Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yok, ama bugün var sanırım yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben bıraktım.. çok kötü dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu ay dört bölüm daha yayımlanacak işte. sonrası allah kerim modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Dizi cok kotu de, basladik bitirelim modundayim. Gecen hafta yayinlanmayinca dedim heralde yayindan kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 csi jurassic park :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Silphatos said: konu sarar aslında güzel yapsalarmış ama oyuncular efektler her şey aşırı dandik. komutan ve veletin bulduğu kız dışında oyuncu çok bence dizide. oyuncu yok olacak bu geç farkettim hatamı. gerçek kesit daha güzel lan bu diziden izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 HOW SOON CAN THE SHANNON BOY GET EATEN BY A DINOSAUR? | That is a recurring refrain from some viewers who could do with less teen angst amidst this ambitious drama. “The tension with Josh,” says O’Mara, “is a longstanding storyline, as he gets seduced by not ‘the dark side’ but by seductive things.” Comely Skye included? Allison Miller, who plays the cliff-diving adventuress, deflects the temptress tag, saying, “Josh has got enough of his own influence to be bad, but I certainly don’t help things at the beginning!” In the end, she teases, “I may turn out to be all right.” Speaking of Skye: How did she lose both her parents? Says Miller, “That’s all to be revealed… http://www.tvline.com/2011/10/terra-nova-10-burning-questions-answered/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi 6. bolumdeyim ne cakma bir dizi cıktı kusura bakmasın kimse,heyecan yaptım lost tadında,survivor,macera vs. diye,yok ergenlerin aşk hikayesi,yok babaya trip atmalar,yok mutlu aile tripleri,pff icimi baydınız,ne gerek vardı 80milyon yıl oncesıne gıtmeye 2011 ın dunyasında da olurdu,dinazor gorunce heyecanlanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 son bikaç bölümdür random dinozorlu aile draması yerine ana konuya girdiler biraz düzeldi accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Norak said: son bikaç bölümdür random dinozorlu aile draması yerine ana konuya girdiler biraz düzeldi accık devam edeyım o halde bi cesaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tek bolum biraz iyidi o da ana konu odakliydi o yuzden. sonrasi gene aptal aile tripleri. 1 iyi bolum icin 10 tane gerzek bolum izlerim diyorsaniz izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 şunu 4-5 bölüm izleyip bi yol olmaz bundan diye düşünen olmadı mı diğe merak ettim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben takip ediyorum diziyi, hani tam çıtır çerez dizisi, bide dinazor ütopya fln olunca illa çekior kendine beni aslında ben bi yerinden ağır felsefe'e bağlarlar mı fln diye merak ediyorum ama hiç te sanmıyorum öyle bişi olcağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yukarida da soylenmis zaten, halen 80 lerin mantigiyla dizi yapiyor spielberg usta. 7 bolum izledim, Stargate Universe nin dramasi bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sabonis said: son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde. this ben de orada bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 bölüm çıkmış bugün. final filan mı var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 BiTcH_oFBaT said: 2 bölüm çıkmış bugün. final filan mı var acep? Bende diyorum bu bolum neden beni bu kadar baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sezon finali, nasil bir finalse bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 BramStoker said: sabonis said: son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde. this ben de orada bıraktım. ahaha aynen o viruslü resmen fenalık getirmişti böle atlaya atlaya izlemiştim ve ondan sonra bi daha da izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 iyi ya topladılar diziyi. ilk bölümler izlenmicek giibiydi final falan güzel bitti. 2. sezon ilginc olucak gibi iptal olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 olacak mı 2. sezon? nuhun gemisi demelerinden korktum sonundaki olayı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mortis said: BramStoker said: sabonis said: son 3 bölüm baya sağlam puanlar almış. yeniden başlayabilirim. virüslü bölümden sonra bırakmıştım, cheesy ötesi ve dünyanın en kötü bölümü falandı herhalde. this ben de orada bıraktım. ahaha aynen o viruslü resmen fenalık getirmişti böle atlaya atlaya izlemiştim ve ondan sonra bi daha da izlemedim aynen bende burada bıraktım tam diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 BiTcH_oFBaT said: olacak mı 2. sezon? nuhun gemisi demelerinden korktum sonundaki olayı görünce Aynisi benimde aklimdan gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Muhtemelen bir çok kişinin aklından geçmiştir de dizi sonlanır gibime geliyor. Göremeyebiliriz badlandsteki muhabbetlerin neler olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar