SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yandığım nokta da o açıkçası. Bi gol olmalıydı, bu maçın böyle bitmesi kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 TEŞEKKÜRLER GALATASARAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şampiyon olmak için bile bize muhtaç olmanız garip asdsadfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 avrupa liginde başarılar gsliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 SeaGle said: şampiyon olmak için bile bize muhtaç olmanız garip asdsadfdas şampiyon olamayacak olmanıza ne diyosun peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var bi eskişehir malubiyetine kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yazık oldu ŞL nin gitmesi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi 5 yıl oldu şlye gitmeyeli :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 illa uefayı aldırtcaklar bize yeni stadımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: illa uefayı aldırtcaklar bize yeni stadımızda eyvah yine başladılar. saraçoğlunda alıodunuz yahu kupayı. o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2 senedir finale giden yolda direklerden dönüyoruz 2-0 dan 3-3 hamburg maçı atletico maçı finale gidicez yani :).bizim en azından almışlıgımız var.umudumuz var.olmayanlar düşünsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şl ye gidemiyorsak ŞİLE ye gideriz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: 2 senedir finale giden yolda direklerden dönüyoruz 2-0 dan 3-3 hamburg maçı atletico maçı finale gidicez yani :).bizim en azından almışlıgımız var.umudumuz var.olmayanlar düşünsün:) 3-2 hamburg maçı. ki ben onları elesekte finale falan gideceğimizi sanmıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: 2 senedir finale giden yolda direklerden dönüyoruz 2-0 dan 3-3 hamburg maçı atletico maçı finale gidicez yani :).bizim en azından almışlıgımız var.umudumuz var.olmayanlar düşünsün:) abi duyanda yarı final oynadınız sanıcak. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 naraso said: Red said: 2 senedir finale giden yolda direklerden dönüyoruz 2-0 dan 3-3 hamburg maçı atletico maçı finale gidicez yani :).bizim en azından almışlıgımız var.umudumuz var.olmayanlar düşünsün:) 3-2 hamburg maçı. ki ben onları elesekte finale falan gideceğimizi sanmıyodum. 30 dakikada 2-2 olduktan sonra 1 paket açılmamış sigarayı içmiştim o maçta. ne sinir bozucu bi maçtı bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 açılmamış sigarayı nası içiyon la vehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 düşün o kadar sinirliydim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi şu uefa muhabbetine yorum yapmadan edemeyeceğim. kaç sezondur leş bir şekilde elendiğimiz takımlar en az yarı final yapıyor. cidden kötü bi durum. hele nasıl elendiğimizi düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 zannedersem " tam bir paket sigara bitrdim " di kendisinin söylemek istediği. yoksa yanılıyor muyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bir kere açtım baktım maça, Sercan bom boş adama atmadı topu yine kendi kullandı. Bu adamdan yıldız falan olmaz bu zihniyetle. Volkan Şen daha iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bi kere açılıp bakılcak maç değildi :) özetide kesmez bu maçın bence 90dk oturup izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 golü kaçırdık diye üzülemeden gol yemeyelim lan oh aykut tuttu lan! moduna geçiyodum anasını satıyım. böyle maç olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Maçın heycanlı olduğu kesinde Sercan çok gol kaçırdımı yoksa sadece benim baktığım pozisyondamı bencil davrandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 "Max Damage" said: abi şu uefa muhabbetine yorum yapmadan edemeyeceğim. kaç sezondur leş bir şekilde elendiğimiz takımlar en az yarı final yapıyor. cidden kötü bi durum. hele nasıl elendiğimizi düşününce.avrupa maçlarını oynamayı bilen adam sayısının az olması bence bunda etkili,ümit karan,ayhan,emre aşık tarzı adamlar bu maçlarda daha çok tecrübeyle oynuyodu,bi arda falan yıldız ama kendini tutamayıp rakibe kafa attığını falan biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 mokoko said: Red said: illa uefayı aldırtcaklar bize yeni stadımızda eyvah yine başladılar. saraçoğlunda alıodunuz yahu kupayı. o noldu? abi para mı veriyor aziz yıldırım sana, böyle her uefa geçince aldınız ama bidaha olmaz zaa falan demek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar