Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 BU bölüm nedir ne değildir bilgisi olan varmı? Odtü veya İtü ye puanım tutuyor ama kararsız kaldım şimdi. İş imkanı konusunda şüpelerim var biraz. Okulu bitirince tam olarak ne iş yapcam ben.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 endüstri ürünleri tasarımı yapacaksın işte adı üstünde tasarım yapacaksın el becerin nasıldır? çizimin falan? iyi değilse boşu boşuna girme[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 iyidir hatta onun için istiyorum[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya cevap lütfen baya önemli bnm için[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o zaman iyi bölümdür gir, çıkınca endüstri ürünlerinin ve çeşitli ürünlerin tasarımını yaparsın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İzmir Ekonomi Üniversitesi bilg müh mi itü end. tasarımmı?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 çizim iyiyse bence endüstri ürünleri tasarımı ama bence İzmir ekonomi de iyi sen içindeki sesi dinle bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 açıkçası benim ilgimi çekmiyor, ama ilgilenenler olabilir. masa sandalye vs gibi ürünler tasarlıyorsun sanırsam. ha tabi araba da olabilir belki, girersiz mercedes'e kurtulursun :P[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gercekten hehe mercedese gırıp kurtulursn resmen ama snn karar vereceıın bır soru bu bız snn ıcın cvp veremeyız...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 potansiyel var. bilgisayar masterı yaparsın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hadi canım. bilgisayar masterı olmaz olsada bi işe yaramaz. endüstri ürünleri tasarımı süper zevkli bi bölüm adamlar normal fizik kimya gördükten sonra acayip zevkli şeyler yapmaya başlıyolar. bi arkadaşım odtü'de okuyo.üçüncü sınıfta bunlara ülker toto çikolatalarının içinden çıkacak oyuncakları tasarlattırdılar.bir sürü çizim yaptılar.bence çok zevkli bi iş.ama acayip yaratıcı olman gerek. ben bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.her bilgisayar mühendisinin çok iyi bir matematikci olması beklenir.soyut düşünme kabiliyetinin çok iyi olması gerekir.ama bunlar iyi bi bilgisayar mühendisi olmak için gerekenler.bunlar olmadanda üniversitede başarılı olursun ama piyasada naapıcağın meçhul olur o zaman(diyor piyasadaki büyüklerimiz).her mühendislik gibi aralıksız çalışman gerekir.önce çalışmaktan bıktırır adamı,sonra çalışmaya bağımlı hale getirir. ben işimi çok çok sevdiğim için bilgisayar mühendisliği seçtim.yine olsa yine seçerim.ayrıca her mühendislik gibi herkese çok zevkli bi iş gibi gözükmediğini söyliyebilirim.ama endüstriyel tasarım bölümünün çok zevkli bi bölüm olduğunu garanti ederim.fakat çıkınca ne iş yapacağını bilmiyorum.ayrıca başka taraftanda bakarsan mühendislik nosyon'unu almakda çok önemli bişidir.hatta mühendisler için dünyada iki çeşit insan vardır derler.mühendisler ve mühendis olmayanlar.yani diyeceğim 3,5/4 mühendis olsamda işe tarafsız bakmaya çalıştım.zor bi karar. ne yapmak istediğine bağlı.ne olmak istediğine bağlı.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şu iş imkanı korkuttu biraz beni napıyorlar çıkınca hiç bilen yokmu aç kalırmıyım?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben işletme okuyacağım ben bile aç kalmam çıkınca aç kalcam diye üni okuyacaksan hiç okuma daha iyi bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sen gene kendini geliştirirsen, gayet iyi bir iş bulursun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ozmn endüstri master yap :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Onu bunu bilmem Odtü kazıktır ben Odtü Makina ya gitcektim yemedi Hajettepe Ele - Elo yaptım ama Endüstri Ürünleri Tasarımı zor olmayabilir bilemiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 zor fdalan önemli diildir iş imkanı varmıdır yaf[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gerçekten konuyla alakasız olcak ama Lixad sen programcılıkla ilgilenmiyor muydun?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet baya ilgilendim halada ilgileniyorum. zaten bilgisayar istememein sebeplerinden biride buydu ama ben çizimlede ilgileniyorum.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bilemiyorum iş imkanı ama şunu diyebilirim Endüstri Müh. iş bulamadığı ortamda Endüstri Ürünleri Tasarımı ndan çıkan birinin de iş bulması zor gibi geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 End. Mühendisi iş bulamıyorsa ortamda salaktır zaten atsın kendini camdan. Piyasada şu anda en çok End. Mühendisi gidiyor Ha bu arada kişiye bağlı bu iş olayı dediğim gibi Mesela embesil bi boğaziçi mezunu iş bulamayabilir belki de?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 illa turkıyede mı olacksn brda bulamasssn sansın varsa dısarıda ara...sadece bı secenek bu tabı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gidersin japonya'ya orada anime'lerde mecha çizersin.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hyr her türlüsüne açığım[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bu arada praw şu anda çıkan herkes iş bulamıyor. genel bi işsizlik ortamı var yani.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Endüstri Ürünleri Tasarımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hyr her türlüsüne açığım[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bu arada praw şu anda çıkan herkes iş bulamıyor. genel bi işsizlik ortamı var yani.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar