Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

HOW SOON CAN THE SHANNON BOY GET EATEN BY A DINOSAUR? | That is a recurring refrain from some viewers who could do with less teen angst amidst this ambitious drama. “The tension with Josh,” says O’Mara, “is a longstanding storyline, as he gets seduced by not ‘the dark side’ but by seductive things.” Comely Skye included? Allison Miller, who plays the cliff-diving adventuress, deflects the temptress tag, saying, “Josh has got enough of his own influence to be bad, but I certainly don’t help things at the beginning!” In the end, she teases, “I may turn out to be all right.” Speaking of Skye: How did she lose both her parents? Says Miller, “That’s all to be revealed…

http://www.tvline.com/2011/10/terra-nova-10-burning-questions-answered/
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
abi 6. bolumdeyim ne cakma bir dizi cıktı

kusura bakmasın kimse,heyecan yaptım lost tadında,survivor,macera vs. diye,yok ergenlerin aşk hikayesi,yok babaya trip atmalar,yok mutlu aile tripleri,pff icimi baydınız,ne gerek vardı 80milyon yıl oncesıne gıtmeye 2011 ın dunyasında da olurdu,dinazor gorunce heyecanlanmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
BramStoker said:

sabonis said:

son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde.

this

ben de orada bıraktım.

ahaha aynen o viruslü resmen fenalık getirmişti böle atlaya atlaya izlemiştim

ve ondan sonra bi daha da izlemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

BramStoker said:

sabonis said:

son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde.

this

ben de orada bıraktım.

ahaha aynen o viruslü resmen fenalık getirmişti böle atlaya atlaya izlemiştim

ve ondan sonra bi daha da izlemedim

aynen bende burada bıraktım tam diziyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...