Louies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 arkadaşlar netbookumun çıkısı vga televizyonumun ise s video bende ara çevirici olarak vga'dan s videoya çevirici aparat aldım vga çıkısını netbookuma ara s video kablosuylada s video cıkısına taktım ve televizyonun s videosuna bagladım ancak hiç bir şekilde görüntü alamiyorum ne yapmam gerekiyor? aldıgım ürün resimdeki üründür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hiç bir şekilde derken.. netbook'un görüntü çıkışını monitör olarak ayarladın mı, TV'den AV'ı felan açmadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 görmüyorki ayarlıyyım sadece kendi monitorü var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Görmesine gerek yok zaten bazen saçmalayabiliyo öyle. Ekran kartı ayarlarından felan kurcala. Bazen sadece klavyedeki tuşla monitör/laptop geçişi yapınca algılamıyo. Valla onun dışında başka bi' şey gelmedi aklıma. Kabloları felan yanlış takmışındır belki ya da kabloda sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yok ya kafayı yicem hic bir sekilde olmuyor...dogru bagladıgıma eminim...zaten yanlıs baglanıcak bisey yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 netbook'unun kitapçığında yazması lazım tv'ye nasıl bağlandığı, oradakileri tamamen uygulamayı dene. Bir yerde hata yapıyor olabilirsin muhtemelen. Eğer herşey doğru ise aldığın ara aparatta veya televizyonun ayarlarında problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 %100 dogru sekilde baglıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kitapçıktan kontrol ederek söylediğini varsayıyorum bunu, çünkü orada yazan en ufak bir detay bile önemli oluyor çoğu zaman. durum böyle ise televizyonun ayarlarını kurcalamayı dene, TV'nin de netbook'u görmesi lazım sonuçta bak bakalım görüyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Diyelimki aldıgım aparat calısmıyor ; http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82752&ad=FOREX-VC-100-PC-TO-TV-CONVERTOR-Aparatlar-Kartlar] burdaki ürün işimi görürmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 işini görür tabi ama bence gerek yok böyle bir ürün almana. tek bir kablo ile halledebileceğin bir şeyi ekstradan bir kutu ile halletmek pek pratik değil. girişleri altın kaplama olan aparatlar daha sağlıklı bağlantı yapmanı sağlar. ben ısrarla televizyon ayarları diyorum ama :) aparat en son düşünülecek şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar