Grom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 BG2 için trademeet'in tam çözümünü ve shadow dragon un nerde olduğunu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tredememeet te yapılıcakalr 1)git dışardakidaki tentlerin birinde geenie ile konuş sor niye alukaya almış şehri,sonra git mayorla konuş drruid grooveda neeolduğunu hayvanların şehre niye saldırdığını öğrenmeni isteyecek,mayorun binasında alt katta cernd var istersen grubuna katailşrsin onla konuş snoa druid groove a git,orda 1)druids geroovedazaten sadece bir bina var o binaya girincce rakhassalar saldıracak birinin kafasını labileceksin,o kafayı trademmet dışındaki geenie'ye götürecen ama daha değil önce druids grrove 'a git bisürü troll fln kesebilrsin yolda ona göre hazırlıklı ol,druids groovede baş druide meydan oku sonra grubunda bi druidle yada cendle dövüştür,tabi cerndle savaştırmak için cerndin grubunda olmasına gerek yok ama mayorun biansında o hapisten çıkarman lazım,onuda konuşarak cerndle yapıosun zaten. önce o kafayı cine götür sonrada gt mayorla konuş süper ödğller verio paara fln,sonra kutlama töreninde seni evine çağıran 2 kişi var ikiside bir tombdan bişi çalıp kendisine götürmeni istiyo ama itersen o aleti tombdan alıdığında mayora verebiliosun o zaman good,diğer türlü hangi aileye verirsen ver evil oluyo.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 02 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bişde şey var,taredemettin ortasında bi herif onla konuş surekli rahatsı z eecek bende kahraman olmak isterim fln diye saçmalıo konuş konuş sonunda kadar en sonunda tüm charlar 1000 exp kazanıo :) bide tradeemeette böyel royal man görünümlü bir merchant var herif fecdi itemlar satıo,çok ababa bi cloak satıodu.cloak of nmissplacement galba hatırlaaymıom,takıldığın yeri sor türkçe anlatım hem walktrough gibi adam dolu burası zatebn:) yok ben walktrough istirum dersn www.gamefaqs.com[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Raissa yı kurtarma var ama tabii bridgedeki o hasta ruhlu katilin questini yaptıysan...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 onuda yazalım,o bridge disttki o katili kovaladıysan burda galba mayorun questini yaptıktan sonra bi alie(sanırım evlerden birinde) senden oğullarıyla konuişmanı isteyecek,git kouş sevgilisi yaratığa dönmüş,en son kuzeydoğu kapısında görüş,git kd kapısına bi adam bende yaratığı arıyom diecek,onund ediği yere git,orda sana git yaratık orda kes diecekler,hayır dur bi dajkka bu işer huzla olmaz de,kesme saldıracaklar o 2sini kesince yaratıkla konuş restoration çek yaratığa düzelio,bu kadar :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 shadow dragonun ise tramemeet ile alakası yok. umar hills'te onun görevi. öldürmek de çok kolay değil, tecrübeli değilsen ve underdark'dan dönmediysen şimdilik bulaşma derim. ya da bulaş da fazla yorma kafanı illa öldürcem diye.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kirmizi ejderle kiyaslanamaz derecede kolay oluyor yalniz. cok da zor degil irenicus dungeon dan daha yeni cikmadiysan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cirkeflik edip traplerle oldurmustum ben o shadow dragonu.. 2 saniyede gitmisti.. Aslinda gercekci dusunursek, bir grup savascinin koca bir ejderayi oldurmek icin birkac gun kamp kurup hazirlanmasi(rest + settrap) pekde abarti sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Burayı karıştır istediklerini bulursun http://www.level.com.tr/strateji/?sayfa=2[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 doğru zamanda yweterli doğru silahlarla denenince ykesemiyeceğiniz yoktur.ben underdarka gitmeden önce yapabileceğim herşeyi yapıyorum.kesebileceğim herşeyi kesiyorum.,ben shadow dragonu hiç zorlanmadıan kesrim,trap fln kullanamdım zaten thief'im naliaydı. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Teşekkürler millet. Benim trademeet e gitme gereğim cloak of mirroring i almak içindi. Ordaki bi kadın veriyomuş sanırım trademeet i cinlerden kurtardıktan sonra. Ben onu soruyodum tam olarak. Ama genede sağolun[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yaptın mı o görevi? Cinlerden kurtulmak için yapman gereken Druid Groove'daki iksir satan kadını öldürüp ( cinden görevi alınca yada bir paladin ile konuşturunca öldürebilirsin :)) kafasını girişin oradaki cine taşımak. Görev o zaman tamamlanıyordu. Ama Miroring orada mıydı hatırlamıyorum. O iki soylu ailenin verdiği görevde olabilir.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar