Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Dershanede aşk"a ceza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kadar gerzekçe bi' şey duymamıştım daha önce...
said:
Ankara’da faaliyet gösteren Pİ dershanesi, “öğrenciler arasında filizlenen aşkı” affetmeyerek, kayıt silmeye varan bir uygulama yaptı.

Ankara’da 6 şubesi olan dershane, 2009-2010 eğitim döneminde bu gerekçeyle 28 öğrencinin kaydını sildi.

Aileler, çocuklarını onlara en iyi eğitimi vereceğimize güvenerek bize emanet ediyor. Bunu sene başında velilerle konuşuyoruz. Tepki göstermedikleri gibi teşekkür ediyorlar.

O ailelere de akıl fikir diliyorum..

http://www.milliyet.com.tr/-dershanede-ask-a-ceza-var/guncel/haberdetay/22.04.2010/1228237/default.htm
Mesaj tarihi:
Hangi gerizekalılardan bahsediyor sunuz abi? Adamlar sınav da bişileri amaçlıyorlardır. Haklı olarak istediklerini veremeyecek öğrencilerine yol vermişler.. Bence normal bi tutum hatırladığım kadarıyla 2li 4lü fln çalışma sistemleri var. Ben 2-3 kişiye ders verirken birbirleriyle flört etmelerini hoş karşılamam mesela tutum devam ederse de aynısını yapardım büyük olasılık.
Mesaj tarihi:
a$k derken neyi kastettiler acaba, el ele tutu$mayi mi, ogle arasinda sinif ici siralarin ustunde orgy yapilmasini mi.

bi de atilanlar arasinda niye erkekler agirlikta lan, ibne mi yeti$tiriyo bu dersane?
Mesaj tarihi:
tam bir gerizekalılık abidesi..

ama kendimi dershane yöneticisi yerine koydum, insanlar çocujkalrını neden dershaneye gönderir? başarılı olsunlar diye ve öğrenci başarı oranı bir dershane için oldukça öenmlidir sonucnda orası bir işletme okul değil

gel gör ki sen bir öğrencinin başarısızlığı öğrencinin tavır ve davranışına bağlıysa sen bunu onun ailesine ansıl anlatırsın. yada dersnhanenin potansiyel müşterilerinie..

ha ama daha iyi bir rehberlik ofisi kurulup bu tğr duygusal gelgitlerin zararaı en aza indirileiblirdi.. sadece kolay yolu seçecek akdar malmışlar

eğer bir dershane müşterisine bu kadar kolay ihanet edebilyorsa diğer öğrencileri de çeşitli sebeplerle ihanet edeblir diye düşünürüm mesela

bayaa kötü bir PR başarısızlığı olmuş bu
Mesaj tarihi:
Abi saçmalamışsın birazcık adam öss senesinde kendini herşeyden soyutlasın sadece derslerine versin dimi?Aşık olmasın kimseyle birlikte olmasın gezmesin tozmasın sadece ders çalışsın günde 1000 soru çözsün.Ayrıca bu tiplerin ilerde bi bok olamadığının MAL olduklarını da biliyoruz.

Kime ne tenefüslerde elele takılmalarından.Cinsel bi durum varsa yakalanmaları halinde atılmalaarı doğru olabilir ancak ben sanmıyorum ki dersane içinde eleleden öteye bişey yoktur.

Eğer etüdlerde 1e1 derslerde 2si gelip hocayı dinlemiyosa uyarırsın.Bir daha 2niz bi arada gelmeyin diye gelmezler bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
kardeşim aşık diye derslere girmiyorsa, ders sırasında kız/erkek arkadaşıyla flört ediyorsa sonuna kadar haklı dershane. ayrıca kayıt sırasında söylemişler zaten dershane politikasını velilere. el ele tutuşuyorlar diye atmamışlardır. dediğim gibi verilen eğitime engel oluyor, bokunu çıkarıyorlar diye yol vermişlerdir.

gene aşık ol, gez toz dolaş kimse bişi demiyor. e ama hem bunları yap, hem eğitim kısmını aksat bu bahaneyle olmuyor öyle işte. ikisi birden olmuyo. ya dengeye oturtacaksın ya ikisinden birini yapacaksın.
Mesaj tarihi:
abi nerdeyse tüm dersanelerde başarılara göre sınıflara koyuyolar, sınıf düşürürsün olur biter. hiç de sanmıyorum insanların dershaneye gidip de dersi bölerek aşk yaşaycaklarını. dilkoya gittim iki sene, tenefüste her bok oluyodu yiyişeninden el ele gezenine kadar, kimse biyerine takmadı dersi bölmediklerinden. o insanlar da güzel güzel üniversitelerde şimdi, nedir yani.
Mesaj tarihi:
Cd- said:

@wastyrx
Tebrikler. Dersten başka bi' şey yok zaten.
ÖSS'DE DÜNYANIN SONUYMUŞ ARGADAŞLAR GAÇIN.

