri arkasından kuyu kazıp birbirlerine karşı milleti doldurması, aynı yurttaki kızların konuşmak yerine sürekli birbirine kazık atarak sindirmeye çalışması falan hep oldu. Bunun dışında çevremde hani "çok yakın arkadaş" diyebileceğim birkaç kız var ("kanka" tabirini hiçbi zaman sevemedim, hep antipatik geldi bana kullanmam o yüzden), onların anlattıkları başlarından geçenler vs falan tecrübe sınırsız yani :)

Üni.yi ilk kazandığımda yurda yerleşiyordum, annemler de gelmişti eşya taşımaya kayıt işlerine vs. Yurt müdürüne babam sordu "ya oda arkadaşıyla anlaşamazsa nolacak, oda değiştirebiliyo musunuz" diye. Adam da yılların tecrübesi 70 yaşlarında tonton bi adamdlı. Çok emin şekilde şöyle dedi: "öyle bi durum olursa ayarlarız ama hiç merak etmeyin. erkeklerde öyle bir problem olmuyor. bi problemleri varsa konuşuyorlar, olmadı yetmezse bi dövüşüyolar, sonra rahatlıyolar bi daha da problem olmuyo. Kız olsaydı esas o zaman problemdi, bütün sene birbirlerinin kuyusunu kazar sonunda da kıyamet kopartırlardı" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...