Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vga'dan S-Video'ya Görüntü Aktarımı Problemi Acil Bakın...

Louies

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar netbookumun çıkısı vga televizyonumun ise s video bende ara çevirici olarak vga'dan s videoya çevirici aparat aldım vga çıkısını netbookuma ara s video kablosuylada s video cıkısına taktım ve televizyonun s videosuna bagladım ancak hiç bir şekilde görüntü alamiyorum ne yapmam gerekiyor?

aldıgım ürün resimdeki üründür...

Sosyal ağlarda paylaş

Görmesine gerek yok zaten bazen saçmalayabiliyo öyle. Ekran kartı ayarlarından felan kurcala. Bazen sadece klavyedeki tuşla monitör/laptop geçişi yapınca algılamıyo. Valla onun dışında başka bi' şey gelmedi aklıma. Kabloları felan yanlış takmışındır belki ya da kabloda sorun vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

kitapçıktan kontrol ederek söylediğini varsayıyorum bunu, çünkü orada yazan en ufak bir detay bile önemli oluyor çoğu zaman.

durum böyle ise televizyonun ayarlarını kurcalamayı dene, TV'nin de netbook'u görmesi lazım sonuçta bak bakalım görüyor mu.
Sosyal ağlarda paylaş

işini görür tabi ama bence gerek yok böyle bir ürün almana.
tek bir kablo ile halledebileceğin bir şeyi ekstradan bir kutu ile halletmek pek pratik değil. girişleri altın kaplama olan aparatlar daha sağlıklı bağlantı yapmanı sağlar.

ben ısrarla televizyon ayarları diyorum ama :)
aparat en son düşünülecek şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...