Birader o bebeler oraya ders öğrensinler gerizekalı bi sınavı kazansınlar die gidiolar.. Benim amacım o 'bebe'lere o sınavı kazandırmak di mi? O zaman benim kurallarıma uyacaklar dershane dışında napıyorlarsa yapsınlar hatta destekte veririm yaptıklarına uygunsa. Ama o binaya bişiler öğrenmek için geliyorlar eğlenip, sevişmek için deil? Siz düz mantık düşünüosunuz sanki o çocukların aşklarına karşı çıkılmış sadece gibi ortada bi amaç var. Veliler milyarlar harcıyorlar o çocuklar sınavı kazansın, adam gibi bi okula girebilsinler diye.
Mesaj tarihi:
Derslere gelmiyorsa devamsızlık sınırı koyarsın atıyorum 20 derse gelmeme hakkı olur onu bırakırsın derslere gelmeme nedeni dersaneyi ilgilendirmez ya da gelmeyince evi arıyorlar zaten arasınlar ailesi hesap sorsun.Ailesi biz gönderdik o girmemiş falan tarzı bişey derse öğrenciyle konuşucak rehberlik servisi var.Konuşsun çözmeye çalışsın geri kafalı düşüncelerden de arınmak lazım.
Mesaj tarihi:
“Dershane içerisindeki kız-erkek arkadaşlık ilişkisini duygusal boyuta taşıyan öğrencilerin sorgusuz-sualsiz dershane ile ilişiği kesilir”

Ayrıca şöyle bişey var.Bu ne demek bu kişileri dışarda bile elele görsen ilişkisi olduğunu anladığın için dersaneyle ilişkisi kesilir demek.Yani çocuklar belki de hiç bozmadılar dersanenin huzurunu.Bozmadıkları sürece de haksızlar.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Konuşsun çözmeye çalışsın geri kafalı düşüncelerden de arınmak lazım.

Abi burda olay bu çocukların ilişkisi var bu yaşta ne ilişkisi deil ki. Burda benim anladığım dershane için de çocukların ilişkisi dersleri ve çevreyi etkilicek durumdaymış, onlar da bunlara yol vermeyi seçmişler..

''Para alıyoruz diye bu güven duygusunu istismar etmek vicdansızlık olur.''

Benim bundan anladığım bu çokta haklılar bu konu da.
Mesaj tarihi:
Abi dersanenin huzurunu bozucak şey yaptıkları an hani ben derasne içi öpüşmeye falan karşıyım gerek yok çünkü.Ancak bu admaların tutumu şu ki; “Dershane içerisindeki kız-erkek arkadaşlık ilişkisini duygusal boyuta taşıyan öğrencilerin sorgusuz-sualsiz dershane ile ilişiği kesilir”...hani bişey yapmalarına gerek yok sevgili olduklarını anlaşıldığı an uzaklaştırılıyolar.
Mesaj tarihi:
Yok mu abi aranızda kızla buluşucam die dersi eken? Kız için ailesine yalan söyleyen, ne biliyim ahmetle ders çalışıcam diip serapla fink atan? Ailesi bunu ders çalışıo dershanede bilip bu gezip tozuosa sınavdan da bişi yapamazsa ailesi olarak gelip hesap sormaz mısın sen bu adamlardan? Ben olsam sorarım.. SİZ HALA BEBELERİN AŞKI modundasınız. Olayın sorumluluk boyutuna bakmıosunuz..

@ dart lafım genele okuyupta bana nie böle dedin deme afasda
Mesaj tarihi:
adamlar haklı. liseden arkadaşlar gidiyordu bu dershaneye sanırım 3-5 kişilik sınıfları oluyordu ki diğer dershanelerden daha pahalıydı.

gerizekalıca falan diyorsunuz ama adamların yaptıkları cidden takdire şayan bir olay. sonuçta o 28 öğrenciden ki bu heralde 4-5 sınıfa denk geliyordur , hem kendi başarısı hem öğrencilerinin başarısı umurunda olmasa parasını alır keyiflerine bakarlardı. sene sonu bir bok kazanamayan öğrencilerin velilerine de hazır güzel sebepleri de olurdu.

ayrıca el ele tutuşup, öpüştükleri için de böyle birşey yaptıklarını sanmıyorum , büyük ihtimal devamsızlık yapıp koyverdiler össyi.

sistem acımasız belki ama mevcut koşullarda olabilecek en adil sistem. o sınavın sonucu ile birlikte tüm hayatınız şekilleniyor. aşık olunucak ve günlerinizi boş yere piç edicek en kötü zaman össden önceki 1-2 ay.
  • Yeni Oluştur...